Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

chikara vs. BTB

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AleX
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB

PostWysłany: Pią, 25 Maj 2007, 23:09    Temat postu: chikara vs. BTB Odpowiedz z cytatem

który spośród tych dwóch bedzie lepszy do zdobycia zaufania i ogolnie w syt społecznych??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Sob, 26 Maj 2007, 07:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie uzywalem ani tego ani tego ale jesli boisz sie ryzyka to wyprbowal bym chikare poniewaz juz wielu przetestowalo ten feromon i dziala ja osobiscie go nie uzywam wogule odstawilem fero poniewaz znalazlem inny sposob aby zdobyc kobiete i dogadywac sie z ludzmi nie bede mowil o tym na forum;) a co do BTB to wydaje mi sie ze jeszcze nikt dobrze nie przetestowal tego fero i mozesz kupowac w ciemno no chyba ze lubisz ryzyko wiedz bierz BTB chociaz podobno to jest bardziej do wyrywania dziewczyn a chikara stosuje sie na codzien wiec w sytuacjach spolecznych wydaje mi sie lepsza. ALE TAK JAK MOWILEM NA POCZATKU NIE STOSOWALEM ANI TEGO ANI TEGO MOWIE TYLKO CO INNI MOWILI zaczekaj az ktos kto przetestowal oba te fero sie wypowie:) Pozdrawiam Kamil.
Matix896 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: pheromax, chikara gel, BTB

PostWysłany: Sob, 26 Maj 2007, 20:13    Temat postu: chikara vs. BTB Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie do kamillK'a: Jaki to lepszy sposob znalazles od feromonów??? jak nie chcesz pisac na forum to napisz mi na maila: matix896@wp.pl
Z gory dziękuje
Pozdrawiam
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Sob, 26 Maj 2007, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napisalem Ci priva
Facet
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Czw, 31 Maj 2007, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kamillK - mnie też ciekawi jaki to inny sposób znalazłeś.. choć wątpie aby był lepszy od feromonów Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: