Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BTB rozcieńczenie z perfumami

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dawciog
nowy

PostWysłany: Pią, 17 Cze 2011, 13:20    Temat postu: BTB rozcieńczenie z perfumami Odpowiedz z cytatem

Witam,
chciałbym rozcieńczyć w atomizerze BTB i perfumy, powiedzcie proszę jakie proporcje, zastanawiam się na 1:1 ale nie wiem ile fero bedzie zwierało 1 psiknięcie,
z góry dziękuje za info Wink
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
doktorek37 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: npa, pheromax, btb

PostWysłany: Nie, 19 Cze 2011, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie da się odpowiedzieć na to pytanie.
musiałbyś wiedzieć jaką dawkę (w ml) dozuje atomizer.
jeśli korzystałbyś z atomizera z feromony pl., to proporcja 1:1 byłaby odpowiednikiem mniej więcej pół kropli.
Powrót do góry
Alvi882
nowy

PostWysłany: Pon, 20 Cze 2011, 10:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie wczoraj zakupiłem atomizer i za jednym psiknięciem daje/wydziela dawkę 1ml ( sprawdzałem 2x i wychodzi ~1ml ). Łącznie w nim jest 20 ml. To ile kropel dać na 20ml ? To 5 kropel nie będzie za dużo ?
Powrót do góry
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Czw, 07 Lip 2011, 01:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widzę że temat już ma parę dni, ale odpiszę bo sam jestem zainteresowany mieszaniem fero z perfumami a na forum ten temat nie jest zbyt popularny! Na Twoim miejscu mieszając BTB z perfumami nie sugerowałbym się kroplami a postarałbym się o jakiś dokładniejszy miernik, kup sobie ten kroplomierz skalowany z feromony.pl albo coś takiego bo inaczej będzie Ci trudno. Co do stężenia to poeksperymentowałbym, możesz zacząć od 1:20 a potem ewentualnie zwiększać ilość fero, albo od razu dać 1:10 (chociaż ja tak zrobiłem z Pheromaxem i wydaje mi się że jednak za dużo fero, no ale eksperymentuję). 1:1 myślę że broń boże dlatego że jak psikasz się perfumami to nie 1-2 psiki tylko raczej 3-5 no chyba że masz naprawdę mocne perfumy, ale pamiętaj żę BTB ma dość duże stężenie feromonów w sobie i nie chcesz raczej przegiąć.
Porobiłeś już jakieś mieszanki? Jeśli tak to chętnie poczytam Twoje opinie Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: