|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Czw, 28 Cze 2007, 10:33 Temat postu: Czy mozna tak zrobic?.... |
|
|
Witam
Wczoraj własnie otzrymałem moja wygrana(probka pheromax man) i mam takie pytanie rowniez do ferum.Zostatał mi flakonik po phx w kulce czy mozna przelac z z tego flakona z atomizerem?? Głownie mi chodzi o to czy ten pheromax w atomizerze ma takie same sterzenie jak miała wczesniej probka w kulce.Bo jesli ma mniejsze stezenie to kulka bedzie trudniej naniesc wieksza ilosc..... prosze o porade _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Pią, 29 Cze 2007, 14:05 Temat postu: |
|
|
Czyli nie mozna go wlac to flakonika z kulka??? Czy moze mozna ale jaka wtedy ferum mi proponujesz robic aplikacje w kolce?? _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 29 Cze 2007, 14:52 Temat postu: |
|
|
A dlaczego nie można go wlać? Podważasz paznokciem plastik ze starej próbki i psikaniem przelewasz środek do nowego flakonu. Wówczas trzeba stosować niewiele większe dawki aniżeli te, które były zawarte w starej instrukcji (dotyczącej starej próbki w 5ml opakowaniu). Moim zdaniem jednak, nowa próbka jest wygodniejsza.
Jeżeli już zdecydujesz się na taką operację, policz aplikacje z nowej próbki i nas o tym poinformuj, bo już nie raz pytano się na ile aplikacji wystarcza właśnie nowe opakowanie. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
|
Wysłany: Pią, 29 Cze 2007, 20:20 Temat postu: |
|
|
Hehe ja to zrobie innym sposobem.Od flakonu z atomizerem tez podwaze nozem i po prostu przeleje za pomoca strzykawki kiedy bede robił sposobem psikania troche zmarnuje specyfiku.... MOiem zdaniem tez jest wygodniejsza ale miałem juz probke phx z atomizerem i w dwa tygodnie sie mi skonczyła a w kulce miałem grubo ponad połtora miesiaca  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 30 Cze 2007, 20:10 Temat postu: |
|
|
Moim zdniem nic nie zmarnujesz, jeśli będziesz precyzyjny. Przelewałem tak z dużego flakonui wszystko było OK. Właśnie na strzykawce zostanie Ci trochę środka, ale powiedzmy sobie szczerze- są to naprawdę małe ilości. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|