Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CZY KTOS ZAMAWIAL Z LOVE SCENT COM

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Nie, 29 Kwi 2007, 11:14    Temat postu: CZY KTOS ZAMAWIAL Z LOVE SCENT COM Odpowiedz z cytatem

WITAM Z SLONECZNEJ SZKOCJI HEHE
CHCIALBYM ZAMUWIC NPA DO ANGLII Z FEROMONY PL ALE JESLI TO JEST NIE MOZLIWE MAM PYTANIE DO FORUMOWICZOW CZY KTOS ZAMAWIAL ZE LOVE SCENT JAKIES FERO MOZE JEST COS LEPSZEGO NIZ NA POLSKIM RYNKU WIEM ZE 9 MAJA WCHODZI NOWY PRODUKT NA FEROMONY PL JESLI NIE MA PROBLEMU PROSZE O ODPOWIEDZ JAK ZAMUWIC ILE KOSZTUJE PRZESYLKA ZE STANOW DO ANGLII CHCE ZAMUWIC NA POCZATEK NPA NIE JEST DROGIE ALE BOJE SIE O PODANIE MOJEGO NUMERY KARTY DEBETOWEJ MAESTRO I VISA DEBIT CZY TO WIARYGODNE ZRODLO ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Skorpionek28
nowy

PostWysłany: Pon, 30 Kwi 2007, 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zamówilem sobie wlasnie przedwczoraj paczuszke. Za przesylke doliczyli niecale 9 dolarow co stanowi wartość okolo 4,5 funta. Czekam z niecierpliwoscią na dostawe i zobaczymy:-)
Powrót do góry
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Pon, 30 Kwi 2007, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

siemka chlopy wlasnie sie skusilem na npa z usa wyszlo dokladnie 19 funtow z groszami z przesylka powinny dojsc za max 5 dni czyli jak by nie bylo taniej pare groszy zobaczymy czy ten produkt jest taki dobry jak go zaczwalaja w usa i na naszyzm forum glownie chodzi mi o uwodzenie a konktretnie jednej kobiety z mojej pracy dla dluzszej znajomosci z gory dzieki
krzysztof
Powrót do góry
Skorpionek28
nowy

PostWysłany: Pon, 30 Kwi 2007, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mamy KRISTOFF dokladnie tem sam cel. Zobaczymy jak to bedzie jak juz dostaniemy nasze paczuszki. Ja zamówilem sobie NPA i Chikare. A potem testy:D
Powrót do góry
KRISTOFF
uzależniony

PostWysłany: Wto, 08 Maj 2007, 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam dosstalem w koncu swoja NPA zapach alkoholu na butelce jest napisane pheromone additive jutro w pracy ruszam z npa od rana jak stosowac dodam ze buteleczka jest jak rowachol pierw krople na palec i rozsmarowac na szyi i przykryc perfumami ?
Powrót do góry
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Wto, 08 Maj 2007, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak przycisnac palec do dozownika przechylic nastepnie rozsmarowac i tak 2albo 3 razy co daje krople albo 1,5 kropli. Pozniej dobrze zamaskowac perfumami i mozna szalec. Z tego co widzialem zaleca sie ziwekszenia dawki jesli nie bedzie widac efektow.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: