|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 07:49 Temat postu: |
|
|
Ja dobieram dawkę po reakcjach ludzi ,patrzę czy mnie nie unikają,nie pocierają nosa,nie są rozdrażnieni , a jeśli nie widzę ani skutków ubocznych ani pożądanych efektów to zwiększam dawkę.
Nie wiem czy dobrze robię ale wydaje mi się że jak użyje za dużej dawki to zauważę efekt przedawkowania obserwując zachowanie innych ludzi.
Zauważyłem że jak jest deszcz lub silny wiatr to efekty są trudniej zauważalne albo nawet ich wcale nie zauważam.
A jak nie widać efektów przedawkowania ani pożądanych efektów,tak jak miałem na początku to może być skutek za dużej dawki?
Pytam się tak właściwie z ciekawości bo jak nie było żadnych efektów ani przedawkowania ani tych upragnionych to zwiększyłem dawkę i zacząłem zauważać pożądane efekty ,czasami bardzo subtelne a czasami łatwo zauważalne.Jednak obserwując mowę ciała kobiet szło zauważyć nawet te bardzo subtelne efekty, chodzi mi o zabawę włosami,patrzenie strefowe,patrzenie w oczy itd. ,nie będę wymieniał wszystkich gestów bo ich jest bardzo dużo ale zapewne każdy wie o co mi chodzi. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 30 Kwi 2010, 17:19 Temat postu: |
|
|
Stosuje dawkę taką samą i efektów niema,zacząłem się zastanawiać czy nie przedawkowuje, ale wyraźnych efektów przedawkowania nie zauważyłem,a właściwie zauważyłem że koleżanka z uczelni zachowuje się czasami dziwnie nerwowa,chociaż dawka jest identyczna jak ta przy której zauważałem efekty.
Zastanawiam się czy nie zacząć testów znów od minimalnej dawki i dokładniejsze obserwowanie otoczenia w którym się znajduje.
Dzisiaj wyszedłem na miasto bez fero i zauważyłem że dziewczyny tak samo się patrzały na mnie jak po użyciu fero, więc już nie wiem czy były efekty po fero czy nie.
Napiszcie co sądzicie o tym, czy lepiej zacząć znów od zera i testować minimalne dawki czy zostać przy dotychczasowej albo może coś innego zrobić.
Czekam na odpowiedź |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Pią, 30 Kwi 2010, 23:04 Temat postu: |
|
|
też tak miałem jak ty sytuację na początku . Polegało ona na tym , że używałem PHX z NPA myśląc , że mam odpowiednia dawkę i bawiłem się w klubach poznałem parę dziewczyn . Następnym razem uzyłem takiej samej dawki i zero reakcji nic kompletnie nic . Następny weekend klub i też nic . Pózniej zmniejszyłem dawki i używam ze skutkiem chybił trafił . Ja to sobie tłumaczę , że fero nie działa na wszystkich ludzi .
Podobno ktoś napisał, że działa dobrze w dni płodne u kobiet ale nie wiem czy ktoś to sprawdził . Może któryś z forumowiczów jak będzie w sytuacji sam na sam z dziewczyną a ona będzie pobudzona zapyta czy ma dni płodne ?
kiedy używasz na codzięń aplikacja może pozostać na skórze lub ubraniu bo fero przedostaje się łatwo na włosy .
Rób przerwy w używaniu fero . Najlepiej taką dłuzszą np tydzień i spróbój od nowa
Pamietaj . Jeden efekt czy dwa nie są regułą pewną , ze dobrałeś swoja dawkę . Musisz mieć wiele więcej przypadków tych pozytywnych z fero
PZDR |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 01 Maj 2010, 11:55 Temat postu: |
|
|
To jak byście mi doradzili co mam teraz zrobić,zacząć dobieranie dawki znowu od minimalnej czy macie jakiś inny pomysł.
Dodam że codziennie zakładam świeże ubranie i zmywam dokładnie fero na wieczór i myję dokładnie włosy,więc nie ma możliwości żeby fero gdzieś zostało np.na ubraniu czy na włosach. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Nie, 02 Maj 2010, 02:32 Temat postu: |
|
|
Testuj od nowa. Nie minął nawet miesiąc... Eksperymentuj, obserwuj, wnioskuj. Dobrze zmywaj i zrób czasem kilkudniową (2-3) przerwę od feromonów, to wbrew pozorom bardzo ważne _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 02 Maj 2010, 10:10 Temat postu: |
|
|
Dziękuje za porady
Zacznę testować od nowa i o każdych sukcesach będę informował w moim temacie.
Nie wiedziałem że robienie przerwy w stosowaniu fero jest tak ważne ,myślałem że jak zacząłem stosować to nie przerywać i aplikować codziennie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 02 Maj 2010, 12:20 Temat postu: |
|
|
Ważne, bo raz że wtedy masz czas żeby ewentualny nadmiar fero wchłonięty przez skórę się ulotnił a dwa, że masz okazję sprawdzić i porównać reakcje ludzi kiedy masz na sobie fero a kiedy nie. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 02 Maj 2010, 12:34 Temat postu: |
|
|
Dzięki Kruk za wyjaśnienie.
Jak macie jakieś pomysły albo spostrzeżenia to piszcie bo każda wasza opinia jest dla mnie bardzo cenna. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 02 Maj 2010, 14:15 Temat postu: |
|
|
Dostałeś ulotkę do każdego feromonu, oni podają zalecaną wysokość aplikacji - zacznij od tej najmniejszej (np. w przypadku BTB to jest 2-6 kropli, w takim wypadku zacznij od 2).
W jakie miejsce? Szyja. Jak masz krótkie włosy to możesz też za uszy. Jak akurat nie nosisz czegoś z długim rękawem to na nadgarstki.
Ps. Mam nadzieję, że się rozumiemy że jeśli mówimy o dawce 2 krople to mam na myśli 2 krople W SUMIE na twoim ciele, czyli np. kropla pod szyją i po pół kropli za każde ucho. Nie dajesz 2 krople na szyję, 2 krople na każdy nadgarstek itd.  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 13 Maj 2010, 20:40 Temat postu: |
|
|
Pytania dotyczące próbki phx już nieaktualne gdyż używam phx14ml.
Prosiłbym o informacje na temat dawkowania phx z flakonu.
Jak powąchałem Phx14ml. wyczułem zupełnie inny zapach niż wąchając próbkę,zapach ten jest bardziej intensywny i nieprzyjemny,tak jakbym czuł zapach obornika i silnego potu.
Na poczatku przelałem do próbki i użyłem dawki takiej jak przynosiła mi efekty,jednak efektów nie było tylko zauważyłem że ludzie mnie unikają jakby się mnie bali,więc to przedawkowanie.
Wydaje mi się że próbka jest słabiej stężona albo ma dużo więcej alkoholu.
Zakupiłem jeszcze BTB i Chikare i muszę stwierdzić że BTB działa rewelacyjnie.
Zacząłem stosować od 1 kropli i już po pierwszy użyciu zauważyłem naprawdę rewelacyjne efekty,a mianowicie nie ma dziewczyny żeby przeszła koło mnie obojętnie,zawsze się uśmiechają,patrzą się na mnie,bawią się włosami i jak rozmawiam z dziewczynami są dla mnie bardzo miłe.
Ostatnio zmieniony przez lucas dnia Pią, 14 Maj 2010, 11:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 05:52 Temat postu: |
|
|
| lucas napisał: |
Jak powąchałem Phx14ml. wyczułem zupełnie inny zapach niż wąchając próbkę,zapach ten jest bardziej intensywny i nieprzyjemny,tak jakbym czuł zapach obornika i silnego potu.
|
no wlasnie na poczatku wprawdzie nie czulem obornika ale taki intnsywny zapach, trzymam produkt z zaleceniami, uzywam okazjonalnie od 8 m-cy, czy phx mogl stracic swoje wlasciwosci? nie wiem jakos wywietrzec czy cus? _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 05:57 Temat postu: |
|
|
Jeśli masz na myśli to, że go już nie czujesz - to normalne. Też z początku mi śmierdział a teraz zupełnie nic. Mało prawdopodobne, że zwietrzał. Chyba, że zostawiałeś go otwartego na paręnaście godzin. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 11:25 Temat postu: |
|
|
Mnie chodziło o to że jak porównam zapach próbki z zapachem PHX14ml. to zauważam różnice taką że z PHX próbka czuję tylko sam alkohol,a jak powącham PHX 14ml. to czuję smród obornika.
Jak przelałem to próbki i zastosowałem taką dawkę która przynosiła mi efekt to jednak nie było efektów tylko przedawkowanie.
Dlatego wydaje mi się że PHX 14ml. jest bardziej stężone niż próbka albo ma mniej alkoholu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Pią, 21 Maj 2010, 21:27 Temat postu: |
|
|
Ja mając próbkę PHX mazałem się z 5 czy 6 razy patyczkiem i nie było żadnych efektów. Kilka dni temu wziąłem prysznic, posmarowałem PHX 3 maźnięcia patyczkiem - 2 na szyi/policzki, tuż przy płatkach uszu, jedno na krtań. Poszedłem do sklepu i tam przypadkowo spotkałem starą koleżankę, której dawno nie widziałem. Buzi w policzek na przywitanie i wciągnęła ponętny zapach mojej wody, oraz zapach PHX. Dwa afrodyzjaki.
Takiego czegoś się nie spodziewałem, tym bardziej, że spotykałem ją wielokrotnie i znamy się od dziecka. Była cała happy, co chwila jakoś odruchowo szukaliśmy kontaktu dotykowego, przytrzymanie za rękę itd.
Podziałało chyba mocno. Tylko jedna ciekawa rzecz - byłem dziwnie oszołomiony - ona chyba też używała feromonów  _________________ __________________________________
http://www.corporateserver.co.cc/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 22 Maj 2010, 08:22 Temat postu: |
|
|
Fleurety tak jak już pisałem we wcześniejszych postach nie korzystam już z próbki tylko z oryginalnego flakonu 14ml. i z mojego doświadczenia wynika że próbka PHX jest słabiej stężona albo ma więcej alkoholu niż PHX 14ml.
Proszę o porady dotyczące stosowania PHX 14ml.
P.S. Zrobiłem mieszankę NPA + PHX w proporcji 1:1,stosuję jej 2 krople i przykrywam 1 psikiem chikary i muszę stwierdzić że ten miks jest naprawdę rewelacyjny.
Kolejny sprawdzony miks który przynosi efekty to NPA + BTB , stosuję go w taki sposób że 1 kroplę BTB daję na jabłko Adama, a NPA daję pod nos (przetarcie palcem po kroplomierzu i posmarowanie pod nos). Miejsce w które dałem BTB przykrywam wodą toaletową. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|