Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co sadzicie o tym produkcie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zygmuntx@o2.pl
nowy

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw, 26 Paź 2006, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mozna powiedziec ze Love And desire to oszustwo. Cena nie jest przeciez wygorowana za to otrzymujesz fero ladnie opakowane no i przede wszystkim intrygujacy zapaszek. generalnie luz, polecam:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Czw, 26 Paź 2006, 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wez nie reklamuj tego g**** na tym forum!!! załuzcie sobie inne forum na intymnsc.pl i tam sie produkujcie!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Luk_18
nowy

PostWysłany: Nie, 05 Lis 2006, 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mialem okazje testowac "feromony" z allegro (PH) i z czystym sumieniem moge napisac iz jest to nic nie warte g***. Przyznam ze po tym nie udanym zakupie zrazilem sie troche do tego typu prodoktow.
Ale co mi tam postanowilem sprobowac jeszcze raz tym razem cos z nieco pewniejszej reki Smile w piatek zamowilem NPA mysle ze na wtorek otrzymam przesylke Cool
Powrót do góry
Cowboy
nowy

Sprawdzone: Love & Desire , NPA (test) Chikara (test)

PostWysłany: Sob, 26 Maj 2007, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

siemka Laughing chyba raczej ja tu jestem najmłodszy mam 14 lat.Pheromax zawiera 2 ml (próbka)za 54zł na www.feromony.pl
a Co do tego shitu z allegro to h*** warte i nie działa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: