Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czas...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Pytania i uwagi techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yenko
nowy

Sprawdzone: testuje: pheromax, npa

PostWysłany: Sro, 12 Gru 2007, 12:34    Temat postu: Czas... Odpowiedz z cytatem

witam
niby wszyscy pisza ze tak szybko zostaja im doreczone paczki, ale ja mam inne zdanie na ten temat. zlozylem zamowienie w piatek, dostalem maila ze duze zainteresowanie ble ble ble i ze paczka bedzie wyslana po weekendzie, mysle ok, poczekam. w pon dostaje inf ze paczka wyslana (kurier dpd) sledze niby losy tej paczki, czekam wtorek caly dzien, nie ma, probuje sie dowiedziec od dpd jak wygladaja losy przesylki dla mnie ale ich infolinia zajeta przez 2h Confused wiec dzis patrze ze w dniu wczorajszym byla nieudana proba doreczenia wiec dzwonie dzis i pani z infloni mowi ze kurier byl ale nikogo w domu nie bylo (nawet na chwile nie wyszedlem wczoraj i mam okno na podjazd wiec widze czy ktos podjeżdza pod brame a na pewno bym slyszal ze dzwoni do domu) wiec sie pytam kiedy dostane paczke i odpowiedz najwczesniej w piątek... Shocked wiec sie zaczalem klucic i powiedzialem ze odbiore osobiscie...
jak dla mnie porazka i pierwszy minus. zobaczymy jak zadziala npa i pheromax...
rozpisalem sie troche
pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 13 Gru 2007, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Drodzy Ferumowicze, niestety na funkcjonowanie poczty oraz kurierów nie mamy wpływu. Musimy pamiętać o tym, że w chwili obecnej panuje gorący okres. Wszyscy przed świętami zamawiają paczki i każda osoba chciałaby otrzymać swoją paczkę jak najszybciej. Niestety, ilość kurierów jest ograniczona i najwyraźniej nie wyrabiają się oni z tak dużą ilością paczek. Szkoda, ale najwyraźniej musimy to przecierpieć.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
yenko
nowy

PostWysłany: Czw, 13 Gru 2007, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie żebym mial zastrzezenia do feromony.pl tylko do DPD. jezeli uwazaja ze sa w stanie dostarczyc przesylke w 1-2 dni a tak nie jest i kaza czekac 5 dni to sory, ale cos nie gra. ps. to nie pierwsze takie moje doswiadczenie z DPD.
pozdrawiam
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Czw, 13 Gru 2007, 16:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak w innych woje na podkarpaciu wczoraj strajk w dhl
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pią, 14 Gru 2007, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nierozumiem czemu akurat zamowiles paczke przez DHD a nie przez poczte polska...................
yenko
nowy

PostWysłany: Pią, 14 Gru 2007, 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poniewaz nie lubie czekac.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Pytania i uwagi techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: