Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BTB+NPA-historia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alpha Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX, Chakira, Love & Desire, NPA

PostWysłany: Wto, 22 Sty 2008, 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spoko jutro bede testowal... ale mniej phx zastosuje bo to w szkole... po pol psikniecia za ucho...
potencjalny

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie... nie sprawdzil sie... moze nie uciekaja ale widac jakby takie siedzienie na sile... przesadzilem zrobilem psik phx 2 psik chakira i kropla tego czegos... nistety za duzo ja osobiscie nie polecam tego miksa... albo za duzo zaaplikowalem
Bullet Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Ostrzeżeń: 1
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alpha napisał:
nie... nie sprawdzil sie... moze nie uciekaja ale widac jakby takie siedzienie na sile... przesadzilem zrobilem psik phx 2 psik chakira i kropla tego czegos... nistety za duzo ja osobiscie nie polecam tego miksa... albo za duzo zaaplikowalem

Aaa no właśnie mogłeś przedawkować,dlatego powiedziałem Ci,że osobiście bym
tej mieszanki nie testował,moim zdaniem przedawkowałeś androstenol bo
wszystkie preparaty(Chikara,Perception, PHX)zawierają duże dawki tego
feromonu,no i to najprawdopodobniej było jego przedawkowanie:(
Testuj ale w mniejszych ilościach.
"Zapamiętaj,że z feromonami jak z ciężarami i ekstremalnymi sportami nie zawsze więcej znaczy
lepiej,a wręcz przeciwnie może być gorzej i jeden niepewny ruch może
wszystko popsuć(z kontuzjować)"

Pozdrawiam Wink

Ostatnio zmieniony przez Bullet dnia Sro, 23 Sty 2008, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uzależniony

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja dzisiaj przetestowałem Chikare+NPA i powiem krótko tego połączenia nie trzeba opisywać i chwalić,jak to razem działa Question
REWELACYJNIE Very Happy Twisted Evil Exclamation
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bullet swietnie, ze chwalisz ta mieszanke.COraz wiecej osob bedzie sklonnych do uzycia jej. Wink .Moze jakies szczegoly nam opiszesz? Very Happy

Pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 16:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alpha zastanawiałem się jeszcze co do twojego przedawkowania,no i chciałem dodać,że Chikara jak i Perception zawierają spore dawki androsteronu który jest katalizatorem i przyśpiesza i potęguje działanie wszystkich feromonów o 17% i to również mogło się przyczynić do przedawkowania tej mieszanki...

A co do Ciebie Simon,cieszę się,że ktoś coś odpisał na ten temat i że kogoś ciekawią moje przeżycia(historie) z feromonami Smile
Teraz właśnie idę na trening i zbytnio nie mam czasu ale później postaram sie opisać moje przeżycia Smile

Pozdro Wink
potencjalny

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jutro wroce do sprawdzonej mieszanki 2 psik chakira i raz phx. i poczekam na npa zreszta niedlugo ferie bedzie moznaa bardziej potestowac bo na tej swojej nie chce:D ja tam dopiero wrocilem... 2.5h... a odzywy jakies bierzesz??Very Happy
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ladnie sie katujesz heh jak ja
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do tych moich doświadczeń po Chikarze z NPA to jutro to opisze bo muszę to troszkę skleić żeby miało ręce i nogi a nie mam dziś do tego głowy,szczerze to trochę mi się nie chce...
A co do treningów to miałem teraz miesięczną przerwę i dopiero wracam i szykuję formę,jeśli chodzi o odżywki to jak ostatnio szykowałem formę to brałem następujący zestaw:białko z optimuma 80 do posiłków,izolat z eXtensora po treningu,na noc night protein,na noc egg protein,sterolmaxa z uniwersala,GH maxa z uniwewersala,horse powera z ultimate,aminokwasy jajeczne z megabola na noc,amino 2000 z ultimate na dzień do posiłków,uniliver z uniwersala,gain fasta z uniwersala,animal paka z uniwersala,witaminy i minerały olimpu.Tak wyglądał mój zestaw z odżywek jak ostatnio szykowałem formę Smile
No i do tego zbilansowana dietka.
Kasy w ten sport ładuje się mnóstwo,jednym zdaniem studnia bez dna...
Ale przyznaje się,że mam bzika na tym punkcie,no i w końcu ładuję wszystko w siebie...
Będą mnie chować bokiem w trumnie Very Happy

Pozdrawiam
potencjalny

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe to ladnie inwestujesz... ja to teraz nitrobolon se kupilem creatynki multipowera bialeczka i gainera tez multipowera... no i mam jeszcze tribulus ale narazie nie biore:D l carnitynke mialem taka dobra ale juz wypilem ale na nia tez sie troche splukalem za 20 porcji dale 150 zl
uzależniony

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alpha napisał:
hehe to ladnie inwestujesz... ja to teraz nitrobolon se kupilem creatynki multipowera bialeczka i gainera tez multipowera... no i mam jeszcze tribulus ale narazie nie biore:D l carnitynke mialem taka dobra ale juz wypilem ale na nia tez sie troche splukalem za 20 porcji dale 150 zl

Lepiej nie rozmawiajmy już tutaj na takie tematy,tylko prywatnie,bo będą się denerwować,że piszemy na Ferum.pl o rzeczach w ogóle nie związanych z tematyką Wink
uzależniony

PostWysłany: Sro, 23 Sty 2008, 23:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i naszła mnie ochota na krótkie scharakteryzowanie mojego dzisiejszego dnia Smile
Najpierw zastosowałem po pół kropli NPA za ucho i pół kropelki pod nos a następnie miejsca za uszami pokryłem dwoma psiknięciami Chikary i wyszedłem z domu.
No i pierwsze wrażenia to bomba,na mieście czułem się troszkę jakbym koksu sobie zapodał Very Happy ,uwzględniam,że słuchałem muzyki na MP3 bo myślę,że to też miało spory wpływ na doznania Smile ,rewelacyjne uczucie no i zdrowia w ogóle nie jedzie Very Happy i do tego te spojrzenia i zawieszenia wzroku kobiet aż euforia przechodziła mi przez ciało,naprawdę wspaniałe uczucie spełnienia(błogostanu),no a później w domu u rodziny wszyscy słuchali mnie z taką uwagą i doradzali się mnie w wielu sprawach(szukali aprobaty)aż w sobie mi się trochę głupio parę razy zrobiło ale też byłem zadowolony,że tak wspaniale to działa no i do tego ja wygadany,arogancko dowcipny jak nigdy,kobiety co często zwracały mi uwagę żebym nie żartował sobie przy nich w ten sposób,bo słynę z ostrego dowcipu,wręcz zanosiły się śmiechem...
Potem po siłowni myślałem,że to już nie działa(wywietrzało) a tu ku mojemu zdziwieniu kumple chcieli u mnie zostać i jeszcze pogadać chociaż
po treningu obowiązkowy jest posiłek to i tak zostali i gadka kleiła nam się wspaniale ale to już nie wiem czy feromony czy moje nastawienie a może jedno i drugie Very Happy
To by było na tyle,ekscesów z mojego dzisiejszego dnia Smile ,reszty nie chcę zdradzać bo to już moja bardziej prywatna sprawa Smile

Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: