Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BTB czy PHX?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Xor
potencjalny

PostWysłany: Wto, 03 Cze 2008, 19:37    Temat postu: BTB czy PHX? Odpowiedz z cytatem

Witam,
Powiem tak... probowalem kiedys jakies g**no z allegro i w zasadzie nie zauwazylem zeby jakkolwiek dzialalo... a mam taka sytuacje, iz jest pewna kobieta na ktorej cholernie mi zalezy. Dlugo walczylem o cokolwiek z nia, ostatnio nawet powiedziala mi ze mnie lubi (no super:P), no ale nie jestem tu po to zeby sie zwierzac. W kazdym badz razie ostatnio nasze relacje sie zupelnie urwaly, chyba se chlopa znalazla i ma mnie juz w du**e... no tak czy siak postanowilem ostatni raz sprobowac cos z tym zrobic - tym razem dobitnie.

I pytanie moje brzmi: BTB czy PHX? Very Happy Co do PHX - nienawidze zapachu potu, strasznie mnie to wk***ia jak w autobusie smierdzi jakims ... ... (ocenzurowano) i nie chce sam tak smierdziec, dlatego sie go obawiam.

Co ma wieksze szanse zadzailac?
Pozdro,
Xor

EDIT:

Cytat:
Jakie najczęsciej zauwazacie efekty ze strony dziewczyn po uzyciu fero?

Heh, dobre pytanie. Tak naprawdę bywa różnie. Najczęściej są to przenikliwe sporzenia, uśmiechy, czasami uwagi typu "fajny jesteś" (...)

Tak tak.. to juz mialem i bez feromonow ;P
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Sro, 04 Cze 2008, 09:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiadomo, jak dla Ciebie będa pachniały feromony. Możesz zupełnie nie wyczuwać ich zapachu.

A co do wyboru...? Część osób uważa, że PXH (ja nie), cześć, że właśnie BTB, a spora liczba osób poleci Ci NPA.

Jest też dużo zwolenników mieszanek, ale to Co, co juz znają działanie poszczególbych produktów.
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Sro, 04 Cze 2008, 09:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za jakikowliek odzew :*
W kazdym badz razie problem troche polega na tym, ze chce isc na calosc, mam jeden strzal... dlatego chcialbym wybrac cos co ma najwieksze szanse pozytywnie zadzialac. Cena w ogole nie gra roli... moze kosztowac i 10k PLN.
Powrót do góry
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Sro, 04 Cze 2008, 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie za bardzo rozumiem, co to znaczy "jeden strzał" - tylko jedno spotkanie..?

Bo jesli cena nie gra roli, to kup sobie zestaw i potestuj. Nikt Ci nie odpowie, co akurat dla Ciebie będzie najlepsze.

Ja sama nauczyłam się obserwować działanie BTB po miesiacu używania i dobierania dawek. NPA jeszcze się uczę, The Edge (chociać to rozcieńczone, zapachowe NPA) zauważyłam po kilku godzinach, PHX nie podszedł mi w ogóle, a Lure (wg niektórych totalna ściema) ma na mnie działanie zauważalne i natychmiastowe i niemal w 100% skuteczne.
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Sro, 04 Cze 2008, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przez jeden strzal rozumiem, ze bede sie z nia widzial niedlugo a pozniej juz najprawdopodobniej nie bedzie okazji.

Zamowilem wszystko Very Happy phx,btb,npa,chikara... czy ja zwariowalem? Very Happy na pewno na jej punkcie, tak. Mam nadzieje ze przyjdzie jutro i bedzie mozna potestowac, bo wielki dzien pojutrze.

Bylbym wdzieczny za rady jak szybko dojsc do tego co dziala:) Z reszta... to chyba nie na mnie ma dzialac, tak? Wiec dlaczego nie ma uniwersalnego srodka?

Nastawienia ani osobowosci mi zmieniac raczej nie trzeba Smile

PS. Co do phx... to tym gorzej jak nie bede tego czul, bo nie bede wiedzial czy ONA to czuje.
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie kurier nawalil :/ Sam musze jechac do rozdzelni po paczke jak chce ja dzisiaj dostac. Czyzby DPD to bylo dawne GLS??
Powrót do góry
Yria
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 15:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie, to dawny Masterlink Confused
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to 2h w plecy... zobaczmy co tu mamy...

Troche jestem rozczarowany... zamowienie za 600 PLN i zadnych probek nie dodali... no coz... zobaczymy czy cos z tego dziala jakkolwiek.

Powachalem NLP - jedzie alkoholem,
Powachalem BTB - jedzie alkoholem, troche mniej...
Powachalem Chikare - pachnie jak damskie perfumy
Powachalem PHX - jedzie alkoholem (jesli to w ogole PHX, bo na opakowaniu nic nie pisze, to miala byc ta probka 2ml)

Hmm... pierwsze wrazenie: jakas sciema na maxa.

Edit: no dobra sa jakies saszetki z perception.
Powrót do góry
Gucio Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żadna ściema Smile różni ludzie inaczej odbierają te zapachy, daj koledze do powąchania, niektórzy czują pot inni po prostu alkohol. Tylko nie przesadź z tym wszystkim i pamiętaj że max ilość npa to załóżmy 2 krople a btb 3 to wszystkiego nie sumujesz, trzeba to podzielić np przez 2 i wtedy testować z proporcjami i ilościami (czyli załóżmy 0,5npa i 1,5 btb).
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 17:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj raczej nigdzie nie wychodze ... sie obsmarowalem wszystkim sprawdzajac zapachy... juz mnie leb boli Very Happy

Co do tego PHX, to kurde... jak alkohol wywietrzal to pachnie ladniej niz Chikara... czy to na pewno PHX? Nawet znajoma, ktora akurat u mnie siedzi powiedziala ze ladnie pachnie... WTF?
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja należę do tych osób które dobrze wyczuwają npa ale wogóle nie czują pheromaxu, aż dałem siostrze do powąchania żeby się upewnić, stwierdziła że potem zalatuje Smile i już przesadziłeś z feromonami, jeżeli chcesz dobrze wypadać to więcej nie znaczy lepiej, minimalne ilości działają lepiej niż za duże.
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gucio napisał:
wogóle nie czują pheromaxu, aż dałem siostrze do powąchania żeby się upewnić, stwierdziła że potem zalatuje Smile

No wlasnie kurde... a mojej kolezance nie zalatuje ani mi... to na pewno pheromax? Ktos moze potwierdzic, ze pheromax 2ml jest w takiej przezroczystej buteleczce z psikaczem? Very Happy
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mogę to potwierdzić, widziałem u kuzyna Wink
Powrót do góry
Xor
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok.. jutro wyprobuje NPA + PHX w proporcjach 0.5, 1 (?), zdam relacje. Tylko ciezko mi bedzie cos zauwazyc, bo dzisiaj wszystkie laski sie gapily na mnie w autobusie a fero jeszcze nie mialem Razz

EDIT: dlaczego ja NPA nazywan NLP? Very Happy Moze NLS ehehehe...
Powrót do góry
kociu
potencjalny

PostWysłany: Czw, 05 Cze 2008, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Xor napisał:
Ok.. jutro wyprobuje NPA + PHX w proporcjach 0.5, 1 (?), zdam relacje. Tylko ciezko mi bedzie cos zauwazyc, bo dzisiaj wszystkie laski sie gapily na mnie w autobusie a fero jeszcze nie mialem Razz

EDIT: dlaczego ja NPA nazywan NLP? Very Happy Moze NLS ehehehe...

moze wyczuły co sie swieci Very Happy? Twisted Evil
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: