|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
scrap nowy
|
Wysłany: Pon, 24 Mar 2008, 16:54 Temat postu: co wybrac? |
|
|
Witam, wiem, że podobne tematy były już zakładane, ale przestudiowałem forum i jakoś nie jestem do końca zdecydowany co mam wybrać. Otóż jestem już przekonany do zakupy feromonów, ale nie wiem jeszcze jakie.
Potrzebowałbym je generalnie do podrywu. Z tego co wyczytałem to PHX jest chyba najlepszy. Jednak nie chce smierdzieć, na imprezy zazwyczaj chodze w towrzystwie kolegów i koleżanek i zależy mi na tym aby ani jedna ze stron nic odemnie nie czuła, zeby nie czuli odemnie "potu" ani żeby sie nie dowiedzili ze stosuje feromony. Które wybrać? aha i mieszanki raczej nie wchodza gre, narazie chce kupic jedna buteleczke... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pon, 24 Mar 2008, 17:20 Temat postu: |
|
|
Nie masz gwarancji, że PHX będzie Ci śmierdział. Tak naprawdę to tylko pewien % osób czuje ten zapach (może się też okazać, że potrzebujesz małych dawek). Zresztą były tu wymieniane perfumy, które dobrze kryją zapach fero.
A jaki jest Twój drugi wybór? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 24 Mar 2008, 18:06 Temat postu: |
|
|
Jezeli tak obawiasz sie tego smrodu, to radze Tobie wybrac NPA.Jest glownie skuteczny.Nie jest tak wyczuwalny jak Pheromax.Cassi dobrze Ci poradzila, poczytaj posty w ktorych uzytkownicy napisali jakie perfumki dobrze kryja fero.A uwierz mi przy stosowaniu feromonow dobre perfumy to podstawa, no ale nie przy wszystkich feromonach oczywiscie mowie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scrap nowy
|
Wysłany: Wto, 25 Mar 2008, 00:48 Temat postu: |
|
|
| no tak, perfumy to podsatwa, ale zapach perfum po pewnym czasie zniknie, a nie mam zamiaru chodzic z buteleczka perfum w kieszeni. z tego co sie dowiedzielm to fero utrzymuje sie dluzej niz perfumy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hook  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB
|
Wysłany: Wto, 25 Mar 2008, 09:35 Temat postu: |
|
|
Zależy też jakie perfumy, poza tym zapach fero może i utrzymuje sie dłużej ale nie znaczy że z czasem nie słabnie, jeżeli nie przesadzisz z ilością fero to wszystko powinno być ok, poza tym tak jak napisał simon NPA w porównaniu do PHX jest dużo mniej wyczówalny. _________________ Jeżeli ktoś jest dupkiem to nawet święcona woda mu nie pomoże......... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|