|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bobinio nowy
|
Wysłany: Sob, 25 Sie 2007, 15:16 Temat postu: Co z chikaro? Czy dziala? |
|
|
Wszyscy piszo o chikarze ze fajnie pachnie ale ja mam pytanie czy ona wogule dziala a jesli tak to jak?. Nigdzie nie znalazlem opini na ten temat . Sorki za brak polskich znakow!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 25 Sie 2007, 15:59 Temat postu: |
|
|
Chikara jest zaliczana bardziej do feromonow socjalnych
a co za tym idzie poprostu jest trudniej zaciagnac dziewczyne do łozka
A jesli chcesz to sobie ułatwic to tylko Pheromax _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bobinio nowy
|
Wysłany: Sob, 25 Sie 2007, 20:58 Temat postu: |
|
|
| ale jak dziala na ludzi czy widac zmiany w zachowaniu innych. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bobinio nowy
|
Wysłany: Sob, 25 Sie 2007, 21:01 Temat postu: |
|
|
| O pheromaxie dosyc duzo przeczytalem na forum lecz o dzialaniu chikary nie znalazlem za wiele. Oczywiscie nie wliczajoc reklamy producenta. czy kto |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Sro, 29 Sie 2007, 08:37 Temat postu: |
|
|
Widać zmiany w zachowaniu. Ja po Chikarze jestem bardziej pobudzony, znajomy ma podobnie. W pracy stosuje Chikarę zamiast kawy. Opowiadał, że za każdym razem jest nieźle nakręcony, ma świetne samopoczucie, sypie tekstami, aż sam nie poznaje siebie. Ludzie wręcz się pytają co się z nim stało. Chikara bardzo pozytywne nastraja i dodaje odwagi. Ja zawsze łącze z NPA. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bobinio nowy
|
Wysłany: Sro, 29 Sie 2007, 15:51 Temat postu: |
|
|
| Dzieki chaszu o tako konkretno odpowiec mi chodzilo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dante  nowy
Sprawdzone: NPA; Chikara; Pheromax
|
Wysłany: Sob, 01 Gru 2007, 23:04 Temat postu: |
|
|
Siema! Zgadzam się z Tobą Haszu, ta unikalna mieszanka NPA i CHikary to rewelacja, wczoraj właśnie dotarła do mnie mała paczuszka z fero i od razu przystąpiłem do testu..Zaaplikowałem Chikarę raz na szyję i do tego pół kropli NPA na palec dotknołem miejsca pod nosem i na skroniach, dla leprzego wykorzystania jeszcze roztarłem na nadgarstkach (powtarzam tylko pół kropli). Efekt...po prostu bomba juz idąc do lokalu w 1-szym sklepie gdzie kupowałem fajki, pani ekspedjętka była przemiła, i nad uprzejma, ludzie w kolejce za mną gdy na nich spoglądałem, usmiechali się lub patrzyli z pewnym podziwem...czułem się jak młody bóg...wcześniej w tym sklepie nie spotkałem się z taka życzliwością....potem....przed dyskoteka odwiedziłem pewien klub bilardowy ,żeby się naspić piwa ,był(na moje szczęście) tylko jeden wolny stoik zajołem miejsce, akurat obok zajmowały kolejny stolik 3 kobiety, popijając piwo plotkowały sobie w najlepsze czasami nachylając się nad stołem pewnie aby przypadkiem ktoś z otoczenia nie słyszał o czym mówią, juz po kilku minutach zauważyłem że toważystwo zaczyna interesować się nowo przybyłym osobnikiem, grono "plotkarskie" wydawało się wcześniej "niedostępne" ,"zamknięte" jak babski wieczór. "COŚ" dosłownie jak magnes przyciągało i spojżenia i w pewnym stopniu rozproszyło ich uwagę na rozmowie między sobą. Dziewczyny bardziej wyluzowały poopierały się o oparcia krzeseł prowadząc luzniejszą rozmowę. W pewnym momencie wyjołem telefon zadzwoniłem do paru znajomych aby wyciągnać na dyskotekę do pobliskiego klubu. NIe muszę chyba mówić, że te same dziewczyny spotkałem w tymże własnie klubie jakiś czas później, a na pewno słyszały moją rozmowę...W klubie rewelacja, nawet stare znajome koleżanki których nie widziałem wiele miesięcy i inne znajome które poznałem kiedyś w różnych okolicznościach...zachodziły mnie od tyłu klepały po ramieniu i mówiły głośno z uśmiechem na twarzy.."Cześć jak leci? gdzie się podziewałeś? co porabiasz? itd" a ich koleżanki prawie przepychajac sie na wzajem wyciągały do mnie ręce musowo chcąc zapoznać się ze mna..to było super ,same niespodzianki.. . a to był dopiero pierwszy dzień testu.........pozdrawiam użytkowników, no to do następnego testu narqa. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|