Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

co wybrac?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
scrap
nowy

PostWysłany: Pon, 24 Mar 2008, 16:54    Temat postu: co wybrac? Odpowiedz z cytatem

Witam, wiem, że podobne tematy były już zakładane, ale przestudiowałem forum i jakoś nie jestem do końca zdecydowany co mam wybrać. Otóż jestem już przekonany do zakupy feromonów, ale nie wiem jeszcze jakie.
Potrzebowałbym je generalnie do podrywu. Z tego co wyczytałem to PHX jest chyba najlepszy. Jednak nie chce smierdzieć, na imprezy zazwyczaj chodze w towrzystwie kolegów i koleżanek i zależy mi na tym aby ani jedna ze stron nic odemnie nie czuła, zeby nie czuli odemnie "potu" ani żeby sie nie dowiedzili ze stosuje feromony. Które wybrać? aha i mieszanki raczej nie wchodza gre, narazie chce kupic jedna buteleczke...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Pon, 24 Mar 2008, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie masz gwarancji, że PHX będzie Ci śmierdział. Tak naprawdę to tylko pewien % osób czuje ten zapach (może się też okazać, że potrzebujesz małych dawek). Zresztą były tu wymieniane perfumy, które dobrze kryją zapach fero.

A jaki jest Twój drugi wybór?
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pon, 24 Mar 2008, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jezeli tak obawiasz sie tego smrodu, to radze Tobie wybrac NPA.Jest glownie skuteczny.Nie jest tak wyczuwalny jak Pheromax.Cassi dobrze Ci poradzila, poczytaj posty w ktorych uzytkownicy napisali jakie perfumki dobrze kryja fero.A uwierz mi przy stosowaniu feromonow dobre perfumy to podstawa, no ale nie przy wszystkich feromonach oczywiscie mowie Wink
Powrót do góry
scrap
nowy

PostWysłany: Wto, 25 Mar 2008, 00:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no tak, perfumy to podsatwa, ale zapach perfum po pewnym czasie zniknie, a nie mam zamiaru chodzic z buteleczka perfum w kieszeni. z tego co sie dowiedzielm to fero utrzymuje sie dluzej niz perfumy.
Powrót do góry
hook Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB

PostWysłany: Wto, 25 Mar 2008, 09:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zależy też jakie perfumy, poza tym zapach fero może i utrzymuje sie dłużej ale nie znaczy że z czasem nie słabnie, jeżeli nie przesadzisz z ilością fero to wszystko powinno być ok, poza tym tak jak napisał simon NPA w porównaniu do PHX jest dużo mniej wyczówalny.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: