Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co wybrać? NPA czy Pheromax?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamilRTY
nowy

Sprawdzone: testuję NPA

PostWysłany: Pon, 10 Gru 2007, 21:20    Temat postu: Co wybrać? NPA czy Pheromax? Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich bardzo serdecznie:),
od jakiegoś czasu czytam to forum, czytam także na innych stronach o feromonach i wywnioskowałem, że zdecyduję sie na zakup któregoś z w/w produktów.

Z natury jestem nieśmiały i głównie mi zależy na poprawieniu a właściwie zbliżeniu kontaktów z laską którą długo znam lecz niedawno zacząłem odnosić wrażenia, że mamy się ku sobie. Zależy mi także na lepszych kontaktach z mężczyznami aby odbierali mnie jako osobe pewną siebie z którą się trzeba liczyć itp. no rozumiecie Wink

Zależy mi także oczywiście na osobach nowo poznanych.

Już się zdecydowałem na NPA jednak po przeczytaniu kilku postów w których było napisane, że powoduje agresje to mnie to troszke zniechęciło Sad .

Jako perfum które zakryją planuję nabyć:
http://www.iperfumy.pl/jean-p-gaultier/jean-p-gaultier-le-male#

Liczę na Waszą pomoc.

Pozdrawiam
Kamil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Pon, 10 Gru 2007, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mysle ze dobrze jest zaczac od npa umnie agresji nie bylo jedynie czasem bezczelnosc szyderstwo itp aa le male jest wpozadeczku
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Pon, 10 Gru 2007, 23:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miszcz napisał:
mysle ze dobrze jest zaczac od npa umnie agresji nie bylo jedynie czasem bezczelnosc szyderstwo itp aa le male jest wpozadeczku

Rozumiem, nie chce też żeby ludzie zauważyli, że nagle ja się jakoś strasznie zmieniłem. Bezczelny i szyderczy to nawet teraz czasami jestem Very Happy.
Głównie chce zacząć zabawe z feromonami aby być bardziej pewnym siebie i atrakcyjniejszym w oczach płci pięknej.
Nie zamierzam używać feromonu codziennie tylko raz na jakiś czas na wypady ze znajomymi itd. (powinno się tak robić?).

Jeszcze mam takie pytanie, może troszkę głupie - pod nos dajemy feromon dlatego aby na nas działał (?) a pod w okolicach uszu by na innych (?) więc jeżeli będę go stosował tylko a okolicach uszu, szyi to czy zauważę jakieś efekty? Czy w razie czego łatwo i szybko można zmyć go z pod nosa?

PZDR
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 11 Gru 2007, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja na poczatku dawalem pod nos teraz juz nie cos okolo roku bawie sie czynniez npa ale nie zawsze go uzywam czasem dam czasem nie dam aa ost pol roku na wlosy daje mysle ze to dobre miejsce, ja tam bezczelny i szyderczy bylem tak ze zmiany nie widac ale pewne jazdy sa jak jeszcze alkohol dojdzie
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Wto, 11 Gru 2007, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miszcz napisał:
ja na poczatku dawalem pod nos teraz juz nie cos okolo roku bawie sie czynniez npa ale nie zawsze go uzywam czasem dam czasem nie dam aa ost pol roku na wlosy daje mysle ze to dobre miejsce, ja tam bezczelny i szyderczy bylem tak ze zmiany nie widac ale pewne jazdy sa jak jeszcze alkohol dojdzie

Wtedy to już pewnie człowiek żadnych "blokad" miał nie będzie.

Tak się zastanawiam czy NPA bardziej wpływa na nas czy na ludzi przebywających wokół nas?

Cóż chyba zdecyduję się na NPA i może jeszcze na próbkę Pheromaxa. Wyjdzie to prawie dwie stówki ale może warto Smile .
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 11 Gru 2007, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i na nas i na innych ale mi sie wydaje ze po pewnym czasie dzialanie na nas jest mniej widocznie na poczatku bylo mi cieplo itp i uderzalo do glowy teraz nic juz nie czuje ale minelo rok juz od kiedy zaczolem
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Sro, 12 Gru 2007, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miszcz napisał:
i na nas i na innych ale mi sie wydaje ze po pewnym czasie dzialanie na nas jest mniej widocznie na poczatku bylo mi cieplo itp i uderzalo do glowy teraz nic juz nie czuje ale minelo rok juz od kiedy zaczolem

Dzięki "Miszczu" za porady. Smile

Już wiem, zdecyduję się na NPA. Smile

Teraz mam pytanie czy perfumy do których dałem link dobrze zakryją? Obecnie mam STR 8 już czytałem, że to nie perfumy, ale czy można je stosować razem z NPA czy będzie lipa i lepiej nie?
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 12 Gru 2007, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mysle ze mozna ale le male jest wpozadeczku polece jeszcze platinium egoiste
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: