Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

co mam zrobić aby wygrać?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Pytania i uwagi techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
joanna
nowy

PostWysłany: Nie, 15 Kwi 2007, 22:16    Temat postu: co mam zrobić aby wygrać? Odpowiedz z cytatem

Mam mały problem. czy te fermony są oznaczone które są dla kobiet a które dla facetów? co mam zrobić aby wżiąść udział w konkursie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
James
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)

PostWysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 06:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. Są feromony przeznaczone dla kobiet i dla mężczyzn. Dla kobiet są zazwyczaj zakończone koońcówką "Woman" Wink

2.

http://www.feromony.pl/konkurs/Prawda-Czy-Sciema
Powrót do góry
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja tylko dodam, że naprawdę warto!!! jakieś 30 min temu otrzymałem już swojego Pheromaxa Laughing i jestem zadowolony - od dzisiaj testy Very Happy
xxyyzz
nowy

Sprawdzone: Pheromax,RM

PostWysłany: Sro, 18 Kwi 2007, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja dodam, że nie warto, zwykła ściema - na 5 dni konkursowych system zakwalifikowal mnie tylko jednego dnia, pomimo że spełnieniłem wszystkie kryteria, w odpowiedzi na mój e-mail Pan z obsługi klienta nie udziela żadnych wyjaśnień, natomiast obraża moją inteligencje sugerując w delikatny sposób że nie potrafie korzystać z komunikatora internetowego. Pozdrawiam wszystkich z feromony.pl i oczywiście p.W.K.
ps. feromony działają bo sprawdzilem wczesniej / moze system takich eliminuje??:) /
Powrót do góry
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 18 Kwi 2007, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli to ściema, to jestem ciekaw co u mnie robi flakonik pheromax 14 ml za który zapłacilem 1 zł... Confused
xxyyzz
nowy

Sprawdzone: Pheromax,RM

PostWysłany: Sro, 18 Kwi 2007, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moje gratulacje, nie neguje tego konkursu, pisze tylko ze nie wyglada zawsze tak jak powinno
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 19 Kwi 2007, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo przepraszamy, ale zawsze staramy się wszystko wyjaśniać w taki sposób, aby wszystko było jasne dla każdej osoby. Rozumiem, że niektórzy mogą się czuć urażeni prowadzeniem "krok po kroku", jednak zależy nam na tym, by druga strona miała 100% jasność co do zasad konkursu.

Niestety, nie każdy może być zwycięzcą. Bardzo się cieszę, że wielu osobom konkurs przypadł do gustu i gratuluję wygranym!

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Pytania i uwagi techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: