Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Pon, 09 Lip 2007, 18:58 Temat postu: BTB zaczyna mnie denerwowac
Witam, jako to jest z tym BTB?Jedna kropla to jest przechylenie i czekanie az kapnie na palec jakas tam zawartosc??Ja robie tak ze przechylam nad plcem cos tam w butelce bulgocze i nagle jest kapp i jest kropla na palcu i to jest jedna kropla tak?? prosze tez o odpowiedz ferum... z tym BTB kombinuje jak kon pod gore i efektu zero.OStatnio przez dwa tygnie zaczynałem od 1 kropli potem zwiekszałem dawki az do 5 kropel i lipa.A w instrukcji w koncu pisze ze działa najlepiej po zastosowaniu 2-6 kropel cos mi sie to wydaje za duzo ze az 6 kropel... ale coz ferum wie najlepiej... prosze o odpowiedzi
Pozdrawiam _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Daniel, BTB Pheromones to bardzo dobre feromony i wiele osób jest z nich zadowolonych. Pisano o tym wielokrotnie na forum. Najwyraźniej jednak, nie jest to produkt najlepszy dla Ciebie. Niektórzy gustują w bardziej agresywnych feromonach, jak NPA czy też Pheromax.
Pisałeś, że Pheromax i Chikara działa, widziałeś efekty. Powinieneś więc stosować Pheromax.
Co ważne, każdy człowiek wytwarza własne feromony i dlatego też feromony syntetyczne, które na siebie aplikujesz muszą się odpowiednio komponować z Twoimi własnymi feromonami.
Nie każdy produkt, który kupujesz uzupełnia się z Twoimi naturalnymi feromonami.