Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

BTB warte?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Sob, 12 Maj 2007, 13:16    Temat postu: BTB warte? Odpowiedz z cytatem

Obecnie używam pheromaxa i jestem bardzo zadowolony.z tego prodoktu.
MAM zamiar kupic BTB jako nowosc chcialbym przetestowac.. moze ktos juz kupil i przetestowal...bo tylko chodzi mi o relacje z testu hhe;p
JAk on dziala.na laski i wogole.
JAkby ktos juz go kupili przetestowal .niech napisze ....pozdrooo
Gargamel
potencjalny

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, BTB

PostWysłany: Pon, 14 Maj 2007, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://ferum.pl/viewtopic.php?t=443
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bullet Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Ostrzeżeń: 1
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax

PostWysłany: Wto, 08 Sty 2008, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście,że warte Twisted Evil !!!I to jeszcze ile!!!Serio,warte nawet 3-ech stów jest warte.A jak by nie było innych feromonów na tym świecie tylko BTB to nawet siedem 100-ów bym dał za ten specyfik Twisted Evil !
suup131 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: BTB, Pheromax, NPA

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 00:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uzywam obecnie BTB i nie jestem z nich zadowolony. Lepiej zainwestuj w Chikare. Osobiscisie nie uzywalem tych drugich ale maja bardzo wiele pozytywnych opinii na forum
Powrót do góry
HardCoreVibes
nowy

Sprawdzone: PHMAX, PERCEPTION

PostWysłany: Nie, 16 Mar 2008, 16:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bullet zauwazylem ze juz w paru topicach zachwalasz BTB. Powiedz jaka osoba jestes, cicha i spokojna czy typowym "samcem"??

Pytam bo ja jestem takim wlasnie "typowym samcem" i po zastosowaniu PHMAX zauwazylem u facetow wrogosc... BTB podobno sie pokrywaja jezeli chodzi o sklad wiec nie chcial bym ryzykowac.

Z drugiej strony NPA podobno tez nie jest najlepsze dla pewnych siebie i mam dylemat. NPA czy BTB?

Pzdr
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Nie, 16 Mar 2008, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy Tobie odpowie, bo biedny chyba sie obrazil za krytyke.Radze Ci przetestowac Chikare skoro jest takim mezczyzna.Jagby co to mozesz spokojnie zwrocic

Pozdro
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 18 Mar 2008, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HardCoreVibes napisał:
Bullet zauwazylem ze juz w paru topicach zachwalasz BTB. Powiedz jaka osoba jestes, cicha i spokojna czy typowym "samcem"??

Pytam bo ja jestem takim wlasnie "typowym samcem" i po zastosowaniu PHMAX zauwazylem u facetow wrogosc... BTB podobno sie pokrywaja jezeli chodzi o sklad wiec nie chcial bym ryzykowac.

Z drugiej strony NPA podobno tez nie jest najlepsze dla pewnych siebie i mam dylemat. NPA czy BTB?

Pzdr

I jedno i drugie jest dobre...feromony to feromony,wszystkie na feromony.pl są konkretne, PHX bardziej na laski na wyrwę,na raz.Jeżeli chodzi Ci o to byś był odbierany przez otoczenie jako bardziej stanowczy samiec to na pewno BTB...BTB ma ten plus,że jest preparatem bardziej uniwersalnym Smile działającym w wielu kierunkach...Jeśli chodzi o Chikare to
jesteś bardziej odbierany jako przyjaciel który wie co mówi i czego chce od życia,chikara bardziej na egzaminy jakieś spotkania biznesowe i spotkania rodzinne a jeżeli chodzi Ci o stanowczość,męskość i o to byś był bardziej pociągający dla kobiet to BTB lub NPA ewentualnie jak na kobiety to PHX.
A co do tego jak napisałeś,że jesteś pewnym siebie samcem to NPA i jak sie coś komuś nie podoba to wal w ryj,krótka piłka jak jesteś tak pewny siebie,bo ja jestem...
Właśnie wróciłem z wakacji dla tego między innymi nie pisałem i poza tym już mi się znudziło to forum,zajrzę tu raz na jakiś czas i jak coś to mogę odpisywać na prywatne wiadomości...
A co do mieszanek to daję sobie rękę uciąć,że warto eksperymentować,ja stworzyłem takiego miksa na kobiety i na otoczenie
że wszystkie kombinacje wysiadają...szczerze bardzo szczerze to 10ml za 500 zł za ten eliksir mókłbym swobodnie zawołać tak konkretne ma działanie... Zastanawiam się czy go nie opatentować...
Pozdrawiam

Twisted Evil
Miś Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception

PostWysłany: Wto, 18 Mar 2008, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A za 2ml 100zł? Laughing
HardCoreVibes
nowy

Sprawdzone: PHMAX, PERCEPTION

PostWysłany: Wto, 18 Mar 2008, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bullet napisał:

A co do tego jak napisałeś,że jesteś pewnym siebie samcem to NPA i jak sie coś komuś nie podoba to wal w ryj,krótka piłka jak jesteś tak pewny siebie,bo ja jestem...

No wlasnie w tym problem, Jak sobie walne pare strzalow z fiolki w nos to chodze z "cisnieniem" i jak kobiete "boli glowa" i nie ma gdzie pary upuscic to masssakra.... Twisted Evil

Wole nie ryzykowac z NPA. Dzisiaj przyszla mi paczka z BTB i probkami Chikary.

A propos Chikary wie ktos na ile razy starcza ta tubla z zelem??

Pzdr
Powrót do góry
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Pią, 21 Mar 2008, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też dochodzę do wniosku, że BTB jest skuteczne. Jestem osobą pogodną i spokojną, aczkolwiek energiczną, nie mam charakteru Alfa. Po BTB to aż czasami swojego głosu nie poznaję, brzmi tak stanowczo... Twisted Evil Ponadto robie się bardziej śmiała w odpowiedziach, wyszczekana i taka hmmm ogólnie "do przodu" Wink

Ogólnie nie zauważam jakiś mega różnic w reakcjo otoczenia na mnie, ale zauważam zmianę w sobie. Jak odwiedziłam stronę głównego producenta BTB, to uśmiałam sie z kobiety obok ryczącego tygrysa na ich stronie. A teraz sama mogę stwierdzić, że to akurat było b. trafne, naprawdę budzi sie we mnie wtedy taki energetyczny tygrysek Wink

No i mam takie osobiste uczucie, że BTB najbardziej nadaje się do zdobywania pozycji w grupie, negocjacji, być może do uwodzenia (zwiększenie atrakcyjności). Wszędzie tam, gdzie jest potrzeba zaznaczenia swojej pozycji. Nie należy zdecydowanie do tzw. produktów socjalnych
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Nie, 23 Mar 2008, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie,że Kobieta opisała działanie damskiego BTB Very Happy
I to jeszcze tak słodko i delikatnie Very Happy
Tak trzymaj Cassi (Tygrysku)Very Happy
rajago Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Chikara BTB CZY TO DZIALA... ? ?

PostWysłany: Pon, 12 Maj 2008, 00:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich
co powiecie o stosowaniu btb na włosy, nie na szyję czy nadgarstki lecz na głowę we włosy ?
Powrót do góry
marcel Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sro, 09 Lip 2008, 22:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako że jestem tu po raz pierwszy Witam Wszystkich!
Od niedawna (2 tyg) testuję BTB. Oczywiście w tym czasie zrodziło się kilka pytań. Ale po kolei. Na początku zauważyłem zmiany w relacjach społecznych np.: moja koleżanka z pracy, która nie dopuszcza nikogo do głosu, aż skończy myśl (a potrafi kończyć zdaniem wielokrotnie złożonym) sama sobie przerywała, gdy nabierałem więcej powietrza w płuca; albo znajoma podwoziła mnie samochodem i na zwyczajowe „co słychać” – opowiedziała mi historię dwóch ostatnich zawodów miłosnych (a nie jest to jakaś bliska koleżanka). Jeśli zaś chodzi o kwestię podrywu to udało mi się zauważyć takie sytuacje: po pracy wstąpiłem do sklepu – ekspedientka pojawiła się w 2 sek. i podawała kolejne kosmetyki, doradzała, itp. a na koniec – oczy wpatrzone we mnie, druga sytuacja (znowu po pracy) zmęczony wstąpiłem na kawę – i podobne reakcje (oczy, podtrzymywanie rozmowy, itp.) sama zaproponowała że przyniesie mi tą kawę (samo obsługa – chociaż się zdarza i tak), oczywiście kursowanie po sali i zerkanie, uśmiechanie, itp. No i wczoraj – wykapało mi się z 5 kropli (powiedziałem trudno) i do pracy. Moja szefowa przyszła po coś, potem sama zaczęła gadać o sprawach prywatnych, gładząc w między czasie palcem po dekolcie. ( no ale to już ekstremalne jakieś) UFFF długo trwało ale dotarłem do sedna. Właśnie w tych sytuacjach od aplikacji fero minęło kilka godzin (ok. 7 poza wczoraj) no i mam pytanie: Czy to może efekt za dużych dawek (tylko 2 krople) i reakcja była po tym jak wywietrzałem, czy może część fero ulotniła się i zostały te które działały na kobiety (czytałem, że część zostaje dłużej). Jeśli zaś tak to może dodać inne feromonki do tego BTB?
Dzięki za cierpliwość pozdrawiam!
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Czw, 10 Lip 2008, 11:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do BTB pasuje
NPA oba fero laczac sie z soba i uzupelniaja się ,...............;p
DZiałanie: BARDZO DOBRE
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Czw, 10 Lip 2008, 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobre, ale wybuchowe. Ja, jakpierwszy raz zmieszałam BTB i NPA, to była rozdrażniona na granicy płaczliwości, aż mi sie potem ręce trzęsły. Potem jakoś chyba przywykłam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: