| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
juzekkrol  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)
|
Wysłany: Czw, 22 Lis 2007, 20:21 Temat postu: CHIKARA CZY DZIAŁA ?? |
|
|
| Witam postanowiłem otworzyc nowy temat i tylko w nim zadawac puźniejsze pytania , mało na forum jest o chikarze lecz czy to dobry feromon ??, czy sprawdzi sie w zwyklym zyciu codziennym i na imprezach ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 25 Lis 2007, 14:54 Temat postu: cvbcv |
|
|
NAPRAwdE DZIEKUJE zA ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nynynu nowy
|
Wysłany: Nie, 25 Lis 2007, 18:09 Temat postu: |
|
|
| reszta smierdzi, ale ten akurat jakos tam działa, generalnie szału ni ma ale tak jak tamtych nie jestem pewien to tego jestem. Moja koleżanka po nim nap***dala ze szok, ryj sie jej nie zamyka i zauwazylem juz to 2 razy wiec mam pewnosc, ale czy jestem zadowolony z kilkugodzinnych wykladow o jej hobby to hmm, nie wiem, jak chcesz, decyzja nalezy do Ciebie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Pon, 26 Lis 2007, 12:39 Temat postu: f |
|
|
| ma ktos jeszcze podobne przezycia ???????? czekam na odpowiedzi |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
johnny nowy
Sprawdzone: Pheromax,Chikara
|
Wysłany: Pią, 21 Gru 2007, 13:54 Temat postu: |
|
|
| Ja dopiero zaczynam testowac ten fermon i jak na razie podoba mi sie najbardziej jego zapach jest krotko mowiac zaj***sty |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Sob, 22 Gru 2007, 09:39 Temat postu: |
|
|
ja ostatnio zakupilem chikare i polonczylem z npa i co sie okazalo szok 05 kropli npa pod nos i 1 psikniecie chikary na szyje (ma bardzo ladny zapach przypadl mi do gustu)
no i udalem sie do uzedu pracy wchodze do pokoiku a tam 3 laski mialem dostac propozycje pracy jedna z nich zaczela sie wypytywac czy jestem chentny do pracy a 2 inne to tak chodzily niewiedząc co chcą dokladnie zrobic 1 klijentka tlumacząc mi co to za praca wpatrywala mi sie prosto w oczy ze 2 min i nawijala caly czas SZOK nigdy czegos takiego nie mialem
itd...
a wienc chikare warto kupic dla samego zapachu jest doslownie wspanialy a czy dziala na pewno tak poloczenie z npa wymiata
ale wydaje mi sie ze do zalatwianai takich spraw wystarczy sama chikara bo polonczysz z npa to laski rozpi....ala
dlamnie towar godny polecenia do stosowania nawet codziennie
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|