Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co wybrać
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kulczyk Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Phx NPA

PostWysłany: Nie, 11 Lis 2007, 18:32    Temat postu: uwodzenie Le male Odpowiedz z cytatem

pytanko mam dla doswiadczonych, stosuje phx i npa, ale od niedawna, ledwie tydzien, historie opisalem na autentyczne historie
przeczytalem na forum, ze dobre do przeykrycia zapachu jest JP Gaultier Le male, kupilem, nawet 125 ml, wszytkm polecam, jestr zaje.fajny, kolezanki tez tak uwazaja, nawet w wiekszosci wtedy jak nie stosuje zadnych fero, bo Le male dostlem wczesniej, hmmm, dziwne, z feromonami te same kolezanki tego nie powiedzialy... o co z tym chodzi?
moja opinia ze w sumie to raczej nie brzydki jestem i raczej kobiety przyciagam, wiec moze tego za duzo i dlatego raczej skrepowane sa do mnie,
alo ten zapach potu, nie wiem jak wy ale ja zdecydowanie czuje w NPA szczegolnie zdecydowany zapach potu, ostry, w phx troszke mniej, ale moze dlatego ze to jest spray i dopiero po urzyciu czuje, a npa to jak powachalem buteleczke to ostry pot
rozpisalem sie, ale mam pytanie, czy jak stosujecie npa i phx razem, tak ja robie zgodnie z radami na forum, to czy nakladacie tyle samo pefumek co zwykle bez fero czy iwecej, ja mam przeczucie ze musze chyba troche przesadzic z perumkami nastepnym razem, eksperyment, to w zupelnosci nie poczuje nikt "potu" z fero
dzieki za odp, a ja ide walczyc dalej o przetrwanie ludzkosci Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: