Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Atrakcyjnosc a feromony

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Pią, 29 Cze 2007, 18:16    Temat postu: Atrakcyjnosc a feromony Odpowiedz z cytatem

Feromony dodaja do naszej osoby 20% atrakcyjnosci Smile aczkolwiek jezeli uzyjemy chikare albo tez pheromaxa itd to czy ze wszystkich produktow mamy te 20% czy z tych ktore najlepiej dzialaja i widzimy efekty bo owe produkty zawieraja podobne skladniki a inną zawartosc Confused
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Pią, 29 Cze 2007, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiecie moim zdaniem zamiast faszerowac sie feromonami lepiej miec postawe atrakcyna bez feromonow wystarczy troszke odwagi i checi a bez fero kazda laska moze byc wasza. osobiscie nie uzywam fero bo techniki uwodzenia mam troche opanowane z plyt ktore posiadam wiec fero az ta mi nie potrzebne bo i tak nie uzywam a mam 99% efektu. mozna wydawac kase na fero jesli ktos jest bogaty ja np nie jestem wiec wole pewne sposoby na uwodzenie i komunikowanie sie z ludzmi:)

Pozdrawiam:)
smk
nowy

Sprawdzone: oswajam BTB for Men i probke PHX;)

PostWysłany: Pią, 29 Cze 2007, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

masz absolutna racje, wlasciwa postawa jest najwazniejsza - bez tego, to nawet feromony nie pomoga, ale jak masz dobre podejscie, to mozesz zyskac dodatkowe pomocne punkty* Wink

uzywam od kilku dni fero i calkiem sobie chwale efekty (nie mowie tu o podrywie, ale ogolnie o kontaktach miedzyludzkich), niektore rzeczy przychodza po prostu duzo latwiej Smile

(* fakt faktem, sa to kosztowne punkty)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: