Wysłany: Pią, 29 Cze 2007, 18:16 Temat postu: Atrakcyjnosc a feromony
Feromony dodaja do naszej osoby 20% atrakcyjnosci aczkolwiek jezeli uzyjemy chikare albo tez pheromaxa itd to czy ze wszystkich produktow mamy te 20% czy z tych ktore najlepiej dzialaja i widzimy efekty bo owe produkty zawieraja podobne skladniki a inną zawartosc _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące"
wiecie moim zdaniem zamiast faszerowac sie feromonami lepiej miec postawe atrakcyna bez feromonow wystarczy troszke odwagi i checi a bez fero kazda laska moze byc wasza. osobiscie nie uzywam fero bo techniki uwodzenia mam troche opanowane z plyt ktore posiadam wiec fero az ta mi nie potrzebne bo i tak nie uzywam a mam 99% efektu. mozna wydawac kase na fero jesli ktos jest bogaty ja np nie jestem wiec wole pewne sposoby na uwodzenie i komunikowanie sie z ludzmi:)
Pozdrawiam:) _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.."
masz absolutna racje, wlasciwa postawa jest najwazniejsza - bez tego, to nawet feromony nie pomoga, ale jak masz dobre podejscie, to mozesz zyskac dodatkowe pomocne punkty*
uzywam od kilku dni fero i calkiem sobie chwale efekty (nie mowie tu o podrywie, ale ogolnie o kontaktach miedzyludzkich), niektore rzeczy przychodza po prostu duzo latwiej