|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
P. potencjalny
Sprawdzone: NPA, Chikara
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 16:10 Temat postu: Chikara i zaliczenia |
|
|
A wiec przetestowalem probke Chikary i moge stwierdzic ze o ile w klubie i do podrywu ten feromon specjalnie sie nie nadaje, o tyle jako fero spoleczne dziala calkiem ladnie. Chikara pomogla mi dzis np. w poprawieniu oceny z cwiczen: wchodze na dyzur, rozmawiam z prowadzacym, on podlicza moje oceny: 5,5,3+. Stwierdza ze z tego wychodzi mi 4+, ja ok moze byc. Ale jakos tak nam dobrze rozmowa idzie i mowi ze w sumie moja recenzja byla bardzo fajna i ze chyba jednak zasluzylem na 5 . Nie wiem ile w tym zaslugi fero ale w sumie ja za duzo sie nei wyklocalem o ocene i dostalem lepsza z jego dobrej woli, wiec jakis zwiazek moze byc . Tak samo wczoraj w klubie - chociaz w podrywie specjalnie mi Chikara nie pomagala, to np. wszedlem za darmo chociaz wstep byl platny, ale ochroniarz tylko na mnie spojrzal i powiedzial zebym wchodzil . No i poznalem duzo nowych ludzi - sam mialem wieksza ochote rozmawiac z ludzmi i oni tez chetniej ze mna rozmawiali, wiec do zadan "spolecznych" Chikara nadaje sie bardzo ladnie, szkoda ze nie dziala na mnei tak jak NPA tzn nie dodaje tyle energii i pewnosci siebie, po prostu powoduje ze jestesmy bardziej otwarci na innych, NPA jednak troche podnosi poziom energii czy "agresywnosci" sposobu bycia i to mi chyba bardziej odpowiada .
P. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mauro potencjalny

Sprawdzone: PHX, NPA, Chikara/żel, Perception/żel, Testy BTB
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 16:27 Temat postu: |
|
|
Wiec pozostaje Ci bardzo proste wyjscie, choc kosztowne polaczyc NPA i Chikare
Wielu chwali takie rozwiazanie az samx sie zastanawiam nad nim  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
P. potencjalny
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 16:53 Temat postu: |
|
|
Zwyciescy konkursu dostana takie zestawy . Zastanawiam sie tylko czy polaczenie NPA z Chikara nie oslabiloby dzialania NPA, bo NPA w wiekszej ilosci jednak daje repsekt i wywoluje pewne podniecenie u kobiet, w polaczeniu z Chikara nei wiem czy by to nie poszlo bardziej w strone "przyjacielskich relacji" .
P. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 17:08 Temat postu: |
|
|
| Zapytamy utalentowanych literacko i szczesliwych wygranych ktorzy na pewno poinformuja nas o skutkach polaczenia NPA i Chikary, przynajmniej mam taka nadzieje. Swoja droga ciekawe kiedy beda wyniki mialy byc dzisiaj. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mauro potencjalny

Sprawdzone: PHX, NPA, Chikara/żel, Perception/żel, Testy BTB
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 17:31 Temat postu: |
|
|
Mam tylko nadzieje ze te historie beda prawdziwe, bo nie problem nawymyslac niewiadomo co  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 17:47 Temat postu: |
|
|
| Pewnie niektore zostaly "podkolorowane" przez osobe piszaca, nie zdziwilo by mnie to niektorzy chca wygrywac za wszelka cene. Ja osobiscie wyslalem prosta historyjke ktora opisuje zdarzenie takie jakim bylo. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
P. potencjalny
|
Wysłany: Wto, 13 Lut 2007, 18:15 Temat postu: |
|
|
W sumie tez cos wyslalem ale tylko dlatego ze myslalem ze bedzie minimalne zainteresowanie tym konkursem i ze te pierwsze 3 miejsca to beda dla tych co wogole cos napisza . Ale skoro zainteresowanie tak duze ze musieli przedluzyc konkurs to widze ze moja banalna historia z zycia za duzego szalu tam nei zrobi .
P. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RAGE87 nowy
Sprawdzone: testuję NPA :P
|
Wysłany: Nie, 18 Lut 2007, 23:13 Temat postu: |
|
|
tomku l. czy naprawdę widziałeś jakieś działanie NPA na płci pięknej Bo ja nie za bardzo . Jeszcze takie pytanko poza konkursem, czyli w klubie podrywasz dirctem czy częściej indirectem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
P. potencjalny
|
Wysłany: Pon, 19 Lut 2007, 14:03 Temat postu: |
|
|
Do kogo to pytanie? Jesli do mnie to odp brzmi: tak widzialem efekty dzialania NPA - nie zawsze takie same, nie zawsze powalajace, ale czasem bardzo ciekawe i mam porownanie bo kiedys sporo imprezowalem bez fero i bylo mimo wszystko troche trudniej. A w klubie podrywam roznie zalezy od mojego nastroju i konkretnej sytuacji, jak direct to czesto wogole bez slow, jak indirect to na pewno nie w stylu MM, szukam wlasnej drogi . I nie jestem tomkiem l. .
P. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|