|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tay  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax , The Edge , Perception , Chikara
|
Wysłany: Czw, 08 Sty 2009, 16:00 Temat postu: Chikara , by Tay (nie zadne Muay Thai!) |
|
|
Witam! tutaj bede opisywal jak dziala chikara , zakladajac iz dawke bede odpowiednio zmniejszal/zwiekszal , obiektem moich "testow" bedzie moja klasa
napisze co i jak w piatek , w sobote planuje wybrac sie gdzies na "impreze" wiec tez napisze jak to dziala itd
no to pierwsza relacja w piatek moze cos wieczorem jescze dzisiaj (czwartek) podrzuce , jak mi sie uda znalezc kogos do testow  _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 08 Sty 2009, 22:51 Temat postu: |
|
|
Czwartek : spryskalem sie Chikara
Dawka : 2 psikniecia
Efekty : kolega zdawal sie milszy dla mnie ciagle nawijal , czul respekt
sasiadka ciagle sie do mnie usmiechala .. nie mogla przestac ;p , i kasjerka ktora pomagala mi doslownie we wszystkim (nie naciagam zadnego z efektow) jutro ok 23-24 zarzuce nastepnego posta z efektami _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
|
Wysłany: Pią, 09 Sty 2009, 12:59 Temat postu: |
|
|
Piatek : Chikara only
Dawka : 2 psik psik
Efekty : m , dzisiaj ogolnie bylo fajnie w szkole , chociaz zaspalem nie spieszylo mi sie za bardzo , szedlem normalnie , czulem sie pewnie
ogolnie ludzie wokol mnie byli dobrze do mnie nastawieni , szczegolnie kolezanka gdy siedziala obok mnie .. ciagle gadala jak potem zaczelismy sobie z kolegami o czyms rozmawiac to sie wkurzala ze nie ma oczym gadac
Opinia : narazie jest ok , jutro dorzuce jak wyglada to na imprezie , MOZE dzisiaj jak bedzie okazja - wiec zapraszam , chce sie przekonac o pelnej mocy Chikary  _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 11 Sty 2009, 20:15 Temat postu: Niedziela |
|
|
Specyfik : Chikara
Dawka : 1 psik
Efekt : no hm.. wyszedlem sobie na miasto ze znajomymi bo byl WOSP wiec trzeba bylo troche poszlajac sie i pomoc , znajomi mieli dobry nastroj chyba nadal nie umiem w pelni ich wykorzystac , a w sobote.. z wyjsciem do klubu kapa , bede opisywal dalej jak bedzie jakas wieksza sytuacja niz typowe wyjscie _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|