| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AleX potencjalny
Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB
|
Wysłany: Czw, 10 Maj 2007, 14:04 Temat postu: czy feromony maja jakąś datę ważności? :) |
|
|
| ciekaw jestem czy np za 2 lata feromony mają te same właściwości jak na początku gdy je otworzymy? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Czw, 10 Maj 2007, 15:36 Temat postu: |
|
|
podobno dzialaja przez caly rok tzn data waznosci jest rok ale nie wiem dokladnie, slyszalem ze rok _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AleX potencjalny
|
Wysłany: Czw, 10 Maj 2007, 16:33 Temat postu: |
|
|
| hmmmm sam nie wiem... znalazłem tu na forum, raz piszecie ze 5 lat, raz ze 10, są to daty wzięte od tak z powietrza czy w miarę wiarygodne...? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 10 Maj 2007, 17:38 Temat postu: |
|
|
| Przeszukajcie forum było o tym, najbardziej wiarygodny jest w tej kwestii najprawdopodobniej FERUM który już się wypowiadał. Rok to jest gwarancja sklepu na to że w razie niezadowolenia oddadzą Ci pieniądze a nie data ważności feromonów. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AleX potencjalny
|
Wysłany: Czw, 10 Maj 2007, 17:53 Temat postu: |
|
|
| tylko własnie ferum pisało ze 10 a ali napisał ze jemu mailem odpisano 5 lat, wiec skąd te nieścisłości? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pią, 11 Maj 2007, 15:36 Temat postu: |
|
|
| rand napisał: | | . Rok to jest gwarancja sklepu na to że w razie niezadowolenia oddadzą Ci pieniądze a nie data ważności feromonów. |
Właśnie racja pomyliłem sie przeeeeeeeepraaaaszaaaaaaam  _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 11 Maj 2007, 19:35 Temat postu: |
|
|
Na opakowaniu Alchemy jest napisane, iż należy zużyć ten środek 3 lata po otwarciu. Oczywiście ten czas może się skrócić jeśli nie będziemy go prawidłowo przechowywać.
Nie czy może to wpływać na termin ważności, ale właśnie Alchemy- tak samo jak Chikara zawiera glikol bądź glicerynę. Pheromax, NPA- nie. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|