|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Alpha  potencjalny
Sprawdzone: PHX, Chakira, Love & Desire, NPA
|
Wysłany: Wto, 22 Sty 2008, 19:44 Temat postu: |
|
|
spoko jutro bede testowal... ale mniej phx zastosuje bo to w szkole... po pol psikniecia za ucho... _________________ każdą myśl, zamień w pozytywne słowo... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alpha  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 10:35 Temat postu: |
|
|
nie... nie sprawdzil sie... moze nie uciekaja ale widac jakby takie siedzienie na sile... przesadzilem zrobilem psik phx 2 psik chakira i kropla tego czegos... nistety za duzo ja osobiscie nie polecam tego miksa... albo za duzo zaaplikowalem _________________ każdą myśl, zamień w pozytywne słowo... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 15:10 Temat postu: |
|
|
| Alpha napisał: | | nie... nie sprawdzil sie... moze nie uciekaja ale widac jakby takie siedzienie na sile... przesadzilem zrobilem psik phx 2 psik chakira i kropla tego czegos... nistety za duzo ja osobiscie nie polecam tego miksa... albo za duzo zaaplikowalem |
Aaa no właśnie mogłeś przedawkować,dlatego powiedziałem Ci,że osobiście bym
tej mieszanki nie testował,moim zdaniem przedawkowałeś androstenol bo
wszystkie preparaty(Chikara,Perception, PHX)zawierają duże dawki tego
feromonu,no i to najprawdopodobniej było jego przedawkowanie:(
Testuj ale w mniejszych ilościach.
"Zapamiętaj,że z feromonami jak z ciężarami i ekstremalnymi sportami nie zawsze więcej znaczy
lepiej,a wręcz przeciwnie może być gorzej i jeden niepewny ruch może
wszystko popsuć(z kontuzjować)"
Pozdrawiam  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Pamiętaj,że kropla drąży skałę a bez akcji nie ma reakcji!
Ostatnio zmieniony przez Bullet dnia Sro, 23 Sty 2008, 15:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 15:22 Temat postu: |
|
|
A ja dzisiaj przetestowałem Chikare+NPA i powiem krótko tego połączenia nie trzeba opisywać i chwalić,jak to razem działa
REWELACYJNIE  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Pamiętaj,że kropla drąży skałę a bez akcji nie ma reakcji! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 16:14 Temat postu: |
|
|
Bullet swietnie, ze chwalisz ta mieszanke.COraz wiecej osob bedzie sklonnych do uzycia jej. .Moze jakies szczegoly nam opiszesz?
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 16:27 Temat postu: |
|
|
Alpha zastanawiałem się jeszcze co do twojego przedawkowania,no i chciałem dodać,że Chikara jak i Perception zawierają spore dawki androsteronu który jest katalizatorem i przyśpiesza i potęguje działanie wszystkich feromonów o 17% i to również mogło się przyczynić do przedawkowania tej mieszanki...
A co do Ciebie Simon,cieszę się,że ktoś coś odpisał na ten temat i że kogoś ciekawią moje przeżycia(historie) z feromonami
Teraz właśnie idę na trening i zbytnio nie mam czasu ale później postaram sie opisać moje przeżycia
Pozdro  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alpha  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 19:21 Temat postu: |
|
|
jutro wroce do sprawdzonej mieszanki 2 psik chakira i raz phx. i poczekam na npa zreszta niedlugo ferie bedzie moznaa bardziej potestowac bo na tej swojej nie chce:D ja tam dopiero wrocilem... 2.5h... a odzywy jakies bierzesz?? _________________ każdą myśl, zamień w pozytywne słowo... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 19:46 Temat postu: |
|
|
| ladnie sie katujesz heh jak ja |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 20:20 Temat postu: |
|
|
Co do tych moich doświadczeń po Chikarze z NPA to jutro to opisze bo muszę to troszkę skleić żeby miało ręce i nogi a nie mam dziś do tego głowy,szczerze to trochę mi się nie chce...
A co do treningów to miałem teraz miesięczną przerwę i dopiero wracam i szykuję formę,jeśli chodzi o odżywki to jak ostatnio szykowałem formę to brałem następujący zestaw:białko z optimuma 80 do posiłków,izolat z eXtensora po treningu,na noc night protein,na noc egg protein,sterolmaxa z uniwersala,GH maxa z uniwewersala,horse powera z ultimate,aminokwasy jajeczne z megabola na noc,amino 2000 z ultimate na dzień do posiłków,uniliver z uniwersala,gain fasta z uniwersala,animal paka z uniwersala,witaminy i minerały olimpu.Tak wyglądał mój zestaw z odżywek jak ostatnio szykowałem formę
No i do tego zbilansowana dietka.
Kasy w ten sport ładuje się mnóstwo,jednym zdaniem studnia bez dna...
Ale przyznaje się,że mam bzika na tym punkcie,no i w końcu ładuję wszystko w siebie...
Będą mnie chować bokiem w trumnie
Pozdrawiam _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alpha  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 20:32 Temat postu: |
|
|
hehe to ladnie inwestujesz... ja to teraz nitrobolon se kupilem creatynki multipowera bialeczka i gainera tez multipowera... no i mam jeszcze tribulus ale narazie nie biore:D l carnitynke mialem taka dobra ale juz wypilem ale na nia tez sie troche splukalem za 20 porcji dale 150 zl _________________ każdą myśl, zamień w pozytywne słowo... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 22:56 Temat postu: |
|
|
| Alpha napisał: | | hehe to ladnie inwestujesz... ja to teraz nitrobolon se kupilem creatynki multipowera bialeczka i gainera tez multipowera... no i mam jeszcze tribulus ale narazie nie biore:D l carnitynke mialem taka dobra ale juz wypilem ale na nia tez sie troche splukalem za 20 porcji dale 150 zl |
Lepiej nie rozmawiajmy już tutaj na takie tematy,tylko prywatnie,bo będą się denerwować,że piszemy na Ferum.pl o rzeczach w ogóle nie związanych z tematyką  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 23:42 Temat postu: |
|
|
No i naszła mnie ochota na krótkie scharakteryzowanie mojego dzisiejszego dnia
Najpierw zastosowałem po pół kropli NPA za ucho i pół kropelki pod nos a następnie miejsca za uszami pokryłem dwoma psiknięciami Chikary i wyszedłem z domu.
No i pierwsze wrażenia to bomba,na mieście czułem się troszkę jakbym koksu sobie zapodał ,uwzględniam,że słuchałem muzyki na MP3 bo myślę,że to też miało spory wpływ na doznania ,rewelacyjne uczucie no i zdrowia w ogóle nie jedzie i do tego te spojrzenia i zawieszenia wzroku kobiet aż euforia przechodziła mi przez ciało,naprawdę wspaniałe uczucie spełnienia(błogostanu),no a później w domu u rodziny wszyscy słuchali mnie z taką uwagą i doradzali się mnie w wielu sprawach(szukali aprobaty)aż w sobie mi się trochę głupio parę razy zrobiło ale też byłem zadowolony,że tak wspaniale to działa no i do tego ja wygadany,arogancko dowcipny jak nigdy,kobiety co często zwracały mi uwagę żebym nie żartował sobie przy nich w ten sposób,bo słynę z ostrego dowcipu,wręcz zanosiły się śmiechem...
Potem po siłowni myślałem,że to już nie działa(wywietrzało) a tu ku mojemu zdziwieniu kumple chcieli u mnie zostać i jeszcze pogadać chociaż
po treningu obowiązkowy jest posiłek to i tak zostali i gadka kleiła nam się wspaniale ale to już nie wiem czy feromony czy moje nastawienie a może jedno i drugie
To by było na tyle,ekscesów z mojego dzisiejszego dnia ,reszty nie chcę zdradzać bo to już moja bardziej prywatna sprawa
Pozdrawiam _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|