| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 10 Lip 2007, 10:29 Temat postu: Aplikacja |
|
|
Testowaliscie moze aplikacje fero w jakich miejscach najlepiej dziala ,bo mam wrazenie ze jesli zaaplikuje PHX na szyij CHK na wlosach to działanie lux na imprezie a na drugi dzien tak samo zaaplikuje a efekty minimalne  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 10 Lip 2007, 11:52 Temat postu: |
|
|
A może na drugi dzień część feromonów zostaje na Tobie (niedokładne zmycie) i po ponownej aplikacji masz na sobie za dużo tej chemii... Efekty takiego przesadzenia znamy...
Skoro dobrze działają w miejscach na które aktualnie aplikujesz, więc po co się pytasz? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dante  nowy
Sprawdzone: NPA; Chikara; Pheromax
|
Wysłany: Sob, 08 Gru 2007, 18:10 Temat postu: Ponowna aplikacja |
|
|
To dość trudny orzech do zgryźienia, ale ja mam pytanie odnośnie ponownego aplikowania tego samego dnia, bo przecierz nie będę się mył co 4 do 6 godzin po jednej aplikacji, aby za moment powtórzyc to ponownie, czasami nawet jak bym chciał tak zrobić to nie mam takiej mozliwości bo np. nie wyrwe się z imprezy aby znaleźć prysznic...
A odpowiednia dawka to KLUCZ do efektywnego działania fero. Na pewno wielu z was aplikuje ponownie tego samego dnia po jakimś czasie, I TU moje pytanie : napiszcie proszę jaki mniejwięcej czas po pierwzej aplikacji upływa zanim ponownie zaaplikujecie? , I UWAGA żeby to był czas po którym nadal widzicie pozytywne skutki działania fero bo to b. ważne. Jestem szczupły, wysportowany i mam dość szybką przemianę materii..więc szybciej wydzielam ciepło a co za tym idzie fero szybciej się ulatniają (a to z kolei zwiększa stężenie w powietrzu - to tak na marginesie :p).proszę wziąć to pod uwagę odpowiadając na moje pytanie....z góry dzięki pozdro.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Nie, 09 Gru 2007, 13:16 Temat postu: |
|
|
| ja aplikowalem ponownie od 4 do 6h ale pozniej z tego zrezygnowalem 1 raz i jest gitara ok |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Nie, 09 Gru 2007, 15:42 Temat postu: |
|
|
Jedna aplikacji i jest ok czasem ale rzadko bralem z soba fera ale to tego jeszcze trzeba perfumy i ....po co sie tak bawic............
pozdro _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|