|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pią, 16 Kwi 2010, 19:31 Temat postu: |
|
|
O ile mi wiadomo to jestes nowicjuszem w fero i nigdy przed tem nie uzywalem.
Odrazu dostales fero i co odrazu wszystko na siebie CZLOWIEKU MYSLISZ ZE TAK ODRAZU ZMIENI TO TWOJE ZYCIE.?
MYSLISZ ZE JAJ WIECEJ ZAAPLIKUJESZ TO BEDZIE LEPSZY EFEKT?
I TO JEST BLAD WSZYSTKICH PE POCZATKUJACYCH , NAWALA NA SIEBIE ILE WEJDZIE I ODRAZU OCZEKUJA NIE WIADOMO CZEGO.
NIE ROBCIE TEGO !!!! A O ILE WIEM KAZDY TAK ROBI...zreszto tez tak zrobilem na poczatku moich przygod z fero (2007). ALE ZROZUMIALEM ZE TYLKO W TEN SPOSOB FERO MARNUJE.
1. Postaraj sie uzywac na poczatku pojedyncze fero np. jeden tydzien PHX - sam. , drugi NPA. itd. a nie odrazu wszystko na raz.
2. Zeby robic takie mixy musisz byc doswiadczony wiedziec cos o fero, troche przezyc z nimi chwil unioslych i upadłych.
MUSISZ JE POZNAC !
CZAS , CZAS I CZAS, wszystko z swoim czasie. Mixy raczej bym doradzał osobom ktorzy korzystali juz kiedys z innych fero i wiedza co moga sie po nich spodziewac,
A I JESZCZE JEDNO, JEZELI NIE DZIALAJA NA WAS, OK NAPISZCIE I POPROSTU POPROSCCIE O ZWROT KASY A NIE TU GADACIE JAKA TO SCIEMA.
pozdrawiam;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Pią, 16 Kwi 2010, 19:50 Temat postu: |
|
|
| ja nie mówię że to ściema tylko proszę o doradzenie mi jak dawkować |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Pią, 16 Kwi 2010, 22:22 Temat postu: |
|
|
Witaj . Dawkę dobierasz sam do swojego organizmu . Jednej osobie wystarczy przetarcie sie wężykiem innym 0,5 kropli a iinnym pełny psik(flakon )
Musisz sam testować na sobie wszyscy przez to przechodziliśmy metodą prób i błędów , wzlotów i upadków  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 22 Kwi 2010, 17:47 Temat postu: |
|
|
Znalazłem już tą optymalną dawkę i efekty są ,czasami łatwo zauważalne a czasami bardzo subtelne ale są i to się liczy.
Poznałem już te feromony i jest mi dużo łatwiej je stosować niż na początku,a z pewnością będzie co raz to lepiej.
Dziękuje za pomoc,każda wasza opinia jest dla mnie bardzo cenna i pomogła mi w uzyskaniu upragnionych efektów.
Feromony naprawdę mają to coś w sobie i z pewnością będę z nich korzystał,za niedługo kupię jeszcze Phx 14ml. i Chikare. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Czw, 22 Kwi 2010, 19:32 Temat postu: |
|
|
Mówiłem że trzeba cierpliwości  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 22 Kwi 2010, 19:59 Temat postu: |
|
|
Miałeś racje kruk,czym dłużej stosuje fero tym więcej o nich wiem,a użytkowanie sprawia mi prawdziwą przyjemność.Który facet by nie chciał patrzeć jak dziewczyny się do niego uśmiechają, a miałem już kilka ciekawych sytuacji.
Szedłem rano na przystanek po drodze jedna dziewczyna się na mnie patrzała i się uśmiechała często ją widuje na ulicy ale jeszcze takiego zachowania u niej nie widziałem,no ale dobra przyjeżdża mój autobus więc wsiadam i siadam sobie koło okna ,na następnym przystanku wsiada jedna bardzo piękna dziewczyna i chociaż było dużo wolnych miejsc to siadła sobie na wprost mnie i się patrzała na mnie,uśmiechała się i cały czas bawiła się włosami. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 08:12 Temat postu: |
|
|
Mam jeszcze do was takie pytanie czy jak wychodzi się na dwór to dawkę fero trzeba zwiększyć czy zostawić taką która sprawdza się dobrze w zamkniętych pomieszczeniach, dobrałem odpowiednią dla mnie dawkę i nie wiem czy jak idę na podryw do parku ją zwiększyć czy zostawić bez zmian.
I jeszcze jedno czy jak zakupię phx 14ml. i przeleję do pojemnika po próbce to muszę odnowa dobierać dawkę czy używać takie jak w przypadku próbki 1ml.
Pytam się bo w którymś temacie na ferum wyczytałem że próbka ma dodatkową ilość alkoholu żeby się łatwiej stosowało, wprawdzie to pisało o starych próbkach 2ml. ale nie jestem pewny czy te 1ml. nie są takie same.
I jeszcze jedno pytanie,tak z ciekawości ile to jest kropli jedno przetarcie patyczkiem (próbka 1ml.) ,szukałem odpowiedzi w innych tematach ale nie znalazłem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 11:08 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Mam jeszcze do was takie pytanie czy jak wychodzi się na dwór to dawkę fero trzeba zwiększyć czy zostawić taką która sprawdza się dobrze w zamkniętych pomieszczeniach, dobrałem odpowiednią dla mnie dawkę i nie wiem czy jak idę na podryw do parku ją zwiększyć czy zostawić bez zmian. |
Ważne są wiatr, temperatura, opady. Musisz na fero popatrzeć jak na wydzielające się opary Jeśli ciągły wiatr wieje tak że zwiewa to wszystko w stronę przeciwną do twojej ofiary to nie poczuje ona za wiele fero choćbyś nawalił tego na siebie pół litra. Gorzej jak nagle zmienicie kierunek siedzenia i dostanie to wszystko prosto w twarz
Ważna jest też temperatura. Jeśli jest chłodniej - zapach gorzej się roznosi, wolniej wietrzeje. Jeśli jest ciepło - ilość wydzielanego zapachu i parowania twojego organizmu drastycznie wzrasta, trzeba wtedy stosować mniejsze dawki. Wszystko to jednak trzeba robić na wyczucie, nie da sie jednoznacznie tego określić...
| Cytat: | I jeszcze jedno czy jak zakupię phx 14ml. i przeleję do pojemnika po próbce to muszę odnowa dobierać dawkę czy używać takie jak w przypadku próbki 1ml.
Pytam się bo w którymś temacie na ferum wyczytałem że próbka ma dodatkową ilość alkoholu żeby się łatwiej stosowało, wprawdzie to pisało o starych próbkach 2ml. ale nie jestem pewny czy te 1ml. nie są takie same. |
Kiedyś od feromony.pl dostałem odpowiedź że i tu i tu jest ta sama substancja, to samo stężenie więc wszystko powinno być teoretycznie tak samo _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 13:35 Temat postu: |
|
|
Dziękuje kruk za odpowiedź.
A jak będę chodził na podryw do parku to pójdę jak będzie ładna ,bezwietrzna pogoda i umiarkowana temperatura.
A dawki jeszcze nie będę zwiększał bo boję się przedawkowania, a przy tej dawce co stosuje efekty są nawet fajne.
Najlepsze efekty zauważam jak zapomnę że mam fero na sobie.
Moja dawka to:
lewa strona szyi - 2 przechylenia (1 kropla) - przykryte wodą toaletową David Beckham Signature
prawa strona szyi - 2 przechylenia (1 kropla) - przykryte wodą toaletową David Beckham Signature
jabłko adama - 1 przetarcie patyczkiem - przykryte wodą toaletową David Beckham Signature
za lewym uchem - 1 przetarcie patyczkiem - przykryte wodą toaletową David Beckham Signature
za prawym uchem - 1 przetarcie patyczkiem - przykryte wodą toaletową David Beckham Signature
po nos - 1 przetarcie patyczkiem - niczym nie przykrywane |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 13:40 Temat postu: |
|
|
Ło, nieźle tego dajesz. Ale jak są efekty to nie ma się czego czepiać  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 13:51 Temat postu: |
|
|
| no dawka trochę hardcorowa ale efekty są super, czasem łatwo zauważalne a czasami bardzo subtelne. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 19:40 Temat postu: |
|
|
| Mam pytanie po czym można poznać że dałem za dużą dawkę,jakie są tego efekty |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 20:19 Temat postu: |
|
|
po czym poznać ... he pierwsze to reakcja otoczenia ludzie pocierają nosy to znaczy , że śmierdzisz - czyli za dużo dałeś (można też przedawkować perfume jak za dużo przykryjesz - sam kiedys słyszałem tekst jak użyłem za dużo perfumy '' pedał ''w klubie .
ludzie ciebie unikają nie zwracja na ciebie uwagi albo są do Ciebie wrogo nastawieni , tutaj błąd bardzo częsty popełniałem - jak nie widziałem efektów to jeszcze dokładałem fero - i pogarszałem sytuacje
efekty przedawkowywania na sobie to bóle głowy , ogromna ciepłota ciała - wypieki na policzkach albo czxerwone uszy
inne rakcje to lęki , strach przed podejściem do innych ludzi a zwłaszcza kobiet ( u mnie ) podenerwowanie , wściekłość.
To chyba tyle resztę uzupełnią ci inni forumowicze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 20:29 Temat postu: |
|
|
dzięki za odpowiedź ,czyli jak się nie widzi ani efektów niepożądanych ani działania to może też być to wina za dużej dawki.
To teraz już wiem dlaczego należy zaczynać przygodę z fero od minimalnych dawek i stopniowo zwiększać.
I jeszcze jedno pytanie czy jest możliwe żeby fero w jednym dniu działało a w drugim z tą samą dawką nie działało czy to tylko wina własnego nastawienia że się wmawia że nie ma efektów.
Ostatnio zmieniony przez lucas dnia Sob, 22 Maj 2010, 10:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 05:50 Temat postu: |
|
|
Jeśli dawka była dobra to powinna działać, ale mogą być inne czynniki zakłócające. I.. fakt, przedawkowanie na sobie da się odczuć jak opisał wyżej kolega + bóle głowy, ale... może być też tak, że z czasem się przyzwyczaisz i żeby przedawkować będziesz musiał wylać na siebie więcej. Nie zwiększaj wtedy dawki, bo mimo że nie odczujesz przedawkowania - to inni jak najbardziej. Najlepiej dobierać fero po reakcjach innych, a nie swoich. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|