Nie mozna powiedziec ze Love And desire to oszustwo. Cena nie jest przeciez wygorowana za to otrzymujesz fero ladnie opakowane no i przede wszystkim intrygujacy zapaszek. generalnie luz, polecam:)
wez nie reklamuj tego g**** na tym forum!!! załuzcie sobie inne forum na intymnsc.pl i tam sie produkujcie!!! _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.."
Mialem okazje testowac "feromony" z allegro (PH) i z czystym sumieniem moge napisac iz jest to nic nie warte g***. Przyznam ze po tym nie udanym zakupie zrazilem sie troche do tego typu prodoktow.
Ale co mi tam postanowilem sprobowac jeszcze raz tym razem cos z nieco pewniejszej reki w piatek zamowilem NPA mysle ze na wtorek otrzymam przesylke
Sprawdzone: Love & Desire , NPA (test) Chikara (test)
Wysłany: Sob, 26 Maj 2007, 20:55 Temat postu:
siemka chyba raczej ja tu jestem najmłodszy mam 14 lat.Pheromax zawiera 2 ml (próbka)za 54zł na www.feromony.pl
a Co do tego shitu z allegro to h*** warte i nie działa
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2