| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MichelNey  nowy
|
Wysłany: Sob, 03 Maj 2008, 22:54 Temat postu: Czy do NPA + PHX +Chikara stosować jeszcze maskujacy perfum? |
|
|
Czy do NPA + PHX +Chikara stosować jeszcze maskujacy perfum?
Jakoś dla mnie NPA lepiej działa niż PHX. Czasami cwydaje mi sie, że 1 psikniecie próbki PHX - doslownie nic nie dajemi, a po NPA zawsze coś jest.
Ale do rzeczy: kiedy mieszam Npa + PHX + chikara to dodaje do tego wode toaletową Modern Balance z Avonu ( bardzo ładna, juz jej nie produkują, troche sie nagłowiłem, by ja dostać). Mam wrażenie,. że zabija ona całkowicie zapach Chikary, a ten uwielbiam.dlatego moje pytanie.
Czy Chikarasama zamaskuje zapach PHX+ NPA? ( bo ja aż musze zacząć smierdzieć NPA, zeby działało) Pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA
|
Wysłany: Nie, 04 Maj 2008, 09:43 Temat postu: |
|
|
wybrałeś trudną opcję. poprostu przestań stosować chikare a reszte przykrywaj perfumem. _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Imbosunoth  nowy
Sprawdzone: testuję npa phx chikarę i btb
|
Wysłany: Wto, 27 Maj 2008, 19:09 Temat postu: |
|
|
tez lubie zapach chikary ale lepiej to przykrywaj bo jak zastosujesz 3 naraz to bedzie czuc chikara nie ma tak mocnego zapachu zeby zakryla phx i npa naraz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xor potencjalny
|
Wysłany: Sro, 04 Cze 2008, 19:22 Temat postu: |
|
|
| Czym najlepiej maskowac bo z tego co widze to Boss se nie radzi... ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xor potencjalny
|
Wysłany: Czw, 05 Cze 2008, 13:18 Temat postu: |
|
|
| Cassi napisał: | | http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html |
No i niby jest tam wypisany ten hugo boss szary... hmmm... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomk81 potencjalny
Sprawdzone: PHX,NPA,Perfect ten, Chakira
|
Wysłany: Sro, 18 Cze 2008, 08:38 Temat postu: |
|
|
| Moim skromnym zdaniem na dłuższą metę żaden perfum nie przykryje smrodu PHX. Sam stosuje d`Hermes, perfumy które czuć nawet po 12 godzinach noszenia na sobie. I co z tego? Nic gdy psiknę sobie na nadgarstki PHX, Chakirę oraz te perfumy przez pierwsze max 2 godziny czuje perfumy. Po 5-6 godzinach czuję już tylko PHX. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|