| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arecki278  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pon, 07 Kwi 2008, 17:06 Temat postu: btb w biznesie |
|
|
witam wszystkich zainteresowanych tym yematem dzisiaj rano dostelem nowiutki flakonik btb:) . powiem szczerze ze byłem mile zaskoczony(z reguly podchodze ostroznie do takich nowosci jak feromony a tu prosze taka mila niespodzianka:) . mialem 3000tys obrotu !!! (z reguly przecietny obrot dzienny to 1000 zl ) dalem dwie kropelki pod szyje i tak okolo pul pod nos . mam jeszcze pare pytan do ferum (i do tych co sie znaja dobrze na feromonach ) 1: czy feromony dzialaja na tworzywach sztucznych np. plastik i itp. chodzi mi o to czy np jesli rozetrze ok dwóch kropel btb na wielu wieszakach czxy to bedzie dzialac .? 2:jezeli to bedzie dzialac to co jak dlugo powinienem rozcierac : co 2dni - co 3dni czy co 4 dni? (podobno feromony sie kumuluja na ubraniach itp tak wiec pytam ) 3: czy jezeli bede rozcieral ok dwóch kropel nawielu wieszakach z ubraniami . to czy moge je stosowac jednoczesnie na cialo (czy to niebedzie za duzo ? . tak na marginesie dodam ze ten sklep jest z odzieza damską czekam na propozycje _________________ arecki278 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Wto, 08 Kwi 2008, 10:53 Temat postu: |
|
|
Myślę, że fero będą działać w wymienionej przez Ciebie sytuacji, ale dawkowanie musisz wybadać sam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arecki278  nowy
|
Wysłany: Wto, 08 Kwi 2008, 21:07 Temat postu: |
|
|
dzieki za odpowiedz . jezeli ktos ma jakies rady , chetnie wyslucham _________________ arecki278 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

|
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 09:55 Temat postu: |
|
|
Najlepszą radą chyba będzie stwierdzenie, że "lepiej dać mnie, niż więcej". Nauczysz się wtedy dawkować i ew., w razie potrzeby będziesz mógł zwiększyć ilość. A jak przedobrzysz, to ludzi możesz wystraszyć i czekać na wywietrzenie potem bardzo długo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hepised  nowy
|
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 20:18 Temat postu: |
|
|
hehe, dobry pomysl z tymi wieszakami (ja bym na to nie wpadla), jednak mysle ze feromony dzialaja w polaczeniu z Toba a nie jakas rzecza. Fajnie sie komponuja z ludzkim zapachem i perfumami, ale z wieszakami chyba nie wyjdzie. Jednak to tylko moja opinia, nie zaszkodzi sprobowac, najlepiej zaaplikowac feromony np. po jednej czesci sklepu a po drugiej nie. wtedy bedzie mozna zaobserwac czy dzialaja (gdzie bardziej lgna kobiety)
Powodzenia  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Czw, 10 Kwi 2008, 18:26 Temat postu: |
|
|
czytalem gdzies ze niektore osoby rozpylaja w sklepie feromony i ich zyski poszly w gore wydaje mi sie ze to jest niezly sposob na zwiekszenie obrotow zwlaszcza w sklepie z damską odziezą
feromony dzialają np. na plastiku tylko ciezko okreslic ile czasu sie utrzymają z wlasego doswiatczenia wiem ze na ubraniach calkiem sporo nawet do kilkunastu dni zalezy tez od rodzaju materjału pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arecki278  nowy
|
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 16:37 Temat postu: |
|
|
no praosze ile dobrych rad . dzieki za wszystkie . Tak po namysle stwierdzilem ze apropo tych wieszakow . ze wystarczy 2razy w tygodniu tak po dwie krople . . bo jak przesadze to bedzie nieciekawie  _________________ arecki278 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 21:34 Temat postu: |
|
|
no wiesz jezeli se pomyslisz ze czym wiecej tym lepiej to sie mylisz fakt jest taki musisz testowac jezeli trafisz na odpoeirdnie dawkwane fero w sklepie to zycze ci wszystko naj... ale przykladowo jezeli zastosujesz fero na wieszaku to poprostu jak go nie sprzedasz to go umyj i mysle co jakies 2 dni umyj go a bedzie jak noey pamietj fero sa jak perfumy czym wiecej tym zle dziewczynom i takze facetom niepodaba sie zbyt intesywny zapach a wiec traktuj to powarznie jak by to powiedial facet .... z jajmi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arecki278  nowy
|
Wysłany: Pią, 11 Kwi 2008, 22:05 Temat postu: |
|
|
paweł 25" ja tych wieszakow mam ok 1000 sztuk!! wierz mi mylbym je przez caly tydz.  _________________ arecki278 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

|
Wysłany: Sob, 12 Kwi 2008, 21:26 Temat postu: |
|
|
| Ciekawe, czy po zastosowaniu NPA byłby podobny efekt...? Próbował ktoś? A może jeszcze innego fero? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FeromoniK  nowy

Sprawdzone: BTB, NPA, Perception, Alchemy, Love&Desire. A już nie długo - Perfect Ten i Chikara
|
Wysłany: Pią, 20 Cze 2008, 14:24 Temat postu: |
|
|
arecki278 jak testy z BTB w sklepie i czy poradziles sobie z zapachem?
Ja u siebie w lokalu daje co drugi dzień po 1.5 kropli NPA na 2 chusteczki
papierowe jedna lezy blisko wejścia a druga przy kasie. Po dwuch
dniach wyrzucam je i kładę nowe, nie ryzykując "przedawkowania". Obrót
skoczył mi o około 20% i zauważyłem, że coraz więcej stałych klientów
przychodzi przy okazji zabierając znajomych. Raz zaaplikowałem BTB na
koszulkę i wieczorem zostawiłem ją w łazience na noc, gdy wszedłem tam
rano myślałem że ten zapach mnie zabije i po tym nigdy nie zaryzykuje
BTB w lokalu... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arecki278  nowy
|
Wysłany: Pon, 30 Cze 2008, 22:26 Temat postu: |
|
|
jak narazie jest ok uzywam naprzemian npa i btb (btb chyba jest leprzy chociarz to ciezko porównac te dwa feromony ) a z chusteczkami pomysl jest super wyprubuje ten patent . a co do czestosci stosowania to w sklepie uzywam co 2 , 3 dzien _________________ arecki278 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arecki278  nowy
|
Wysłany: Pią, 04 Lip 2008, 21:38 Temat postu: oj twe lkientki :) |
|
|
oj te klientki !! najsmiewszniejsze jest to ze jak narazie feromony dzialaja najwidoczniej na starsze panie , dzis dwie babki po 50tce powiedzialy ze do takiego przystojnego mezczyzny beda przychodzic codziennie a mlode chyba sie wstydza bo widac ze niektorym wpadam w oko ale nigdy tego wptrost niepowiedza _________________ arecki278 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
samant nowy
|
Wysłany: Pią, 06 Lut 2009, 20:01 Temat postu: |
|
|
czesc mam taki maly problem z btb zakupilam go 2 tygodnie temu uzywam codzienienie...
w pierwsze 2 dni dalam 1 krople bylo ekstra naprawd czulam sie swietnie ludzie tez to zauwazali.. 3 dnia juz nic nie poczulam wiec zaczelam zwiekszac ilosc caly czas probuje wycelowac ale niestety nie potrafie moze macie jakis pomysl na optymalna dawke.. co prawda dalej widze ze ludzie w pracy sa bardziej przychylnie nastawieni.. ale moze to tylko przypadek? a moze sie przyzwyczailam do btb jak to jest ? ktos stosowal go dluzej ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|