Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

chikara bezzapachowa?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jones
nowy

PostWysłany: Czw, 28 Cze 2007, 19:30    Temat postu: chikara bezzapachowa? Odpowiedz z cytatem

To pytanie kieruje do ferum - czy ta wersja chikary będzie w ofercie? jeśli tak to od kiedy? Chętnie bym wykorzystał jej zalety, jednak wolałbym mieć możliwość samodzielnego dobrania zapachu, zwłaszcza że ponoć jest niezbyt trwały.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Czw, 28 Cze 2007, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dołączam się do prośby. Osobiście bardzo rzadko używam tego produktu, bo wolę własne perfumy.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Grzaniec
uzależniony

Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA

PostWysłany: Czw, 28 Cze 2007, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja również popieram chodź zamiast tego wolał bym widzieć w ofercie sklepu bezzapachowe scent of eros ale to co ja bym wolał i tak chyba niewiele zmieni:D
Powrót do góry
ziom87
nowy

PostWysłany: Czw, 28 Cze 2007, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chikara bezwonna to dobry pomysl...
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 29 Cze 2007, 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób chwali sobie Chikarę właśnie ze względu na jej niesamowity zapach. Nie ma drugich równie ładnie pachnących perfum na polskim rynku.

Dlatego też, niestety, Chikara bezwonna w najbliższej przyszłości nie pojawi się w ofercie.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 29 Cze 2007, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ferum napisał:
Nie ma drugich równie ładnie pachnących perfum na polskim rynku.

Chyba produktów feromonowych, bo to w zasadzie nie są perfumy. Do Chikary dodano olejki eteryczne.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 02 Lip 2007, 08:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jones
nowy

PostWysłany: Nie, 08 Lip 2007, 20:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie wypróbowałem gratisową - za co dziękuję ferum - saszetkę chikary. Wrażenia - ona prawie nie pachnie... Confused Muszę zaznaczyć, że jestem jedną z tych osób, które nie czują feromonów (no, czasami jak otworze szafkę w której je trzymam to jedzie tak jakby alkoholem, ale trochę inaczej). Niestety chikara byłaby mi potrzeba w zasadzie po to żeby złagodzić działanie androstenonu z NPA, tyle że jej zapach jest tak słabiutki, że trzeba będzie szybko znowu czymś się spryskać. Chyba że ktoś zna jakieś perfumy które by się z chikarą nie gryzły?

A tak w ogóle ponawiam apel - CHIKARA BEZZAPACHOWA DLA LUDU!! Wink
Powrót do góry
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Pią, 13 Lip 2007, 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Ci jako perfume givenchy pour homme według mnie ma pdobny zapach ale moj brat twierdzi ze zapach jest całkiem inny.Po prostu jesli niechcesz by sie nie gryzły musisz zastosowac mocny perfum.Ja od dawna uzywam hugo boss szary na pierwszym miejscu i boss in motion.Ale ja kupuje z rozlewni na allegro sa o wiele mocniejsze od orginałow i nawet lepiej pachna Very Happy mowisz ze chciałes złagodzic chikara działanie androstetonu w NPA.Chyba chciałeś powiedziec ze chcesz złagodzic jego zapach.Tak wynika z twojego opisu mowisz ze jest tak słaba ze musisz sie jeszcze czyms pryskac.Ale i tak poprawnie jest ze chciałes złagoidzic jego dzialanie.Ale miałes na mysli przykrycie jego specyficznego zapachu
jones
nowy

PostWysłany: Sob, 14 Lip 2007, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Daniel za podpowiedź, tych perfum z rozlewni koniecznie muszę spróbować.

Jedną rzecz muszę tylko sprostować - ja naprawdę chciałem złagodzić działanie androstenonu, a nie sam zapach. Skąd ten pomysł - już wyjaśniam.

Otóż w wolnych chwilach poczytuje sobie różne fora zagraniczne, no i z kilku tamtejszych postów wynikało, że działanie androstenonu można "zmiękczyć" androstenolem. -non sprawia, że jesteś "samcem alfa", silnym, dominujacym, ale jak przedobrzysz z -nonem, to jesteś aż za bardzo "alfa" i ludzie zaczynają się trochę niepokoić w twoim towarzystwie, trudniej im się otworzyć itp. Z kolei androstenol i inne feromony używane w sporej ilości w produktach socjalnych służą właśnie temu, żeby osoby z otoczenia uspokoić i przełamać lody. Z tego wynika, że jak się użyje nieco więcej -nonu i do tego dołoży trochę -nolu, to jesteś silnym 'alfa', przy którym jednocześnie czuje się dobrze i który budzi zaufanie.

Ok, to jest ta teoria, niestety nic z tego nie zdążyłem wypróbować osobiście, dopiero zacząłem się w to bawić i testuję narazie NPA. W każdym razie jestem ciekaw jakie są wasze odczucia i czy to co wyczytałem i po krótce przekazałem ma jakiś sens Smile
Powrót do góry
bobinio
nowy

PostWysłany: Sob, 25 Sie 2007, 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej! ja jestem nowy i mam pytanie czy chikara dziala i jakie so po niej efekty? czy ktos moze mi odpowiedziec. Z tego co wyczytalem potszebowal bym czegos pomiedzy chikaro a pheromaxem. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to feromony o zupelnie innym dzialaniu. prosze o odpowiec
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Sob, 25 Sie 2007, 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chikara pomogla zdac egz komis mojemu koledze
Powrót do góry
bobinio
nowy

PostWysłany: Sob, 25 Sie 2007, 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a moze cos wiecej?
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 25 Sie 2007, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pare razy niektory kobiety starsze tak powyzej 30lat poda sie jej zapach mlodszym tez ale od starszych wiecej razy slyszalem ten sam kolega pozniej spryskalem go chikara i poszedl do dziakan zalatwiac cos takiego jak awans awansu bo u nas tego nie bylo i jako 1 dostal jest to dobry produkt jesli chcemy cos zalatwic itp
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Nie, 26 Sie 2007, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pojawila sie jakas inna odmiana chikary na allegro niby sex&power w butelce nie do psikania nie zeby byl skonny do zakupu ale ciekawe czy to cos nowego czy jaki bubel jak to czesto bywa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: