|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sob, 12 Maj 2007, 13:16 Temat postu: BTB warte? |
|
|
Obecnie używam pheromaxa i jestem bardzo zadowolony.z tego prodoktu.
MAM zamiar kupic BTB jako nowosc chcialbym przetestowac.. moze ktos juz kupil i przetestowal...bo tylko chodzi mi o relacje z testu hhe;p
JAk on dziala.na laski i wogole.
JAkby ktos juz go kupili przetestowal .niech napisze ....pozdrooo _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, BTB
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax
|
Wysłany: Wto, 08 Sty 2008, 15:08 Temat postu: |
|
|
Oczywiście,że warte !!!I to jeszcze ile!!!Serio,warte nawet 3-ech stów jest warte.A jak by nie było innych feromonów na tym świecie tylko BTB to nawet siedem 100-ów bym dał za ten specyfik ! _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Pamiętaj,że kropla drąży skałę a bez akcji nie ma reakcji! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
suup131  nowy
Sprawdzone: BTB, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Nie, 20 Sty 2008, 00:13 Temat postu: |
|
|
| Uzywam obecnie BTB i nie jestem z nich zadowolony. Lepiej zainwestuj w Chikare. Osobiscisie nie uzywalem tych drugich ale maja bardzo wiele pozytywnych opinii na forum |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
HardCoreVibes nowy
Sprawdzone: PHMAX, PERCEPTION
|
Wysłany: Nie, 16 Mar 2008, 16:21 Temat postu: |
|
|
Bullet zauwazylem ze juz w paru topicach zachwalasz BTB. Powiedz jaka osoba jestes, cicha i spokojna czy typowym "samcem"??
Pytam bo ja jestem takim wlasnie "typowym samcem" i po zastosowaniu PHMAX zauwazylem u facetow wrogosc... BTB podobno sie pokrywaja jezeli chodzi o sklad wiec nie chcial bym ryzykowac.
Z drugiej strony NPA podobno tez nie jest najlepsze dla pewnych siebie i mam dylemat. NPA czy BTB?
Pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 16 Mar 2008, 20:57 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy Tobie odpowie, bo biedny chyba sie obrazil za krytyke.Radze Ci przetestowac Chikare skoro jest takim mezczyzna.Jagby co to mozesz spokojnie zwrocic
Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 14:48 Temat postu: |
|
|
| HardCoreVibes napisał: | Bullet zauwazylem ze juz w paru topicach zachwalasz BTB. Powiedz jaka osoba jestes, cicha i spokojna czy typowym "samcem"??
Pytam bo ja jestem takim wlasnie "typowym samcem" i po zastosowaniu PHMAX zauwazylem u facetow wrogosc... BTB podobno sie pokrywaja jezeli chodzi o sklad wiec nie chcial bym ryzykowac.
Z drugiej strony NPA podobno tez nie jest najlepsze dla pewnych siebie i mam dylemat. NPA czy BTB?
Pzdr |
I jedno i drugie jest dobre...feromony to feromony,wszystkie na feromony.pl są konkretne, PHX bardziej na laski na wyrwę,na raz.Jeżeli chodzi Ci o to byś był odbierany przez otoczenie jako bardziej stanowczy samiec to na pewno BTB...BTB ma ten plus,że jest preparatem bardziej uniwersalnym działającym w wielu kierunkach...Jeśli chodzi o Chikare to
jesteś bardziej odbierany jako przyjaciel który wie co mówi i czego chce od życia,chikara bardziej na egzaminy jakieś spotkania biznesowe i spotkania rodzinne a jeżeli chodzi Ci o stanowczość,męskość i o to byś był bardziej pociągający dla kobiet to BTB lub NPA ewentualnie jak na kobiety to PHX.
A co do tego jak napisałeś,że jesteś pewnym siebie samcem to NPA i jak sie coś komuś nie podoba to wal w ryj,krótka piłka jak jesteś tak pewny siebie,bo ja jestem...
Właśnie wróciłem z wakacji dla tego między innymi nie pisałem i poza tym już mi się znudziło to forum,zajrzę tu raz na jakiś czas i jak coś to mogę odpisywać na prywatne wiadomości...
A co do mieszanek to daję sobie rękę uciąć,że warto eksperymentować,ja stworzyłem takiego miksa na kobiety i na otoczenie
że wszystkie kombinacje wysiadają...szczerze bardzo szczerze to 10ml za 500 zł za ten eliksir mókłbym swobodnie zawołać tak konkretne ma działanie... Zastanawiam się czy go nie opatentować...
Pozdrawiam
 _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miś  potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX, Perception
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 22:21 Temat postu: |
|
|
A za 2ml 100zł?  _________________ There is no spoon  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
HardCoreVibes nowy
Sprawdzone: PHMAX, PERCEPTION
|
Wysłany: Wto, 18 Mar 2008, 23:18 Temat postu: |
|
|
| Bullet napisał: |
A co do tego jak napisałeś,że jesteś pewnym siebie samcem to NPA i jak sie coś komuś nie podoba to wal w ryj,krótka piłka jak jesteś tak pewny siebie,bo ja jestem...
|
No wlasnie w tym problem, Jak sobie walne pare strzalow z fiolki w nos to chodze z "cisnieniem" i jak kobiete "boli glowa" i nie ma gdzie pary upuscic to masssakra....
Wole nie ryzykowac z NPA. Dzisiaj przyszla mi paczka z BTB i probkami Chikary.
A propos Chikary wie ktos na ile razy starcza ta tubla z zelem??
Pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pią, 21 Mar 2008, 19:18 Temat postu: |
|
|
Ja też dochodzę do wniosku, że BTB jest skuteczne. Jestem osobą pogodną i spokojną, aczkolwiek energiczną, nie mam charakteru Alfa. Po BTB to aż czasami swojego głosu nie poznaję, brzmi tak stanowczo... Ponadto robie się bardziej śmiała w odpowiedziach, wyszczekana i taka hmmm ogólnie "do przodu"
Ogólnie nie zauważam jakiś mega różnic w reakcjo otoczenia na mnie, ale zauważam zmianę w sobie. Jak odwiedziłam stronę głównego producenta BTB, to uśmiałam sie z kobiety obok ryczącego tygrysa na ich stronie. A teraz sama mogę stwierdzić, że to akurat było b. trafne, naprawdę budzi sie we mnie wtedy taki energetyczny tygrysek
No i mam takie osobiste uczucie, że BTB najbardziej nadaje się do zdobywania pozycji w grupie, negocjacji, być może do uwodzenia (zwiększenie atrakcyjności). Wszędzie tam, gdzie jest potrzeba zaznaczenia swojej pozycji. Nie należy zdecydowanie do tzw. produktów socjalnych |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 23 Mar 2008, 18:04 Temat postu: |
|
|
Fajnie,że Kobieta opisała działanie damskiego BTB
I to jeszcze tak słodko i delikatnie
Tak trzymaj Cassi (Tygrysku) _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rajago  nowy
Sprawdzone: Chikara BTB CZY TO DZIALA... ? ?
|
Wysłany: Pon, 12 Maj 2008, 00:41 Temat postu: |
|
|
witam wszystkich
co powiecie o stosowaniu btb na włosy, nie na szyję czy nadgarstki lecz na głowę we włosy ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcel  nowy
|
Wysłany: Sro, 09 Lip 2008, 22:40 Temat postu: |
|
|
Jako że jestem tu po raz pierwszy Witam Wszystkich!
Od niedawna (2 tyg) testuję BTB. Oczywiście w tym czasie zrodziło się kilka pytań. Ale po kolei. Na początku zauważyłem zmiany w relacjach społecznych np.: moja koleżanka z pracy, która nie dopuszcza nikogo do głosu, aż skończy myśl (a potrafi kończyć zdaniem wielokrotnie złożonym) sama sobie przerywała, gdy nabierałem więcej powietrza w płuca; albo znajoma podwoziła mnie samochodem i na zwyczajowe „co słychać” – opowiedziała mi historię dwóch ostatnich zawodów miłosnych (a nie jest to jakaś bliska koleżanka). Jeśli zaś chodzi o kwestię podrywu to udało mi się zauważyć takie sytuacje: po pracy wstąpiłem do sklepu – ekspedientka pojawiła się w 2 sek. i podawała kolejne kosmetyki, doradzała, itp. a na koniec – oczy wpatrzone we mnie, druga sytuacja (znowu po pracy) zmęczony wstąpiłem na kawę – i podobne reakcje (oczy, podtrzymywanie rozmowy, itp.) sama zaproponowała że przyniesie mi tą kawę (samo obsługa – chociaż się zdarza i tak), oczywiście kursowanie po sali i zerkanie, uśmiechanie, itp. No i wczoraj – wykapało mi się z 5 kropli (powiedziałem trudno) i do pracy. Moja szefowa przyszła po coś, potem sama zaczęła gadać o sprawach prywatnych, gładząc w między czasie palcem po dekolcie. ( no ale to już ekstremalne jakieś) UFFF długo trwało ale dotarłem do sedna. Właśnie w tych sytuacjach od aplikacji fero minęło kilka godzin (ok. 7 poza wczoraj) no i mam pytanie: Czy to może efekt za dużych dawek (tylko 2 krople) i reakcja była po tym jak wywietrzałem, czy może część fero ulotniła się i zostały te które działały na kobiety (czytałem, że część zostaje dłużej). Jeśli zaś tak to może dodać inne feromonki do tego BTB?
Dzięki za cierpliwość pozdrawiam! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Czw, 10 Lip 2008, 11:10 Temat postu: |
|
|
Do BTB pasuje
NPA oba fero laczac sie z soba i uzupelniaja się ,...............;p
DZiałanie: BARDZO DOBRE _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Czw, 10 Lip 2008, 11:35 Temat postu: |
|
|
| Bardzo dobre, ale wybuchowe. Ja, jakpierwszy raz zmieszałam BTB i NPA, to była rozdrażniona na granicy płaczliwości, aż mi sie potem ręce trzęsły. Potem jakoś chyba przywykłam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|