Wysłany: Wto, 28 Sie 2007, 19:30 Temat postu: Chikaram + Pheromax
Wnioskujac z waszych wypowiedzi jest to dobry mix i mam co do niego pare pytan. Zamierzam kupic buteleczke Chikary i probke Pheromaxu. Jakie proporcje zastosowac? Czy 2 psiki Chikary + 1 psik z probki Pheromaxu to nie za duzo? A moze 2 psiki Chikary + i przechylenie Pheromaxu na koncowke palca (domyslicie sie o co mi chodzi )? Jak zmienia sie wymagana ilosc uzycia feromonow w zaleznosci czy jestesmy w pomieszczeniu czy na zewnatrz?
EDIT
Jeszcze jedna sprawa. Czy nalezy je stosowac na siebie czy w innych miejscach? Jeslij w innych to w jaki sposob przykryc Phx? Chikara jest zapachowa i stosujac dodatkowo wlasne perfumy na Phx chyba nie jest dobrym poyslem
Wysłany: Wto, 28 Sie 2007, 20:23 Temat postu: Re: Chikaram + Pheromax
grzegorz napisał:
Wnioskujac z waszych wypowiedzi jest to dobry mix i mam co do niego pare pytan.
to bylo je zadac w ttych tematach gdzie o tym czytales zamaiast pisac nowy temat o tym samym _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.."