Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alchemy? Podryw

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rafikkk Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Na + NPA, na - Preception

PostWysłany: Pon, 07 Lip 2008, 17:42    Temat postu: Alchemy? Podryw Odpowiedz z cytatem

Znam kilka fajnych lasek już z nimi flirtowałem, ale to mało owocne było czasem nawet z jedną gościówą nie było fajnie, czy dzięki temu feromonowi może być mi łatwiej Razz To mój pierwszy raz i liczę na dobre efekty. JAk by co to to jest prawda ze można zwrócić i otrzymać 100% ceny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Pon, 07 Lip 2008, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze ale nie musi
Very Happy

polecił bym ci raczej pheromax zapodaj próbke
phx według opini na ferum okazuje sie byc najlepszym w swoim dzialaniu
(chodzi o podryw)
a jesli ch Very Happy dzi o zwrot niemasz sie czym przejmowac firma jest w 100% godna polecenia niema zadnego problemu ze zwr Exclamation tem
Very Happy lecz gdy zobaczysz efekty to dołączysz di grona uzaleznionych jestem Cool Cool tym przekonany
fero stanie sie twoją 2 skórą
Powrót do góry
rafikkk Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Na + NPA, na - Preception

PostWysłany: Pon, 07 Lip 2008, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałem mieć coś takiego jak perfumy tylko że feromony też są korzystnym dodatkiem wybrałem zapachowe Alchemy. Pod wieloma względami wydaje się ciekawą opcją na początek. Jak się powiedzie spróbuje je zmieszać z PHX. Jedno pytanie: TO jest w spreyu czy w kroplach, czy wystarczy jedna kropla rozsmarowana woków szyi na dzień?
Powrót do góry
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Pon, 07 Lip 2008, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak oba te produkty są w spreyu
a jesli chodzi o phx to np . mozna wymieszac to ze swoimi perfumami lecz to moze byc dosyc trudne
jeszcze tego nie sprawdzalem poszukaj na forum kiedys chyba czytalem na ten temat ale nie pamietam dokladnie w jakich proporcjach sie to miesza Question
Powrót do góry
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Wto, 15 Lip 2008, 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co mi wiadomo próbka phx jest w sprayu a Alchemy jest w szklanym pojemniczku z kulką jako, że nie jest na alkoholu tylko na glicerolu z tego co pamiętam zresztą wszystko jest na stronie. Ja osobiście pierwsze dwa razy jak zaczynałem z feromonami zakupiłem właśnie alchemy i szczerze powiem byłem z niego bardzo zadowolony. Aż sobie chyba zmówię go jeszcze raz.

Jak powiedziałem tak zrobiłem zamówiłem jeszcze raz Alchemy zobaczymy czym tym razem mnie zaskoczy.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: