| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Icio nowy
|
Wysłany: Nie, 20 Mar 2011, 21:58 Temat postu: Czy mogą wywietrzeć z flakonika? |
|
|
Witam. Mam takie pytanie. Nie wiem czy już takie było czy nie w każdym bać razie nie znalazłem w wyszukiwarce. Mianowicie, czy feromony w jakiś sposób wietrzeją z flakonika? Pytanie może nie do końca zrozumiałe więc wytłumaczę na moim przykładzie. Jakiś czas temu stosowałem Chikare + NAP efekt super, kobiety same zagadują, mają większą ochotę na..... przygodę Czułem się po takiej mieszance też świetnie, ale z czasem na co dzień zacząłem stosować samą Chikare, a na imprezy czy "randki" Chikare + NPA. Na co dzień sama Chikara też OK, byłem pewniejszy siebie, i widziałem, że budziłem też zaufanie itd w stosunku do kobiet. Czasem też stosowałem samo NPA (w przypadku imprez) efekt podobny, do mieszanki Chikary i NPA. Jednak NPA przez spory czas stało na pułce (2-3) lata. Rok temu dokupiłem moja ukochana Chikare i postanowiłem spróbować BTB. Byłem w szoku, BTB moim zdaniem genialne feromony. Czy stosowałem je razem z Chikara czy z NPA bez różnicy, efekt był świetny. Jakiś czas temu zgubiłem flakonik Chikary i jako, że ostatnio kiepsko u mnie z kasą postanowiłem stosować samo NPA lub samo BTB (różnie raz jedne raz drugie, z reguły stosuje je na codzień, raz dziennie, czasem może dwa) zawsze takie same ilości. Zawsze miałem flakonik jednych z nich przy sobie. Jednak od jakiegoś czasu zacząłem zauważać, że przestają one działać. Czy ktoś może wiedzieć jaki może być tego powód. Czy to może wina tego ciągłego wstrząsania w kieszeni nimi? Czy może od tego codziennego odkręcania one wywietrzały?? (a nie zostało ich mało bo około połowy flakonika. Jednych i drugich)
Nie mam talentu do słowa pisanego, dlatego sorry za chaotyczność ale mam nadzieję, że mniej więcej zrozumiecie o co mi chodzi.   |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pon, 21 Mar 2011, 00:24 Temat postu: |
|
|
zdaje się że jak się długo używa to się potem kumulują i może dlatego przestają działać i niby trzeba zrobić 2 tygodnie przerwy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Icio nowy
|
Wysłany: Pon, 21 Mar 2011, 08:05 Temat postu: |
|
|
ale stosuje je tylko na ciało (za uszami i policzkach) więc codziennie je przecież zmywam z siebie. Pozatym nawet jeśli sotosował bym na ubranie to co 3-4 dni znieminam koszulki.........  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 21 Mar 2011, 09:45 Temat postu: |
|
|
a może Twoje otoczenie przywykło do fero i przestało reagować? Zrób sobie przerwę w stosowaniu i sprawdź efekty po ponownym wznowieniu nakładania fero. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Icio nowy
|
Wysłany: Pon, 21 Mar 2011, 13:50 Temat postu: |
|
|
Czyli wychodzi na to, że wchłoneły się w moją skóre he nie sądziełem, że coś takiego jest możliwe.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|