Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BTB + dwie laski z biura

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Pon, 26 Kwi 2010, 23:17    Temat postu: BTB + dwie laski z biura Odpowiedz z cytatem

Ostatnio używam samego BTB. Lubię ten specyfik, działa na mnie odświeżająco, jakby mi wycieraczki mózg przetarły Smile I w takim oto błyskotliwym stanie zawędrowałem do biura firmy sprzedającej oprogramowanie. W środku zastałem dwie młode pracownice. Opowiadam im o sprawie, z jaką przyszedłem i z każdą chwilą czuję, jak stają się takie bardziej „miękkie”, widzę jak się mizdrzą i poprawiają włoski. Może po prostu firma kładzie nacisk na gościnność, a może to BTB roznosi się w atmosferze. Mówię wam, jeszcze nigdy nie zostałem tak obsłużony. Jedno dziewczę wstało, przyniosło mi krzesło i podsunęło pod pupę, drugie 10x zapytało, czy bym się przypadkiem, czegoś nie napił, a kiedy odrzekłem: „Nie trzeba, moje wszystkie potrzeby są zaspokojone”, zaczęły się rozwodzić nad pięknym widokiem za oknem i maślane spojrzenia przenosić to na mnie, to na krajobraz. Na koniec jednej spadła mysz-maskotka z biurka, więc podniosłem uprzejmie, mówiąc: „O, szczęśliwa myszka” i dopiero ich chichot uświadomił mi dwuznaczność tego sformułowanie  Słowem: fajne to BTB.

A teraz, ladies and gentelmen! Zdecydowałem się pokazać moją prawdziwą twarz, oto przedstawiam pierwszy i mam nadzieję nie ostatni, odcinek fero-video-bloga. Tak, tak nagrałem swoje mądrości na temat fermonów. Klikajcie tutaj: http://rasta.feroblog.pl
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Wto, 27 Kwi 2010, 05:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratuluję;) A na vbloga będę zaglądał z miłą chęcią Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Wto, 27 Kwi 2010, 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe wczoraj ogladałem filmik i zastanawiałem sie ktory z tu obecnych to ty ;p hasło "o szczesliwa myszka" warte zapamietania i wykorzystania w przyszłosci. jeszcze tylko dodam ze zeby fero działały na 110% niemalze na zasadzie efektu axe trzeba miec po prostu tak zwany "swój dzień"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Wto, 27 Kwi 2010, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
jeszcze tylko dodam ze zeby fero działały na 110% niemalze na zasadzie efektu axe trzeba miec po prostu tak zwany "swój dzień"

dokładnie. wtedy można rwać świeże kwiatki jak James Bond Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: