Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chikara + Pheromax ?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
david87
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 02 Maj 2007, 13:35    Temat postu: Chikara + Pheromax ? Odpowiedz z cytatem

Co myślicie o tym połaczeniu? Dobrze jest je łączyć?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 02 Maj 2007, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako feromony jest to bardzo dobre połączenie. Jeśli chodzi o zapach, nie za bardzo. Chikara nie ma mocnego zapachu i nie jest w stanie przykryć dużej ilości Pheromaxu. Dużej ilości- małą jak najbardziej.
Zależy też w jakim celu chciałbyś to połączenie stosować.

Przeszukaj też forum, a znajdziesz proporcje stosowania- gdzieś o tym było.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
david87
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 02 Maj 2007, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak bym nałożył jeszce na to perfumy? Jak chikara z perfumami ?? :>
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 02 Maj 2007, 14:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Perfumy? OK, ale znaleźć zapach podoby do Chikary jest raczej trudno. Chociaż jeśli zapach CHK nie jest mocny, można byłoby spróbować.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Czw, 03 Maj 2007, 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam

panowie jak i jakimi perfumami trzeba przykryc trzeba powiedziec sobie szczerze smrod pheromaxa i co jaki czas jesli naloze na siebie 1 dawke o godzinie 1100 w pracy dzisiaj myslalem ze mnie trafi wiecie co sie stalo sam juz nie wiem czy to zauroczenie kobiet wzrok gleboki na mnie ale mialem dzis w pracy cos dziwbnego szok mianowicie nie uzylem pheromaxa pracowalem na pokojach wiadomo cieplo spocilem sie troche
dodam ze uzywalem ostatnio przez jakies dwa tygodnie w pracy i tylko w pracy ale teraz nie uzylem sprzatam pokoj wpada moj menegar i mi muwi wiesz ta praca ktora wykonujesz jest inna od sprzatania obszaru hotelu wiesz goracao jest itp i mi muwi ze ma dla mnie dezdorant i pokazuje mi tym dyzodorantem zebym sie psiknal myslalem ze walne ze smiechu ja jestem przekonany ze ja nie smierdzialem ale musialem przeoczyc ktoregos dnia przykrycie pheromaxa perfumem i pare osob moze wyczulo ten smrud wiec to musi walic dla innych jak szef wpadl do pokoju glupio mi bylo nawet bardzo wiec co jaki czas przykrywac pheromaxa i czym mam 212 i chanell allure kenzo love and desire ktore kupilem i stoja pelne
tak naprawde to teraz zamuwilem npa ze stanow i bede sie bal stosowac
chce poznac taka laske i zaprosic ja do pubu ale co bedzie jesli ona powie po paru chwilach ze cos tu smierdzi to wiadomo ze fero nie dzialaja i tylko wstyd czlowiek odpierdzielony jak stroz w boze cialo ladny atrakcyjny a tutaj smrod potu jak to zakryc na amen
Powrót do góry
AleX
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB

PostWysłany: Czw, 03 Maj 2007, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak to jest z tym zapachem, bo sam go nigdy nie czułem i ilekroc spotykam sie ze swoją dziewczyną pytam ją czy przypadkiem ode mnie nie czuc czegoś, bo ze niby sie spociłem Smile i jeszcze nigdy nie powiedziała ze czuje smrod potu, z kolei mlodsza siostra jak ją kiedys zapytalem jak pachnie moja szyja( phero+perfumy) powieziała zebym sie umył Smile
wszystko chyba zalezy od poszczególnych osob jedne czują bardziej inne mniej. tak mi sie wydaje, a sam powili zaczynam wierzyc w fero. od miesiaca uzywam phermax i npa i widze pewne zmiany u ludzi jak mnie traktują Wink
Powrót do góry
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Pią, 04 Maj 2007, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam alex ale co jaki czas zakrywac pheromaxa i npa perfumami zeby nie przebily szybko fero bo to wali a przynajmniej musi skoro szef mi dal dezodorant wiem ze fero dziala bo sie kilka lasek patzrylo tak a najlepsze ostatnio jak siedzialem z jedna to dziwnie lukala a dzisiaj prubowala sie przecisnac bo byl amly tlok i lekko sie otarla i powiedzialal dwa razy sorry sorry jestem ciekaw czy jezeli dana osoba wyczuje fero tzn kobieta jest zauroczona postrzega cie inaczej niz innych to co sie dzieje nastepnego dnia jesli nie zostalo uzyte fero a kokretnie chodzi mi o to osobe czy ona widzac mnie przypomina sobie w jakim stanie byla przy mnie nie wiem lepiej sie czula czy jesli fero nie zostanie uzyte ta osoba postrzega cie ja kazdego
Powrót do góry
AleX
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB

PostWysłany: Pią, 04 Maj 2007, 21:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

polecałbym nie żadzej jak co 4 godziny, fero niby wyparowują ale jak zaaplikuje ok 10 rano to do 20 wieczór zdarza sie za czuje ich zapach Smile
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 05 Maj 2007, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie o to chodzi. Dotyczy to jednak produktów bezwonnych, czyli nieperfumowanych. Niby Pheromax działa od 2-4 godzin, ale właśnie czuć go nawet po kilkunastu godzinach!
I tutaj pytanie do FERUM. Czy nawet po tych kilku godzinach, jeśli czujemy ten zapach, to feromony działają?

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 09 Maj 2007, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Działają. Działają tak długo, jak długo są wyczuwalne. Oczywiście w mniejszym stopniu niż tuż po aplikacji.

Może się jednak zmienić ich charakter.
Androstenol z czasem ulega przemianie w Androstenon. A więc na początku Pheromax będzie działał bardziej socjalne, jednak po jakimś czasie może stać się produktem bardziej agresywnym.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Pią, 11 Maj 2007, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka jest najlepsza proporcja aby wzbudzic w dziewczynie uczucie zuroczenia <zakochania> w proporcij pheromaxu i chikary<probka>.
Do granicy pocałunku Very Happy
Czy pol dawki pheromaxu i 1/3dawki probki chikary wystarczy Smile
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 11 Maj 2007, 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie jest takie proste. Myślę, że łatwiej będzie Tobie zauroczyć dziewczynę swoją osobą, postawą, zachowaniem. Jeżeli jednak pytasz o to, jak mogą podkręcić jej uczucia feromony, to wszystko zależy zarówno od Ciebie, od niej, jak i sytuacji.
Dla kobiet atrakcyjni są mężczyźni odważni, zdecydowani, itd. Osoby nieśmiałe mogą więc zastosować więcej NPA, dzięki czemu postrzegane będą jako bardziej "męskie". Sama osoba stosująca zachowywać będzie się inaczej pod ich wpływem.
Z kolei osoby z naturalnie wysokim poziomem testosteronu (owłosienie, dominacja, pewność siebie) mogą zastosować feromony łagodniejsze, które osłabią agresywne nastawienie takiego mężczyzny (np. Chikara).

Pytanie, jaki mężczyzna danej kobiecie najbardziej odpowiada?
A także, w jakim jest dzisiaj nastroju? Czy ma ochotę na zabawę, czy może woli się wyciszyć?

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 17 Maj 2007, 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastosowanie mniejszej ilosci feromonow <pheromax> wywoluje w kobiecie stan pozadania na poziomie zaliczyc mozna do normalnego, a zastosowanie duzej ilosci pheromaxu wzbudzi pozadanie do maksymalnego poziomu Very Happy Czy to prawda Question
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 18 Maj 2007, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętajmy o tym, że niekoniecznie wzbudzi, a wzmocni. Jeżeli dana osoba jest już podekscytowana, Pheromax to znacząco podkreśli

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 25 Maj 2007, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest tak jesli uzyjemy mniejszej dawki jestesmy odbierani tak samo jak uzyjemy wiekszą dawke Razz
Rozni sie tym ze bardziej wydziela sie od nas zapach feromonow i jestesmy na dalszą odleglosc wyczuwalni.Czy to chodzi o cos innego Confused
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: