Stosuje PHX i Chakire, strasznie odpycha mnie ten smrodek, jest to dla mnie strasznie stresujące bo jak się na mnie ludzie gapią w tramwaju, autobusie czy w pracy to nie wiem czy to z powodu tego, że coś ich przyciąga czy to z powodu tego smrodu. Stosuje perfumy markowe bardzo mocne, koleżanka twierdzi, że pachnę świetnie ale znowu brat ostatnio stwierdził ze pachnę potem:) 2 miechy temu dostałe kosza od pewnej dziewczyny i to stanowczego:(stwierdziła, że ma kogośi nic z tego. wtedy postanowiłem spróbować fero. Przez 2-3 tygodni gdy wiedziałem, że ją spotkam psikałem się tu i ówdzie:) Po tym czasie zaproponowała mi spotkanie, później zgodziła się na kolejne:) Teraz znowu:) nawiązałem z nią kontakt, myślę, że dość dobry. 2 inne koleżanki w pracy nie rozmawiają zemną bez zerkania na mój rozporek.Teraz chciałbym się przerzucić na tą mieszankę co ją podałem w innym poście co o tym myślicie? Chciałbym teraz czegoś, przy czym nie będę myślał ze coś śmierdzi odemnie.