Wysłany: Pią, 06 Lip 2007, 09:28 Temat postu: Czas reakcji
Mam BTB i chwilowo siedzę u taty w sklepie, doskonała okazja do testów.
Mam takie wnioski że foromony (BTB) działają dopiero po jakims czasie, nie od razu. Człowiek musi się ich trochę nawdychać.
Jak klient przychodzi i jest zdecydowany co kupić to niewidac żadnych efektów, dopiero jak zacznie coś wybierać, wtedy zaczyna sie coś dziać.
Dużo osób pisze że od razu widać reakcje osoby z która się kontaktujemy. może to zależy od feromonu?
Co o tym sądzicie?
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Pią, 06 Lip 2007, 12:53 Temat postu:
Własnie kurde tez mam BTB i tez mi sie zdaje ze po jakims czasie wpływa na człowieka...Odrazu tak no tez nie całkiem odrazu widac ale pheromax szybko zaczyna działac... Ale BTB tez nie ma takiego działanie o jakie mi chodziło własnie zastanawiam sie czy nie oddac BTB i zamowic NPA _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Otoz tez mam BTB miaelm z nim kilka z.....stych sytuacji wiec widac ze cos tam dziala.
Ale ostatnio tj. jakis tydzien przy uzywaniu BTB nie zobaczylem zadnych efektow nawet wczoraj idac do clubu kompletnie nic. Jestem zdziwiony bo przeciez przedtem spisywal sie Doskonale.....a tu przez te kilka dni Nic.
Ciesze sie że tez takie efekty zauwazyliscie, juz sie martwilem że coś nie tak z tym jest
własnie sie zastanawiam czy nie kupic jeszcze pheromaxa albo NPA dla porównania.
------------------------
Daniel widze ze dożo testowałes, jak wyglada BTB w porównaniou z innymi, gdybym zamienił BTB to co by bylo lepsze pheromax czy NPA. Miałem pheromax i sie wg mnie sprawdzil, ale nie wiem co sadzic o NPA.