Wysłany: Pią, 04 Sty 2008, 15:09 Temat postu: Czas świąt..........
Na codzien przewaznie stosuje BTB to dobry fero socjalny w kontaktach z ludzmi . Na codzien nie zalezy mi na uzywaniu feromonow ktore by uwodzily.
A wiec przed swietami zdazyly mi sie 2 takie dziwne rzeczy.
Robie zakupy w sklepie ide nastepnie do kasy gdzie sie przerazam olbrzymia kolejka mysle no to se postoje.
Zbiegiem okolicznosci z przodu kolejki stala moja kolezanka z ktora jestem tylko na czesc. Kilka razy spogladala na mnie wiedzialem ze cos je WE MNie irytuje. Wkoncu patrze podchodzi na do mnie i ciagnie mnie tam do swojej koleju i mowi zebym stanal przed nia tam na poczatku hehehehe.;d Mysle fajnie oki dzieki. FAkt faktem ludzie sie troszke wkur...........li bo oni tyle stoja a ja sie wepchalem jakby.;d
kolezanka byla zaintersowana jakby mna.
Druga sytuacja tez jest fajna takze stoja w kolajce z kolega w przerwie miedzy zajeciami cos tam gadamy ze nam sie spieszy kobieta stojaca przed nami ustapila nam miejsce...chociaz my se tylko tako zartowalismy o tym ze czasu nie mamy......
No to tyle.