| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 03 Lut 2010, 23:31 Temat postu: 0.5 kropli NPA jak dlugie przechylenie |
|
|
| Witam mam pytanie na jak długo trzeba przechylic buteleczke NPA zeby bylo poł kropli bo zauwazyłem obok dozownika z dwuch stron ją jeszcze dwie male dziureczki i czym dłuzej bede trzymal buteleczke gorą w doł tym większą dawke otrzymam napiszcie jak wy robicie i ile to faktycznie te poł kropli. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Czw, 04 Lut 2010, 02:11 Temat postu: |
|
|
Musisz uważnie przytkać całość (trzeba duży palec mieć ), potem najpierw odwrócić buteleczkę dnem do doł€ i dopiero puścić palec, ewentualnie tylko objedź palcem po tym rowku dookoła atomizera. Eh, faktycznie może być ciężko to wyczuć. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 07 Lut 2010, 11:29 Temat postu: |
|
|
| To cudo po prostu działa. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 07 Lut 2010, 15:51 Temat postu: |
|
|
Tia, ja wczoraj przedawkowałem i cały wieczór z kumplami zepsułem  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Nie, 07 Lut 2010, 16:30 Temat postu: |
|
|
A ja wczoraj użyłem więcej niż zwykle i było nieźle
A patrząc na Twoje dawki o przedawkowanie raczej nie trudno  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 07 Lut 2010, 17:00 Temat postu: |
|
|
No spróbowałem kropli NPA zamiast pół a w jakiś dziwny sposób mi się nadawkowało i chyba poszło więcej... _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Pon, 08 Lut 2010, 18:49 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | Musisz uważnie przytkać całość (trzeba duży palec mieć ), potem najpierw odwrócić buteleczkę dnem do doł€ i dopiero puścić palec, ewentualnie tylko objedź palcem po tym rowku dookoła atomizera. Eh, faktycznie może być ciężko to wyczuć. |
Mam jeszcze pytanie mowisz o tym zeby szczelnie palcem przytkac cały wylot dozownika? przechylic na chwile i spowrotem a potem puscic palec i poł kropli zostanie na palcu?? bo nie wiem czy dobrze zdrozumiałem. dzieki. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 08 Lut 2010, 20:30 Temat postu: |
|
|
Wylot tzn to okrągłe na środku. NPA ma dziwny taki rowek jeszcze dookoła atomizera i tam się zbiera też sporo feromonu. Ja przeważnie tylko ocieram o to palec i to jest mniej więcej pół kropli. Jak przytkasz całość, tzn i ten rowek i wylot to jest to mniej więcej 1 kropla. Sam ten wylot jakby przytkać i przechylić to też będzie pół kropli. Przynajmniej tak wnioskuję po dawkowaniu BTB które ma już normalny atomizer, łatwiejszy w dozowaniu _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Pon, 08 Lut 2010, 21:13 Temat postu: |
|
|
| No faktycznie troche skomplikowane te wymierzanie kropli ale ja robie tak przytykam palcem całsc nie dociskam palca za mocno przechylam tak na niecałe dwie sekundy i przechylam spowrotem i to jest nija dawka nie wielm ile to czy kropla czy pol po prostu po wzieciu palca z dozownika widze juz mniej wiecej ile tego jest ( moja dawka ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Wto, 09 Lut 2010, 10:31 Temat postu: |
|
|
| beton23 napisał: | | To cudo po prostu działa. |
podziel się swoimi spostrzeżeniami z NPA  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Pią, 12 Lut 2010, 16:40 Temat postu: |
|
|
U mnie efekty są ale narazie jeszcze testuje i szukam idealnej dawki jak zauwazyłes pytam duzo o dozowanie z butelki narazie nie chce opisywac moich przezyc z fero ale na pewno sie odezwe i opisze moją historie jak bedzie wszystko bardziej jasniejsze   Narazie co moge napisac to fero nie jest dla niecierpliwych poniewaz trzeba czasu by prztestowac a z efektami jest roznie raz są raz ich nie ma ale warto  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|