nie uzywalem ani tego ani tego ale jesli boisz sie ryzyka to wyprbowal bym chikare poniewaz juz wielu przetestowalo ten feromon i dziala ja osobiscie go nie uzywam wogule odstawilem fero poniewaz znalazlem inny sposob aby zdobyc kobiete i dogadywac sie z ludzmi nie bede mowil o tym na forum;) a co do BTB to wydaje mi sie ze jeszcze nikt dobrze nie przetestowal tego fero i mozesz kupowac w ciemno no chyba ze lubisz ryzyko wiedz bierz BTB chociaz podobno to jest bardziej do wyrywania dziewczyn a chikara stosuje sie na codzien wiec w sytuacjach spolecznych wydaje mi sie lepsza. ALE TAK JAK MOWILEM NA POCZATKU NIE STOSOWALEM ANI TEGO ANI TEGO MOWIE TYLKO CO INNI MOWILI zaczekaj az ktos kto przetestowal oba te fero sie wypowie:) Pozdrawiam Kamil. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.."
Wysłany: Sob, 26 Maj 2007, 20:13 Temat postu: chikara vs. BTB
Mam pytanie do kamillK'a: Jaki to lepszy sposob znalazles od feromonów??? jak nie chcesz pisac na forum to napisz mi na maila: matix896@wp.pl
Z gory dziękuje
Pozdrawiam