Wysłany: Pon, 21 Maj 2007, 22:54 Temat postu: BTb phx i chyba za duzo tego;p
Niedawno zamowilem sobie BTB. Wczesniej uzywalem juz PHx i musze poweidzec ze dziala wspaniale.
Otorz nadszedl czas na pierwszy test z BTb.
Idac do clubu.. uzylem ok 4 kropel btb .....i wlasnie ostatia alpikacja jakos mi tak duzo polwcialo..ale mysle trzeba postaestowac zoabczyc ile m i styknie.Na to an szybko na szyje psiknelem jeden raz PHX. potem perfumy oczywiscei HB szare.
Piersze spostrzerzenia.
ZA duzoooooooooooooo przesadzilem z tym. kurde.
W towrzystei koelgow malo gadatliwi ze mna.... wiedzielm ze o to chodzi.
JEdank jezeli ktos zaczal gadac ze mna to gadal i gadal wciagal mnie w rozmowe.
Ale heh nastapily skutki naduzycia ;d;d;d
W srodku klubu.....jakies rozluznienie.
Byli także malo mowi ale jakby sei zaczepiali zeby z nimi gadac...
po jakims czasie..oczywiscie spojrzenia dziewczyn.......wkoncu mysle cos poztywnego.hehe
PO jakis czasie prawdopodobnie Fero troche sie ulotnily TAk mysle...bo nie bylo juz tak zle jak na poczatku.
A jaki byl szczyt tego.? Otoz w czasie tanca przy jakis dzieczynach kolega powiedzil mi Ze sie na mnie patrza..czasem....a JEdna no poprostu ciagle..............................Kilka sekund i podbija do mnie a ja do niej....nie wiem jakos tak odrruchowo........i i w taniec..poszlo..potanczylem z nia .....jednak potem musialm isc juz......i Zabawa sie skonczyla. tyle z jednego dnia. Jestem swidomy ze przesadzielm i zmnijszylem aplikacje.
NAstepne dni.
Uzywalem same Btb.
Smieszne sytuacje. Otorz raz uzylem (wylalo mi sie ) trosze weicej ze 3 krople i tak samo. BRAK rozmow, jedak jak pisalem z czsem po ulotnieniu sie zaczyan dzialac jak nalezy ;d;d;d
Siostara poweidzila ze mam jakies fajne spodnie..... a te spodnie mam juz sporo czasu.
NAstepny koplemnt z ubraniem....az sie smialem od kolegi.
..........
Fajne podobalo mi sie usmiechy....kilku dziewczyn..wczesnei tego nei robily.
Narazie to tyle potem anpsize.
Mysle ze musze se dobrac odpowiednie ilosci i zoabczyc na ktorych dziala najlepeij. pozdro............ _________________ hehehe