| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
klient_ potencjalny
Sprawdzone: Pheromax Man, Chikara, NPA, BTB
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamo20 nowy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klient_ potencjalny
Sprawdzone: Pheromax Man, Chikara, NPA, BTB
|
Wysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 14:23 Temat postu: |
|
|
dzieki za opinie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gokar83 nowy
|
Wysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 15:52 Temat postu: |
|
|
to samo co wyzej
stosowalem go ale sprawdzal sie tylko jako perfum..... raczej feromonow on nie ma.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 17:16 Temat postu: |
|
|
No niezle,przyznam ze ta stronka jest bardzo zachecajaca
ale jak oszustwo to oszustwo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bluelagune nowy
|
Wysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 11:19 Temat postu: |
|
|
| Ja ostatnio dalam sie nabrac na feromony love and desire. Kupilam probke dla kobiet, kiedy przyszlo, co se okazalo? Ze buteleczka wyglada tak samo jak ta, ktorej zdjecie jest na stronie ktora podajecie.. Z tym ze naklejka jest inna, oczywiscie love and desire. Ale cos mnie zaniepokoilo i odkleilam ta naklejke, a pod spodem... PH PERFUMES!!! Po postu zalosne... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 16:45 Temat postu: |
|
|
Ja sam kupuję te "feromony", ale tylko dlatego, że ładnie pachną  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Wto, 26 Wrz 2006, 14:03 Temat postu: Co sądzicie na temat... |
|
|
Witam.Przypadkowo znalazłem te forum i postanowiłem sie zalogowac.Myslę ze jestem tu najmłodszy wsród was mam 15 lat.NIgdy niekupowałem feromonów na sklepie tylko na allegro i dopiero zaczynam przygode z fero.Chciałem sie zapytac co sadzicie o feromonach perfumowanych love&desire?własnie zakupiłm sobię flakon 100ml.Niewidze zadnego ich działania.Wczesniej miałem feromony arome-amour-offence tez niezauwazyłem ich działania.Wiec mam pytanie co sadzicie o tych drozszych fero z allegro a szczególnie love&desire??chciałem jeszce zapytac czy na allegro ni są to potrubki w których wcale niema fero???
POzdrawiam wszystkich i z góry dzięki za odpowiedzi  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Wto, 26 Wrz 2006, 14:47 Temat postu: |
|
|
ale ja mam flakon 100ml.Wiec to niemoze byc ph bo bo tam nawet niemozna odkręcic artomizera poniewaz jest zaklepany a nie na gwincie.Wiec mam pytanie jakie polecacie feromony z allegro które naprawde zadziałaja?? _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Wto, 26 Wrz 2006, 17:02 Temat postu: |
|
|
love&desire jest do niczego mozna to wyrzociac sam to mam i juz wyrzucilem.... szkoda kasy ale naszcescie nie byla to moja kasa.. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bluelagune nowy
|
Wysłany: Wto, 26 Wrz 2006, 17:12 Temat postu: |
|
|
| Juz pisalam wyzej o love an desire. Ja kupilam probke i okazalo sie ze to PH.. To chyba swiadczy samo za siebie prawda? ze producent tych feromonow uzywa swojej nazwy, okleja swoimi etykietami czyjes produkty! Poza tym nie widzialam zadnych efektow! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Wto, 26 Wrz 2006, 17:31 Temat postu: |
|
|
Chłopaki, nie naskakujcie na niego, kupił, co uważał za stosowne.
A więc Danielu, fero z allegro mają już swoją "renomę"... na forum i u nas.
Zamiast kupowac te wszystkie love desairy itp zainwestuj na początek w próbkę Pheromaxu, opłaci Ci się, zobaczysz;)
Poleciłbym Ci NPA, ale jeśli wcześniej miałes takie złe przygody z Fero to zacznij od Pheromaxu próbki - podobne działanie, niższa cena;)
Sądząc po Twoim wieku, chcesz miec pomoc w podrywaniu dziewczyn... Więc tu też tylko Pheromax albo NPA (spróbuj Pheromax najpierw z w/w powodów;)) _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 26 Wrz 2006, 17:52 Temat postu: |
|
|
Witam Danielu!
Nie prawda ja tez mam 15 lat,wiec nie masz co sie martwic
A co do tych love&desairy to z opini innych nie radze Ci tego badziewa kupywac.
A jakis fero powinienes uzywac to juz posluchaj doswiadczonych uzytkownikow
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
|
Wysłany: Sro, 27 Wrz 2006, 14:22 Temat postu: |
|
|
Dzięki wam za wszystko jeszcze nic straconego w aukcji u kolesia pisze jesli niebedziesz zadwolony z produktu zwrócimy pieniadze.Wiec powiem im zeby to sobie wcisneli a kase oddali .Mam tylko pytanko na ile starczy mi próbka pheromax i w jakiej sa mniej wiecej cenie.A co sadzicie jeszce o fero lure?? _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 16:32 Temat postu: |
|
|
Już gdzieś o tych "eromonach" było. Opcja "szukaj"  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|