Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

A jednak...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Czw, 13 Mar 2008, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może z tym zwrotem, to po prostu zapytaj...?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Miś Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception

PostWysłany: Sro, 19 Mar 2008, 01:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firma Feromony.pl zachowała się bardzo profesjonalnie w tym względzie i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest to chyba najlepiej traktująca klientów firma z jaką się spotkałem Exclamation

A teraz krótka historia prosto od NPA Wink

Wstałem wcześnie rano, tylko po to żeby wyruszyć do miasta i zacząć dzień od załatwiania paru ważnych spraw w urzędach. Duże pół i trochę dawki NPA na szyje, nierozłączny D&G i w drogę. Pierwszy był urząd skarbowy. Wiedziałem, że po zaledwie 6 godzinach snu nie wyglądam najlepiej, dlatego nie spodziewałem się, że pani na stanowisku będzie tak miła Smile Musiałem usiąść coś wypełnić przy ogólnym stole. Młoda laseczka siedząca po mojej lewej stronie wypełniająca dokunenty ciągle na mnie zerkała, pomyślałem sobie: "Dziewczyno! 8 rano, a tobie na zaloty sie zbiera??" Shocked . Kiedy odszedłem i oddałem dokumenty nie zastałem laski już spowrotem. Następnie przedarłem się na drugi koniec miasta by trafić do urzędu - wydział komunikacji. Kobiet było stosunkowo mniej niż facetów, ale nie dawałem za wygraną. Kiedy już dostałem numerek, a przedemną było czekania na około 40 minut stanąłem w strategicznym punkcie by mieć oko na wszystkich ludzi w korytarzu, oraz tych wchodzących i wychodzących, tych w kolejce do informacji i tych oczekujących na swoją kolej. Pośród małego tłumu były może 3 kobiety warte uwagi. Miejsce w którym stanąłem było nieuczęszczane, chociaż jakby się ktoś chciał przyczepić to można stwierdzić że było blisko środka przejścia utworzonego przez ludzi. Najładniejsza z dziewcząt jaka tam była oczywiście ustawiła się tuż koło mnie, następnie nieco od niej starsza kobieta (po 30) zrobiła to samo (chociaż wcześniej siedziała, a do jej numerka było jeszcze daleko (zerknąłem) Wink ). Co dziwniejsze, mimo że była starsza odemnie lekko o 10 lat to patrzyła mi bezczelnie głęboko w oczy Shocked Dlaczego Question Nie przeszkadzało mi to, bo była bardzo ładna i zgrabna Smile Trzecia laska była z chłopakiem i gdy tylko on ją opuścił natychmiast pojawiła się obok mnie. Tak więc miałem trzy laski obok siebie które zrekały na mnie z zainteresowaniem Rolling Eyes Potem była jeszcze jakaś zadbana, jak na swój wiek nawet nawet "mamuśka", która prawie opierała się o moje plecy, choć miała dużo miejsca w każdą stronę (troche irytujące bo była z synkiem chyba w moim wieku). Nawet gdybym zaplanował jakąkolwiek konwersację z tą najładniejszą to przerwał by mi wszystko fakt, że spotkała znajomego z którym natychmiast się rozgadała i przeszła dalej, druga musiała już iść by załatwić swoje sprawy przy okienku, a do trzeciej podszedł chłopak i gdzieś zniknęli. Naturalnie były też inne kobiety, obok mnie ale mniej warte uwagi Razz .

Potem odwiedziłem restaurację w jednym z dużych centrów handlowych. Po mojej prawej stronie około jeden stolik dalej siedziała grupka 3 młodych dziewcząt. Jedna siedziała pod kątem prostym do mnie, druga plecami zasłaniała całkowicie tą trzecią tak więc pozostałe dwie mnie nie widziały. Wystarczył lekki jej obrót głowy w moją strone i już mnie widziała. Specjalnie przeszedłem obok niej by rozkoszować się tym czego będe za chwile świadkiem. Nie myliłem się dziewczyna ukratkiem spoglądała na mnie, ale była chyba dosyć nieśmiała a do tego koleżanki ją zajmowały rozmową.

Czas mnie gonił więc musiałem szybko udać się jeszcze do banku, gdzie młoda dziewczyna z recepcji chyba bardzo na mnie zwróciła uwagę, bo gdy usiadłem w fotelu celem oczekiwania widziałem jak patrzy na mnie i rozmawia z swoją starszą koleżanką na ucho i się z czegoś śmieje i znowu patrzy w oczy uśmiechnięta. To było miłe, ale za chwile i ta się zmyła, bo dostała telefon od kogoś i pośpiesznie zniknęła, koleżanka po minucie zrobiła to samo i został tylko starszy pan, który bardziej nadawał się na parkingowego, albo ochroniarza marketu niż pracownika banku.

To cała moja przygoda na dziś. Normalnie bez fero raczej nigdy nie spotkałyby mnie te wszystkie miłe spojrzenia i sytuacje, powiedziałbym że wręcz przeciwnie Very Happy Okazji było dużo, ale oczywiście nie po to się chodzi do urzędu, tymbardziej że nie byłem sam.
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 19 Mar 2008, 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, czy to nie siła autosugestii ?? Myślę, że musisz jeszcze długo testować i zagadywać do tych panien po to, by się przekonać o skuteczności "chemii". Zwykłe spojrzenia nie są dowodem, sam mam ich pełno nawet bez wcześniej zastosowanych feromonów Smile

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Sro, 19 Mar 2008, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Duże pół i trochę dawki NPA na szyje" <- co masz na myśli? Trochę więcej niż pół dawki?

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Miś Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception

PostWysłany: Sro, 19 Mar 2008, 14:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haszu napisał:
"Duże pół i trochę dawki NPA na szyje" <- co masz na myśli? Trochę więcej niż pół dawki?

Dokładnie tak. Można by powiedzieć że połowa dawki z gratisem, albo prościej 3/4. Wink

Cytat:
Oj, czy to nie siła autosugestii ??

Z pewnością też, byćmoże nawet w dużej mierze...(?) Smile Może dosyć sobie podkoloryzowałem to wszystko, by się dowartościować? Niewiem, ale z mojej pozycji wyglądało to tak jakby fero przyciągały te kobiety do mnie i było to wspaniałe Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: