|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Nie, 31 Sty 2010, 18:05 Temat postu: |
|
|
Ja mówię 3 krople BTB a nie NPA... _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Nie, 31 Sty 2010, 19:00 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | | Ja mówię 3 krople BTB a nie NPA... |
Ostatnim czasy uzywam mixa btb z npa i dla mnie np optymalna dawka to pol kropli npa i pol btb ;) aczkolwiek raz jak ubralem sie w ciuchy ktore byly przesiakniete btb z dnia poprzedniego i jeszcze na siebie nalozylem poltorej kropli btb to czulem sie zdenerwowany ale za to kolezanka z pracy byla strasznie nakrecona na mnie hehe - normalnie jestesmy w blizszych relacjach ale zawsze byla nie smiala poniewaz ma juz narzeczonego jednak teraz sama przejela inicjatywe poczynajac od zaproszenia do kina - nigdy zadna laska mnie nie zaprosila myslalem ze zazwyczaj to facet zaprasza laske a tam... - powiem tak zakonczylem to zanim by zaszlo za daleko i obiecalem ze zostanie miedzy nami. Nastepnego dnia uslyszalem ze bylo milo i gdyby nie miala juz narzeczonego to by mi tak nie pozwolila tego skonczyc:P brzmi bajecznie hehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
beton23  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 31 Sty 2010, 19:58 Temat postu: |
|
|
| Własnie Ja sie z dziewczyną o ktorej pisałem spotykam raczej na otwartych przestrzeniach czy w miejscach gdzie nie ma dymu i duchoty wiec nie wiem czy ryzykowac z tą drugą połowką chyba ze dam 1 krople ale jakies 2 godziny przed spotkaniem? czy to robi jakas roznice zeby juz troche zeszło czy nie? Jak dzisiaj dałem całą krople byłem troszeczke jakby poddenerwowany a raczej podniecony ale tylko na początku potem zeszło. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pon, 01 Lut 2010, 08:02 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | | Ja mówię 3 krople BTB a nie NPA... | Nie wiem po czym stwierdziłeś, że zrozumiałem inaczej. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 01 Lut 2010, 10:34 Temat postu: |
|
|
Po tym że taka dawka tak bardzo cię zdziwiła 2 to przecież minimalna dawka BTB... _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pon, 01 Lut 2010, 21:41 Temat postu: |
|
|
Taaa, sugerując się ulotkami itp. normalna dawka PHX to pełen psik Ja traktuje to z dużym przymrużeniem oka. Fero stosuje w minimalnych ilościach, bo przy większych widzę negatywną reakcję otoczenia. 3 krople dla mnie to kosmos  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 01 Lut 2010, 23:04 Temat postu: |
|
|
Każdy ma swoją U mnie normalna dawka BTB to 2 - 2,5 kropli (normalna tzn w sytuacji gdzie jestem we wnętrzu i powietrze jest czyste). Jak spodziewam się trudniejszych warunków to daję odpowiednio więcej  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|