Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chikara , by Tay (nie zadne Muay Thai!)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tay Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax , The Edge , Perception , Chikara

PostWysłany: Czw, 08 Sty 2009, 16:00    Temat postu: Chikara , by Tay (nie zadne Muay Thai!) Odpowiedz z cytatem

Witam! Wink tutaj bede opisywal jak dziala chikara , zakladajac iz dawke bede odpowiednio zmniejszal/zwiekszal , obiektem moich "testow" bedzie moja klasa

napisze co i jak w piatek , w sobote planuje wybrac sie gdzies na "impreze" wiec tez napisze jak to dziala itd

no to pierwsza relacja w piatek Smile moze cos wieczorem jescze dzisiaj (czwartek) podrzuce , jak mi sie uda znalezc kogos do testow Wink
potencjalny

PostWysłany: Czw, 08 Sty 2009, 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czwartek : spryskalem sie Chikara

Dawka : 2 psikniecia

Efekty : kolega zdawal sie milszy dla mnie Smile ciagle nawijal , czul respekt
sasiadka ciagle sie do mnie usmiechala .. nie mogla przestac ;p , i kasjerka ktora pomagala mi doslownie we wszystkim (nie naciagam zadnego z efektow) jutro ok 23-24 zarzuce nastepnego posta z efektami
potencjalny

PostWysłany: Pią, 09 Sty 2009, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piatek : Chikara only

Dawka : 2 psik psik

Efekty : m , dzisiaj ogolnie bylo fajnie w szkole , chociaz zaspalem nie spieszylo mi sie za bardzo , szedlem normalnie , czulem sie pewnie
ogolnie ludzie wokol mnie byli dobrze do mnie nastawieni Smile , szczegolnie kolezanka gdy siedziala obok mnie .. ciagle gadala Very Happy jak potem zaczelismy sobie z kolegami o czyms rozmawiac to sie wkurzala ze nie ma oczym gadac Smile

Opinia : narazie jest ok , jutro dorzuce jak wyglada to na imprezie , MOZE dzisiaj jak bedzie okazja - wiec zapraszam , chce sie przekonac o pelnej mocy Chikary Wink
potencjalny

PostWysłany: Nie, 11 Sty 2009, 20:15    Temat postu: Niedziela Odpowiedz z cytatem

Specyfik : Chikara

Dawka : 1 psik

Efekt : no hm.. wyszedlem sobie na miasto Smile ze znajomymi Smile bo byl WOSP wiec trzeba bylo troche poszlajac sie i pomoc Smile , znajomi mieli dobry nastroj Wink chyba nadal nie umiem w pelni ich wykorzystac Smile , a w sobote.. z wyjsciem do klubu kapa , bede opisywal dalej jak bedzie jakas wieksza sytuacja Wink niz typowe wyjscie
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: