Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chikara + lesbijki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marta Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: RM Men, Alchemy Women, PHX Men - testuję ;)

PostWysłany: Sro, 11 Lut 2009, 19:39    Temat postu: Chikara + lesbijki Odpowiedz z cytatem

hej! witajcie Smile

potrzebuję wszystkiego tego, co wywoluje Chikara, kiedy nosi ją na sobie mężczyzna. przeczytalam 3/4 forum i juz prawie kupilam fero, ALE
w ostatnim momencie przed wyslaniem przelewu przerazila mnei pierwsza linijka opisu - WYŁĄCZNIE DLA MĘŻCZYZN - dlaczego?
(zabrzmialo mi to, jakbym miala wywolac uzywajac ich jakas nieskoordynowana eksplozje Laughing)

proszę rozwiejcie moje wątpliwości. powiedzcie, ze chikara to dobry wybor, albo doradźcie coś innego prrrrroszę Smile

jestem bi, bardzo kobiecą, a chcę na kobiety działać tak, jak facet, wywolywac w nich poczucie bezpieczenstwa, pewnosci, stałości, szaleństwo Very Happy Rolling Eyes
ale szaleństwo prowadzące do tego, żeby się rozkochały, żeby chciały się związać a nie tylko prowadzące do seksu, bo z tym nie mam zazwyczaj problemów Wink
jednoczenie nie chcę zeby się zmienilo drastycznie to jak dzialam na facetów Wink nie chce ich od siebie odstraszać, ani wywolywac jakichs negatywnych emocji etc Confused

używałam RM Men, ale działa zbyt cienko, teraz chcę podobnego, ale mocniejszego efektu Smile
z RM przez polowe czasu nie widzialam zdnego dzialania a przez druga polowe mam wrazenie, ze sporo w tym bylo autosugestii Confused

z gory dziekuje za każdą radę Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nowy

PostWysłany: Czw, 12 Lut 2009, 00:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heh. w sumie, nie dziwi mnie, ze wiekszosc nie ma zdania na ten temat Wink

szkoda, ze w PL nie ma feromonow dla gejow i lesbijek.
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Czw, 12 Lut 2009, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ladnie wszystko napisane poszukaj feromonow sexshopach moze tam cos znajdziesz
marta napisala ;
ale szaleństwo prowadzące do tego, żeby się rozkochały, żeby chciały się związać a nie tylko prowadzące do seksu, bo z tym nie mam zazwyczaj problemów
kiedy 2 kobiety sie kochają to tego nie mozna nazwac sexem bo to jest wbrew ludzkiej biologii Very Happy
ale ja glupi jest Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nowy

PostWysłany: Czw, 12 Lut 2009, 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co? yyy. nie rozumiem. co wbrew biologii?

chociaż, coś w tym twoim rozumowaniu jest słusznego.... seks między kobietami faktycznie wykracza poza biologię, poza wszelką naukę. jak 14sty wymiar Very Happy Rolling Eyes

off-topic.

w sexshopach? może w berlinie byłaby szansa cos znalezc ciekawego, ale nie w warszawie. niestety.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: