| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dany  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 21 Sie 2011, 23:08 Temat postu: co robie nie tak pomocy |
|
|
Witam Wszystkim mam problem typu... ostatnio uzywam wszystkich feromonow....nianowicie btb-pheromax oxitocin - the edge - chikara,ale nie wszystkie naraz mianowicie powiedzzie mi cos mi poszlo nie tak sam nie wiem co robie nie tak u mnie sa duze upaly a mianowicie chodzi mi o to czyzby feromony nie dzialaly ....hmmmm ostatnio zrobilem mix 2ml phx oxy+kropelka the edge i psiknalem sie chikara i przykrylem hugo boss night bootles ...ok wszystko ladnie pieknie ale gdy wyszedlem z klatki od razu luuuup dostalem po twarzy upalami ktore panuja na zewnatrz okolo 35 c moze citke wiecej doradzzie jak mieszac czy dobrze robie moze czegos nie powinienem uzywac jakiegos innego feromonu poza tym uzywam phx oxitocin juz dluuuugi czas chyba 6 buteleczka 14 ml.Imam pytanie czy fero dobrze z mieszalem pomozcie mi jak je polaczyc bo mi cos nie wyszlo Pozdrawiam Wszystkich was doswiadczonych feromowiczow jak i pozostalych czytam i wasze uwagi i zpostrzezenia z Uwaga Pozdrowienia i dziekuje z pomoc czekam na wasze uwagi i pomoc  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukaszk  nowy
|
Wysłany: Nie, 04 Wrz 2011, 13:45 Temat postu: |
|
|
jaja se robisz
6 butelka phx
to ty już z 10 lat fero używasz
k***a za dużo
daj se małą dawke
przedawkowałeś
i to jeszcze w upał o zgrozo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Pon, 05 Wrz 2011, 17:33 Temat postu: |
|
|
| No właśnie...po co PHX The Edge i Chikara razem?! Każdy z tych fero jest mocny sam w sobie i jak już coś miksować to najwyżej BTB z którymś z wyżej wymienionych. Poza tym nie określiłeś dokładnie jakiej dawki użyłeś więc ciężko coś powiedzieć (no bo chyba nie od razu 2ml PHX na jeden raz?!) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dany  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 06 Wrz 2011, 11:22 Temat postu: |
|
|
witam Qestx nie nie absolutnie wszystko bardzo w malutkich dawkach nie uzylem 2 ml bo to bardzo za duzo zreszta kiedys ktos najlepiej to ujal najlepiej przedawkuj a pozniej juz bedziesz wiedzial co i jak i ile uzywac takze nie przedawkowalem w szystko praktycznie uzylem phx kropelke a btb jak tylko moglo sie dac najmniej byc moze tez wyszla kropelka ale jak najmniej i uzylem perfum hugo boss bootles night Pozdrawiam Was dziekuje serdecznie za pomoc  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Wto, 06 Wrz 2011, 18:03 Temat postu: |
|
|
aaa...no takie dawki to znowu wydaja mi sie za male
BTB to śmialo 2-4 krople a phx pół psiknięcia, może trochę mniej jak mieszasz, w każdym razie jak nie działa to zwiększaj tylko nie mieszaj wszystkich na raz, co najwyżej dwa jak np wspomniane BTB i PHX |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pią, 02 Gru 2011, 22:19 Temat postu: |
|
|
Masz w sobie tyle fera swojego naturalnego ,że nie jest Ci zadne potrzebne ,uzalezniles sie od tego ;/ nie uzywaj tego a zobaczysz ze laski bd leciec na Ciebie _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
trasti7 nowy
|
Wysłany: Pon, 09 Sty 2012, 12:02 Temat postu: |
|
|
| a tym bardziej ostroznie jesli uzywasz perfum/feromony w upalne dni czy na plazy - bo to sie alergii mozna nabawic |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|