Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BTB - proszę o pomoc.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DawidKRK Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pon, 16 Sie 2010, 19:22    Temat postu: BTB - proszę o pomoc. Odpowiedz z cytatem

Siema. Mam już niestety prawie 20 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Rok temu w sumie "chodziłem" z moją byłą przyjaciółką i byłem szczęśliwy ale wszystko się popsuło.

Może Wam się to wydać dziwne, ale jestem jednym z lepszych DJi w Krakowie i nadal odkąd gram mam słabe doświadczenie z dziewczynami. Od zawsze byłem nieśmiały lecz od roku jestem już mniej nieśmiały. Mam problem tylko z takimi dziewczynami których nie znam chyba, że jestem z Nimi na imprezie, ale i tak wstydziłbym się z Nimi np. zatańczyć.

Podobam się dziewczynom, jestem zadbany, ładnie się ubieram i wiele razy mam takie sytuacje, że dziewczyny przejmują inicjatywę i "zajmują się" same mną lecz ja nie potrafię "tego" wykorzystać.

Mam zamiar kupić feromony BTB. Czy to będzie dobry wybór?
Zależy mi na poznaniu ciekawej dziewczyny bądź odzyskanie byłej...

Czekam na odpowiedzi! Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pon, 16 Sie 2010, 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, a ja znowu polecam NPA Wink Poczytaj o BTB, NPA i sam zdecyduj Wink
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Free_stYle Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax 0/10 # NPA 5/10 # BTB 6/10 # NPA + BTB 7/10 ! WERDYKT: za tą cenę efekt do d...

PostWysłany: Wto, 17 Sie 2010, 07:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawid nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę...
będąc DJem masz niezwykłą możliwość wykorzystywania znacznie większej ilości sytuacji niż... przeciętny facet a także najlepszą możliwość podrywania kobiet...

kiedyś ze znajomym... mając problemy z nieśmiałością zrobiliśmy sobie miesięczną akcję...
znaleźliśmy na internecie coś co zwało się "demonic confidence" czy jakoś tak...
przerobiliśmy program pod siebie żeby mieć ubaw jednocześnie jeszcze lepiej obserwując kobiety itp...
polegało to na "zaliczaniu" min 30 lasek dziennie
"zaliczaniu" w sensie zaczepianiu ich pytając o różne sprawy... proponując spotkania...
jeśli była grupa kobiet... podchodziliśmy do każdej z nich
szczególnie ceniliśmy sobie te najbardziej atrakcyjne kobiety przy których stawało... serce Wink i kobiety z chłopakami... mężami

wyobraź sobie jakie doświadczenie zebraliśmy prowadząc dodatkowo dziennik z każdego wypadu a ile... śmiechu było przy okazji

więc jeśli masz dobrego kumpla... zróbcie sobie taki miesięczny maraton (jak Ci dobrze pójdzie to "zaliczycie" min 900 kobiet w miesiąc) robienia z siebie kompletnego...
idiotę w oczach kobiet

myślę że więcej Ci to da niż NPA i BTB
a jeśli masz wielką ochotę to... połącz dodatkowo feromony z maratonem
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Sro, 18 Sie 2010, 06:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytałem kiedyś ten program demonic confidence i chciałem go przerobić, niestety nie mam kumpla który by się na to pisał a samemu pewnie mi się znudzi Wink Ale może w przyszłym roku spróbuję, w tym mam jeszcze inne sprawy na głowie...
3. BTB
Powrót do góry
Free_stYle Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax 0/10 # NPA 5/10 # BTB 6/10 # NPA + BTB 7/10 ! WERDYKT: za tą cenę efekt do d...

PostWysłany: Sro, 18 Sie 2010, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

program jest wspaniały choć ma kilka niedociągnięć a...
czytanie dziennika swoich wyczynów po latach jest...
bezcenne
ja teraz próbuję namówić kumpla na ponowne zrobienie sobie takiego miesięcznego... maratonu
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: