|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wojtekmarchewka  nowy
|
Wysłany: Czw, 29 Paź 2009, 21:20 Temat postu: BTB chyba działa |
|
|
| Witam niedawno zakupiłem BTB używam ich od ok 2 tygodni,i opiszę moje spostrzeżenia .Pracuję w firmie gdzie jest ok 70 dziewczyn i kobiet w wieku do ok 45 lat. a także moja żona, fero nie używałem codziennie, a także nie postępowałem według zaleceń producenta, czyli żeby zwiększać dawkę o 1 kroplę tygodniowo, zacząłem od dwóch, a w następnym tygodniu 4 krople rozsmarowałem , smarowałem się także kiedy szedłem na miasto i do hipermarketów, ale tam nie zauważyłem aby fero działało żadnego zainteresowania kobiet moją osoba ,a w pracy to już inna bajka ewidentnie niektóre koleżanki zabiegają o moje towarzystwo i są jakieś takie wesołe ,ja także należę do osób wesołych ale nie urodziwych. Opiszę jedną z sytuacji jaka przytrafiła mi sie wczoraj po 4 kroplach BTB ,postanowiłem pomóc chwile koleżance ma 19 lat, ona do mnie " ale ty ładnie pachniesz " ja nic nie odpowiedziałem ,ona za chwilę "z tobą to się nie da pracować " ja sie głupio pytam "dlaczego ?"dla tego że tak ładnie pachniesz" ja patrzę na nią a ona ma jakieś takie maślane oczka i ja zaraz wróciłem do swojej roboty ,tego samego dnia jeszcze jedna koleżanka 41 lat powiedziała ze ładnie pachnę ,i dzisiaj ta pierwsza chciała abym jej non stop pomagał. Na żonie ani na obcych kobietach nie zauważyłem działania ,fero przykrywam perfumami z rozlewni (nie oryginalne) Aqua Di Gio od Armaniego, i tak szczerze to do końca nie wiem czy to zasługa BTB czy perfum ,ale myślę że i fero i perfumy współgrają ze sobą i to przynosi efekt. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Pon, 02 Lis 2009, 21:01 Temat postu: |
|
|
....no bardzo ciekawe spostrzezeni jesli mozesz to pisz wiecej relacji jakie zaobserwujesz Pozdrawiam : ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Wto, 03 Lis 2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
| Wojtku mam do ciebie 2 pytania. Czy używając BTB czujesz się pobudzony ,bardziej pewny siebie ? Kupując BTB jest napisane na ulotce stężenie feromonów w tym produkcie ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtekmarchewka  nowy
|
Wysłany: Sro, 04 Lis 2009, 21:28 Temat postu: |
|
|
| miketg84 napisał: | | Wojtku mam do ciebie 2 pytania. Czy używając BTB czujesz się pobudzony ,bardziej pewny siebie ? Kupując BTB jest napisane na ulotce stężenie feromonów w tym produkcie ? |
Pobudzony nie sądze, ale za to na pewno jestem bardziej wesoły i pewny siebie,w ulotce jest napisane ,Każdy 10 ml flakon zawiera 4mg feromonów o czystości 99% |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 18:18 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie do forumowiczów czy można łączyć BTB z Pheromaxem czy nie ?
Przeglądając w przyklejonym temacie łaczenia fero to napisane było , że BTB dobrze łączy się z Chikarą i NPA .
PZDR  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 19:02 Temat postu: |
|
|
Wszystko można tylko trzeba uważać żeby nie przedawkować. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Czw, 03 Lut 2011, 16:14 Temat postu: |
|
|
polecam BTB gorąco, 1 kropla i czuje sie zajefajnie wesoły i tralalala, wole niż npa  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Czw, 03 Lut 2011, 17:08 Temat postu: |
|
|
Ja po BTB też jestem weselszy ale również zauważyłem zwiększenie pewności siebie i na dziewczynach zauważyłem patrzenie w moim kierunku,uśmiechanie się do mnie,a nawet niby przypadkowe ocieranie się o mnie z towarzyszącym temu uśmiechem.
Jak chodzi o miks PHX + BTB to stosuje go również i efekty są fajne.
Ja stosuje dawkę 1 psik PHX i 2 krople BTB, proszę nie sugerować się tą dawką gdyż ona się sprawdza u mnie ale nie koniecznie będzie odpowiednia dla ciebie. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Czw, 03 Lut 2011, 18:49 Temat postu: |
|
|
Lukas no a jaka jest różnica miedzy PHX a NPA wg Ciebie?
oraz czy są jeszcze inne fero które podobnie porprawiają nastrój i spontaniczność jak BTB? Może SOE ale ich nie ma w sprzedaży u nas...
to dwa, a trzecie - to z całym szacunem bo nie mam nic przeciwko zarabianiu kasy - to forum jest Twoje, jesteś w jakimś programie partnerskim?
Pozdro
s. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Lut 2011, 10:53 Temat postu: |
|
|
właściwie to wszystkie fero działają pobudzająco, tylko każdy trochę inaczej. Np. NPA wywołuje syndrom "macho". Co do BTB, to cenię sobie ten produkt, chociaż podobnie jak p. Wojtek Marchewka odnoszę wrażenie, że trzeba stosować nieco więcej niż jedną kroplę _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 23 Lut 2011, 13:58 Temat postu: |
|
|
Ja dziś użyłem tak na oko ze 3-4 krople BTB do pracy. Siedzę w pokoju z kolegą i pewnie fero się rozniosło po pomieszczeniu. Ciągle do mojego kolegi przychodzi koleżanka z pokoju i gada jak najęta, (zwykle mniej gada i rzadziej wpada). Ja płacę za fero, a on ma profity  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sro, 23 Lut 2011, 18:42 Temat postu: |
|
|
a moze on tez cos uzył? ale raczej prawdopodobienstwo nikłe, az sie chce powiedziec w takich sytuacjach co wy se qwa myslicie przeciez to ja mam fero nie on, moze do twojego biora te 4 krople to za duzo i kolo niego stezenie bylo przyciagajace a przy tobie juz odpychajace? _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 23 Lut 2011, 19:48 Temat postu: |
|
|
Heh, nie wiem. Ale poza pracą efektów nie było, to znaczy kobiety jakoś się pchały, ale były stare i grube, więc one chyba tak już mają w naturze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 24 Lut 2011, 09:48 Temat postu: |
|
|
seksista! czy stare i grube nie mają prawa do miłości? czy stare i grube nie mają prawa do bycia uwiedzionymi przez fero?  _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|