|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Wto, 05 Cze 2007, 21:05 Temat postu: |
|
|
Oj, jak miło, że mnie reklamujesz
Napiszę, więc jeszcze, że w pewnym czasie pojawi się seria stron dotycząca fero-uwodzenia. Każdy rodzaj uwodzenia różni się od siebie. W dziedzinie pozaferomonowej mamy directy, indirecty, nls, sharki, badboye itd., a ja chcę pokazać dlaczego i co stosować w jakich sytuacjach przy użyciu jakich feromonów. Dziedzina bardzo zawiła i horrendalnie trudna do opisania, ale postaram się to zrobić. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Wto, 05 Cze 2007, 23:07 Temat postu: |
|
|
o widze że rośnie nam na ferum PUA jeśli jeszcze nie rasowy to sądze że nieźle zorientowany w temacie
swego czasu czytałe na ten temat troszke
moge powiedzieć że wiele mi to pomogło nie w samym uwodzeniu(chodź jest pare trików naprawde godnych polecenia) a głównie w budowaniu swojej osobowości. której rozwijanie to klucz aby życie stało się piękniejsze:lol:
mam nadzieje że autor szeroko opisze to co zdeklarował w poście powyżej i że wywiąże się na ten temat jakaś fajna, konstruktywna dyskusja oraz wymiana poglądów i doświadczeń: w końcu to właśnie jest głównym zadaniem tego forum.
pozdrawiam i oczekuje na jakieś fajne newsy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ChevezDing nowy

Sprawdzone: Lure, Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 06 Cze 2007, 07:39 Temat postu: |
|
|
osobiscie uwazam ze PUA jest duzo bardziej efektowne od NLS-u choc i to drugie potrafi niezle zbombardowac dziewczyny wszyscy oczekujemy jakiejs nowosci z pola bitwy;) _________________ Wykreśl ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem WYZWANIE! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|