|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marta  nowy
Sprawdzone: RM Men, Alchemy Women, PHX Men - testuję ;)
|
Wysłany: Sro, 11 Lut 2009, 19:39 Temat postu: Chikara + lesbijki |
|
|
hej! witajcie
potrzebuję wszystkiego tego, co wywoluje Chikara, kiedy nosi ją na sobie mężczyzna. przeczytalam 3/4 forum i juz prawie kupilam fero, ALE
w ostatnim momencie przed wyslaniem przelewu przerazila mnei pierwsza linijka opisu - WYŁĄCZNIE DLA MĘŻCZYZN - dlaczego?
(zabrzmialo mi to, jakbym miala wywolac uzywajac ich jakas nieskoordynowana eksplozje )
proszę rozwiejcie moje wątpliwości. powiedzcie, ze chikara to dobry wybor, albo doradźcie coś innego prrrrroszę
jestem bi, bardzo kobiecą, a chcę na kobiety działać tak, jak facet, wywolywac w nich poczucie bezpieczenstwa, pewnosci, stałości, szaleństwo
ale szaleństwo prowadzące do tego, żeby się rozkochały, żeby chciały się związać a nie tylko prowadzące do seksu, bo z tym nie mam zazwyczaj problemów
jednoczenie nie chcę zeby się zmienilo drastycznie to jak dzialam na facetów nie chce ich od siebie odstraszać, ani wywolywac jakichs negatywnych emocji etc
używałam RM Men, ale działa zbyt cienko, teraz chcę podobnego, ale mocniejszego efektu
z RM przez polowe czasu nie widzialam zdnego dzialania a przez druga polowe mam wrazenie, ze sporo w tym bylo autosugestii
z gory dziekuje za każdą radę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marta  nowy
|
Wysłany: Czw, 12 Lut 2009, 00:35 Temat postu: |
|
|
heh. w sumie, nie dziwi mnie, ze wiekszosc nie ma zdania na ten temat
szkoda, ze w PL nie ma feromonow dla gejow i lesbijek. _________________ Ka. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Czw, 12 Lut 2009, 18:38 Temat postu: |
|
|
ladnie wszystko napisane poszukaj feromonow sexshopach moze tam cos znajdziesz
marta napisala ;
ale szaleństwo prowadzące do tego, żeby się rozkochały, żeby chciały się związać a nie tylko prowadzące do seksu, bo z tym nie mam zazwyczaj problemów
kiedy 2 kobiety sie kochają to tego nie mozna nazwac sexem bo to jest wbrew ludzkiej biologii
ale ja glupi jest  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marta  nowy
|
Wysłany: Czw, 12 Lut 2009, 19:10 Temat postu: |
|
|
co? yyy. nie rozumiem. co wbrew biologii?
chociaż, coś w tym twoim rozumowaniu jest słusznego.... seks między kobietami faktycznie wykracza poza biologię, poza wszelką naukę. jak 14sty wymiar
off-topic.
w sexshopach? może w berlinie byłaby szansa cos znalezc ciekawego, ale nie w warszawie. niestety. _________________ Ka. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|