Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

bolesna pomyłka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fercia Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: npa, obecnie test peromaxa

PostWysłany: Wto, 09 Wrz 2008, 10:02    Temat postu: bolesna pomyłka Odpowiedz z cytatem

nieopatrznie zamówiłam npa, dlaczego, bo taki flakonik widziałam u kochanki swojego męża. Testuję na nim już 2 tygodnie i nic, zero reakcjii.
Na począdku stosowalam pół kropli, potem całą, półtorej i nic zarówno jeśli chodzi o męża i innych ludzi, żadnych pozytywnych reakcji. boję się zastosować większą dawkę bo zapach npa mnie obżydza, jest koszmarny ( moja znajoma po powąchaniu stwierdziła że pachnie wspaniale jak dobre perfumy)
a propo kochanki męża, nigdy wcześniej ta kobieta mu się nie podobała, miał wręcz obżydzenie do niej, ale przyszedł taki moment że zaczął mówić o niej ciepło, lubił przebywać w jej towarzystwie zaczeliśmy wspólnie wyjeżdżać na wakacje.
Więc mogę stwierdzić że fero działa ale nie na mnie. Po przeczytaniu większości postów stwierdzam że kupiłam nieodpowiedni produkt, dzisiaj zamawiam pheromaxa, jak to nie zadziała............
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
martull Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Perception

PostWysłany: Nie, 28 Wrz 2008, 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pheromax powinien zadziałac Wink powodzenia
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pią, 03 Paź 2008, 08:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i mam pheromaxa i nie widzę żadnych reakcjii ani jeśli chodzi o moje samopoczucie ani nie zauważyłam zmiany w zachowaniu męza. kupiłam próbkę jęśli chodzi o dawkę stosuję na razie 1 maźnięcie patyczkiem na szyję- może za mało?
Powrót do góry
SummerNight Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge

PostWysłany: Pią, 03 Paź 2008, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim - nie oczekuj ogromnych efektów po kilku pierwszych razach, do tego potrzeba czasu, uwierz mi...
Po drugie - zmień tok myślenia: samo oczekiwanie na reakcję i rozmyślanie o tym nie pozwoli Ci dojrzeć efektów, postaraj się nie myśleć o zaaplikowanych fero, a efekty przyjdą niespodziewanie.
Co do sposobu stosowania - niech wypowiedzą się ci, co używają próbek.
Pozdrawiam i sukcesów życzę!
Powrót do góry
white.widow Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: Perception. W trakcie testowania Pheromax Woman

PostWysłany: Pią, 03 Paź 2008, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja stosuję około 2 maźnięć, sama musisz wyczuć ile Ci potrzeba, ja to robię tak,że nakładam i czekam chwilkę, jeżeli poczuję pobudzenie to wiecej nie nakładam, jeśli nie czuję nic to jeszcze trochę dokładam. A co do działania na ludzi to faktycznie trzeba poczekać, różnice są subtelne ale z czasem ludzie zmieniają nastawienie do twojej osoby.
nowy

PostWysłany: Pon, 13 Paź 2008, 07:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra zaczynam podchodzić z większym zaangażowaniem...... chociaż może i są już jakieś efekty..........jak się przekonam do końca napiszę.
Dziękuję za rady- trzymajcie kciuki Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: