Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
Wysłany: Nie, 06 Lis 2011, 18:21 Temat postu: Chikara w saszetkach
Witam czy mozecie powiedziec jak dziala chikara na wasze kobiety i na was czy ktos wyrwal laske na to ? Dodam ze to hyba najlepsze feromony dla mnie poniewaz naturalnie wytwarzam mnostwo testosteronu i kiedy uzywam innych fero ludzie sie izoluja kiedy nie uzywam niczego to sie mnie boja a z chikara jest to moje naturalne fero stlumione i wtedy chikara dziala pozytywnie ?
Generalnie chikara to feromony społeczne, stosowane solo nadają się np.do wyjścia ze znajomymi do kina. Wg mnie działają dużo lepiej stosowane razem z NPA albo PHX. Wiadomo, że taki mix się nadaje na podryw. _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501)
Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
Wysłany: Pon, 07 Lis 2011, 23:32 Temat postu:
Feromony spoleczne moze i sa ale moim zdaniem dzialanie ich jest lepsze bo ludzie mnie sie nie boja i patrza z ciekawoscia tzn laski a po pheromaxie i npa w roznych dawkach ludzie czuja sie niepewnie boja sie czegos rozumiesz ludzie boja czuc sie niepewnie wola czuc sie rozluznieni tak mi sie wydaje ,zreszta na mnie chikara dziala tez ze jestem seksualnie podniecony to raz dwa moja koncentracja jest lepsza pamiec tez lepiej mi sie spi nie wiem co w tym jest ale nawet szybciej pisze ?dodaje speedu
Feromony społeczne dobre sa na to żeby twojej koleżance otworzyła sie japa i dostała takiego słowo toku że bedziesz bał sie jej zatrzymać _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW