| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jaśko nowy
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 20:11 Temat postu: BTB lipa |
|
|
Witam,
kupiłem BTB w maju no i od tego czasu testowałem sprawdzałem a jak czegoś nie wiedziałem to czytałem na forum.
No i okropnie się zawiodłem zero efektu na nikogo to nie działa ani na moja kobietę, ani na kolegów, ani na brata, nawet na ludzi z pracy nie działa na NIKOGO!!! A próbowałem rożne dawki aplikując w rożne miejsca! no i ZERO EFEKTU! Jestem bardzo zawiedziony
A można otrzymać wzrost kasy za to? Jakie są warunki? Nie zużyłem całej buteleczki jeszcze mam z połowę można oddać?
No i co Wy na ten temat myślicie?
pozdrawiam! dzięki za zainteresowanie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 21:45 Temat postu: |
|
|
jesli posiadasz paragon to dostaniesz zwrot jesli nie to zapomnij _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matix896  nowy
Sprawdzone: pheromax, chikara gel, BTB
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 22:32 Temat postu: BTB lipa |
|
|
no mam ten sam problem - tez nie zauwazylem efektów.
Zastanawiam sie czy jak bym oddał BTB to dostane całą kwote jaką zapłacilem czy moze mi jakoś odliczą tą cześć fero która użylem.
Moze ktos juz oddawał i moze mi powiedziac jak to jest ??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 10:37 Temat postu: |
|
|
dostaniesz 100% calej kwoty i chyba nawet koszty wysylki oni pokryja jezeli masz paragon bo jesli nie masz paragonu to nie mozesz zworici towaru. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rav nowy
Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 15:38 Temat postu: |
|
|
| te paragony to tez jest lipa, mój zrobil sie cały biały, wywalilem go a teraz nie moge zwrócic BTB :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 15:52 Temat postu: |
|
|
To po co wyrzucałeś? Mógłbyś zwrócić biały- jest paragon? Jest! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 19:25 Temat postu: |
|
|
ali ma racje.. po kiego grzyba zrobiles taki sam blad co ja?? ja tez wywalilem paragon tyle ze na samym poczatku zaraz po otwarci paczki...brawo dla mnie  _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 19:59 Temat postu: |
|
|
kamillK- a które produkty dla Ciebie działały? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 21:23 Temat postu: |
|
|
szczerze mowiac jak juz dzialaly to tylko NPA ale to i tak nie zauwazylem za duzo efektu choc sam nie wiem mozliwe ze za malo ich testowalem i uzywam nie do podrywu a tylko wtedy jak mi sie przypomni _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax
|
Wysłany: Czw, 10 Sty 2008, 15:43 Temat postu: |
|
|
BTB to lipa
Moim zdaniem wypas,dla mnie działa bardzo dobrze...
A jak chodzi o sprawy biznesowe to przy zastosowaniu BTB co nie które laski trochę za bardzo się podniecają  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Pamiętaj,że kropla drąży skałę a bez akcji nie ma reakcji! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|