Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CHIKARA CZY DZIAŁA ??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
juzekkrol Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)

PostWysłany: Czw, 22 Lis 2007, 20:21    Temat postu: CHIKARA CZY DZIAŁA ?? Odpowiedz z cytatem

Witam postanowiłem otworzyc nowy temat i tylko w nim zadawac puźniejsze pytania , mało na forum jest o chikarze lecz czy to dobry feromon ??, czy sprawdzi sie w zwyklym zyciu codziennym i na imprezach ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
potencjalny

PostWysłany: Nie, 25 Lis 2007, 14:54    Temat postu: cvbcv Odpowiedz z cytatem

NAPRAwdE DZIEKUJE zA ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad
Powrót do góry
nynynu
nowy

PostWysłany: Nie, 25 Lis 2007, 18:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

reszta smierdzi, ale ten akurat jakos tam działa, generalnie szału ni ma ale tak jak tamtych nie jestem pewien to tego jestem. Moja koleżanka po nim nap***dala ze szok, ryj sie jej nie zamyka i zauwazylem juz to 2 razy wiec mam pewnosc, ale czy jestem zadowolony z kilkugodzinnych wykladow o jej hobby to hmm, nie wiem, jak chcesz, decyzja nalezy do Ciebie
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Pon, 26 Lis 2007, 12:39    Temat postu: f Odpowiedz z cytatem

ma ktos jeszcze podobne przezycia ???????? czekam na odpowiedzi
Powrót do góry
johnny
nowy

Sprawdzone: Pheromax,Chikara

PostWysłany: Pią, 21 Gru 2007, 13:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dopiero zaczynam testowac ten fermon i jak na razie podoba mi sie najbardziej jego zapach jest krotko mowiac zaj***sty
Powrót do góry
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Sob, 22 Gru 2007, 09:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja ostatnio zakupilem chikare i polonczylem z npa i co sie okazalo szok 05 kropli npa pod nos i 1 psikniecie chikary na szyje (ma bardzo ladny zapach przypadl mi do gustu)
no i udalem sie do uzedu pracy wchodze do pokoiku a tam 3 laski mialem dostac propozycje pracy jedna z nich zaczela sie wypytywac czy jestem chentny do pracy a 2 inne to tak chodzily niewiedząc co chcą dokladnie zrobic 1 klijentka tlumacząc mi co to za praca wpatrywala mi sie prosto w oczy ze 2 min i nawijala caly czas SZOK nigdy czegos takiego nie mialem Very Happy Very Happy
itd...
a wienc chikare warto kupic dla samego zapachu jest doslownie wspanialy a czy dziala na pewno tak poloczenie z npa wymiata
ale wydaje mi sie ze do zalatwianai takich spraw wystarczy sama chikara bo polonczysz z npa to laski rozpi....ala Razz Razz
dlamnie towar godny polecenia do stosowania nawet codziennie Very Happy
pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: