Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Cel uświęca środki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Duff
nowy

PostWysłany: Nie, 25 Gru 2011, 23:50    Temat postu: Cel uświęca środki Odpowiedz z cytatem

Witam. Jestem nowy i postaram się bardzo krótko opisać swoją historię.

Jestem zakochany w pewnej cudownej dziewczynie, rozumiemy się bez słów i moglibyśmy rozmawiać godzinami... niestety jedynie przez telefon czy gg. Bo kiedy doszło do spotkania, to ja nie byłem taki rozmowny, a dlaczego? Ponieważ byłem nią tak zachwycony, że sam widok jej osoby zapierał mi dech w piersiach. Niestety drugim problemem jest to, że ja jej po prostu nie pociągam, choć z wyglądem nie jest tak źle u mnie. Cholernie mi na niej zależy i zrobię naprawdę wiele, by ją do siebie przekonać. W związku z tym pytam was, doświadczonych użytkowników - jaki rodzaj feromonów mam użyć, bym w jej oczach był bardziej pociągający i żeby sama chciała więcej ze mną rozmawiać? Nie proszę o ocenę mojej osoby, proszę tylko o fachową poradę w sprawie wyboru odpowiednich feromonów, bo jestem w tej sprawie zielony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Prowokator Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara

PostWysłany: Pon, 26 Gru 2011, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym zalozyl, chodz nie uzywalem, ale opieram sie na uzytkownikach z forum, btb + phx.
Powrót do góry
Duff
nowy

PostWysłany: Pon, 26 Gru 2011, 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co myślisz o zestawie btb + npa? W sumie pewność siebie chyba byłaby bardziej potrzebna, wtedy byłbym bardziej wyluzowany, zabawny, a jednocześnie męski dla niej.
Powrót do góry
Prowokator Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara

PostWysłany: Wto, 27 Gru 2011, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurde widzisz, nie przyszlo mi do glowy ze jeszcze nie uzywales fero, jak na poczatek mozesz zamowic sobie btb albo npa, chociaz ja z npa nie jestem do konca zadowolony, a z ta pewnoscia siebie to tak do konca nie jest ;] fero to fero, a nie magiczny srodek do uleczania ludzi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: