Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chikara+ npa i exam na prawko

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ziom87
nowy

PostWysłany: Pon, 27 Sie 2007, 17:26    Temat postu: Chikara+ npa i exam na prawko Odpowiedz z cytatem

Posmarowalem sie tymi specyfikami przed wyjsciem i wzielem probke chikary (ktorej pol zaaplikowalem przed samym wejsciem na exam). Przez lud szczescia examinowala mnie kobieta, juz wtedy sie cieszylem. Ogolnie spoko nie patrzyla nawet na trase tylko pisala smsy lub patrzyla na mnie i palcami gladila wlosy:), byla bardziej zainteresowana mna niz examem, popelnilem kilka drobnych bledow( ale bez fero na bank bym nie zdal bo juz na wczesniejszym examie bez fero zrobilem te same i nie zdalem) Na koniec powiedziala, ze jezdze srednio na jeza ale mnie pusci:) Acha zdawalem na odlewniczej w wawie z mojej 30 osobowej grupy zdaly 3 Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pon, 27 Sie 2007, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ile dałeś dodatkowo NPA? I po jakim czasie zacząłeś jazdę (z egzaminatorką)?

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
ziom87
nowy

PostWysłany: Pon, 27 Sie 2007, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1 kropla npa po 1,5 h zaczolem jazde
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: