Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czas reakcji

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rav
nowy

Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]

PostWysłany: Pią, 06 Lip 2007, 09:28    Temat postu: Czas reakcji Odpowiedz z cytatem

Mam BTB i chwilowo siedzę u taty w sklepie, doskonała okazja do testów.
Mam takie wnioski że foromony (BTB) działają dopiero po jakims czasie, nie od razu. Człowiek musi się ich trochę nawdychać.
Jak klient przychodzi i jest zdecydowany co kupić to niewidac żadnych efektów, dopiero jak zacznie coś wybierać, wtedy zaczyna sie coś dziać.

Dużo osób pisze że od razu widać reakcje osoby z która się kontaktujemy. może to zależy od feromonu?
Co o tym sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Pią, 06 Lip 2007, 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Własnie kurde tez mam BTB i tez mi sie zdaje ze po jakims czasie wpływa na człowieka...Odrazu tak no tez nie całkiem odrazu widac ale pheromax szybko zaczyna działac... Ale BTB tez nie ma takiego działanie o jakie mi chodziło własnie zastanawiam sie czy nie oddac BTB i zamowic NPA
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pią, 06 Lip 2007, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Otoz tez mam BTB miaelm z nim kilka z.....stych sytuacji wiec widac ze cos tam dziala.

Ale ostatnio tj. jakis tydzien przy uzywaniu BTB nie zobaczylem zadnych efektow nawet wczoraj idac do clubu kompletnie nic. Jestem zdziwiony bo przeciez przedtem spisywal sie Doskonale.....a tu przez te kilka dni Nic.

No potestuje zobacze moze sie odmieni. ;d

Pozdro
Rav
nowy

Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]

PostWysłany: Nie, 08 Lip 2007, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie że tez takie efekty zauwazyliscie, juz sie martwilem że coś nie tak z tym jest Wink

własnie sie zastanawiam czy nie kupic jeszcze pheromaxa albo NPA dla porównania.

------------------------
Daniel widze ze dożo testowałes, jak wyglada BTB w porównaniou z innymi, gdybym zamienił BTB to co by bylo lepsze pheromax czy NPA. Miałem pheromax i sie wg mnie sprawdzil, ale nie wiem co sadzic o NPA.

sory ze toche od tematu odchodze Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: