| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 06 Paź 2006, 13:59 Temat postu: Blogi feromonowe |
|
|
Słuchajcie, co powiedziecie na blogi o feromonach? Chciałby ktoś z ferumowiczów opisywać swoje codzienne przygody z feromonami?
Moglibyśmy dla każdego z Was stworzyć za darmo blog w naszej domenie. Możesz opisywać tam wszystko, co jest związane z tym tematem. To, jak wyszedłeś wieczorem do klubu, to jak spotkałeś się ze znajomą, to jak wzrosły obroty w firmie, poprawiła się komunikacja, itd.
BTW, jest to niesamowita forma wypromowania swojej osoby, jeżeli chciałbyś zostać dostrzeżony.
Kto jest zainteresowany? _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 06 Paź 2006, 17:52 Temat postu: |
|
|
Ja byłbym zainteresowany, ale chyba nie teraz, bo mam dużo nauki, a poza tym na przykład na ferum jestem w weekendy. oczywiście mógłbym codziennie, ale w sali informatycznej nie chcę, aby inni zabaczyli jaką mam tajemnicę.
Byłoby fajnie jakby ktoś miał taki blog. Jesto bardzo dobry pomysł. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 09 Paź 2006, 20:33 Temat postu: blog |
|
|
| Ja rowniez uwazam blog za bardzo dobry pomysl problemem jednak jest to czy ktos podejmie sie tego wyzwania i zacznie pisac Feromonowy Blog. Mam nadzieje, ze sie ktos taki znajdzie, jesli nie, to sam zastanowie sie nad tym czy nie bylo by warto osobiscie takowy prowadzic. Alternatywnym rozwiazaniem wydaje mi sie Blog na ktorym bedzie wypowiadalo sie dwoch ferumowiczow. Kontrastowe podzielenie bloga na 2 czesci <lewa><prawa> co daje mozliwosc bezposredniego porownania dzialania feromonow u dwoch niezaleznych od siebie osob. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Wto, 10 Paź 2006, 19:25 Temat postu: |
|
|
eeeee no i trzeba wymieniac podłogę, bo kopara mi opadła tak nisko, ze rozwaliłem panele....
SUPER propozycja;) _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Sro, 11 Paź 2006, 00:03 Temat postu: |
|
|
| Sephiroth napisał: | eeeee no i trzeba wymieniac podłogę, bo kopara mi opadła tak nisko, ze rozwaliłem panele....
SUPER propozycja;) |
hehehe, spam ale co...
no szczerze mowiac mi tez... taka propozycje trzeba rozwazyc i chyba sam sie jej podejme jak daja to bierz... stara zasada  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Nie, 22 Paź 2006, 23:40 Temat postu: |
|
|
Przez blog łatwiej się wypowiadać niż przez forum i konkretne wątki mogą być łatwiej komentowane i rozprawiane. Ciekawa opcja, jestem jak najbardziej zainteresowany prowadzeniem takiego blogu. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
imesh23 nowy
|
Wysłany: Czw, 09 Lis 2006, 02:59 Temat postu: |
|
|
No i co z tymi blogami ?
Chętnie poczytam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pon, 13 Lis 2006, 18:18 Temat postu: |
|
|
Jesli bedzie ruszal chcetnie moge pomoc w jego dzialalnosci  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony