| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rafikkk  potencjalny

Sprawdzone: Na + NPA, na - Preception
|
Wysłany: Pon, 07 Lip 2008, 17:42 Temat postu: Alchemy? Podryw |
|
|
Znam kilka fajnych lasek już z nimi flirtowałem, ale to mało owocne było czasem nawet z jedną gościówą nie było fajnie, czy dzięki temu feromonowi może być mi łatwiej To mój pierwszy raz i liczę na dobre efekty. JAk by co to to jest prawda ze można zwrócić i otrzymać 100% ceny |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Pon, 07 Lip 2008, 18:38 Temat postu: |
|
|
moze ale nie musi
polecił bym ci raczej pheromax zapodaj próbke
phx według opini na ferum okazuje sie byc najlepszym w swoim dzialaniu
(chodzi o podryw)
a jesli ch dzi o zwrot niemasz sie czym przejmowac firma jest w 100% godna polecenia niema zadnego problemu ze zwr tem
lecz gdy zobaczysz efekty to dołączysz di grona uzaleznionych jestem tym przekonany
fero stanie sie twoją 2 skórą |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafikkk  potencjalny

Sprawdzone: Na + NPA, na - Preception
|
Wysłany: Pon, 07 Lip 2008, 20:07 Temat postu: |
|
|
| Chciałem mieć coś takiego jak perfumy tylko że feromony też są korzystnym dodatkiem wybrałem zapachowe Alchemy. Pod wieloma względami wydaje się ciekawą opcją na początek. Jak się powiedzie spróbuje je zmieszać z PHX. Jedno pytanie: TO jest w spreyu czy w kroplach, czy wystarczy jedna kropla rozsmarowana woków szyi na dzień? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Pon, 07 Lip 2008, 21:37 Temat postu: |
|
|
tak oba te produkty są w spreyu
a jesli chodzi o phx to np . mozna wymieszac to ze swoimi perfumami lecz to moze byc dosyc trudne
jeszcze tego nie sprawdzalem poszukaj na forum kiedys chyba czytalem na ten temat ale nie pamietam dokladnie w jakich proporcjach sie to miesza  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 15 Lip 2008, 15:37 Temat postu: |
|
|
Z tego co mi wiadomo próbka phx jest w sprayu a Alchemy jest w szklanym pojemniczku z kulką jako, że nie jest na alkoholu tylko na glicerolu z tego co pamiętam zresztą wszystko jest na stronie. Ja osobiście pierwsze dwa razy jak zaczynałem z feromonami zakupiłem właśnie alchemy i szczerze powiem byłem z niego bardzo zadowolony. Aż sobie chyba zmówię go jeszcze raz.
Jak powiedziałem tak zrobiłem zamówiłem jeszcze raz Alchemy zobaczymy czym tym razem mnie zaskoczy. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|